.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Безчувствена

Не пиша за някакъв съвет или нещо подобно, просто искам да споделя. На 16г. съм и до сега сериозна връзка не съм имала, а и не искам да имам. В момента никой не харесвам, може би проблема ми е че имам много високи критерии за момчето или и аз не знам. Като ходя по купони или дискотеки обичам да се забивам с някой, но това е само за забавление. После ако случайно (което е малко вероятно) съм му дала телефона си, виждаме се 1-2 седмици и го разкарвам. Вече имам чувството, че не мога да изпитвам чувства, че съм безчувствена.
    Тука като чета "ауу колко го обичам", "не мога да живея без него" (заедно сме 1 месец ) и т.н. първото нещо, което ми идва на ум е "хлапета, които горките и те не знаят какво чувстват, които си мислят, че са влюбени, че обичат..."

Свали изискванията просто!!!
    Хората се влюбват,обичат се и в това няма нищо детско!
    Не вярвам ти да си идеалнна и физически и психически така,че.....
    Light The Universe

Супер фен Аватара на Qnchety
    По добре да не се влюбваш силно щото после ще страдаш !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Не вярвам ти да си идеалнна и физически и психически така,че.....
    Знам, че идеални хора няма.

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    По добре да не се влюбваш силно щото после ще страдаш !!!
    ne e vqrno..ne vinagi shte stradash...Noo pyk ako ne se vlubish izpuskash mnogo..naistina mnogo
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Голям фен
    vsqka liubov ni obogatqva s ne6to.nqma zna4enie dali stradame ili sme 6tastlivi,niese u4im ot vsi4ki uroci koito ni dava jivota.ne e detsko da obi4a6 na 16,17 i t.n.za liubovta nqma vazrast,tq ne pita,tq prosto ni vrahlita.tova 4e ne si namerila nqkoi v koito da se vliubi6 i koito da obi4a6 ne zna4i da otri4a6 liubovta,nito da si misli6 4e si bez4uvtsvena...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Не си безчувствена. Проблемът е явно при хората, с които дружиш. Вероятно няма никой, който да ти допада. Повечето са само кухи лейки, отворковци и тем подобни.

П.П. Просто лични догатки.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Мега фен Аватара на koalka
    Твой си е живота, ти избираш как да го живееш.Аз искам да обичам, и обичам.Не си падам по тези забивки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си