- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Neznam kakvo iska ot men
Zdraveite forumci.Moqt problem e sledniqt.Hodehme s edno mom4e ot okolo 2 meseca.Posle skysahme.Az taka pojelah.Prosto v tozi moment taka go 4uvstvah.Ot okolo mesec potdyrjame vryzka.Govorime si po gsm pi6em si sms vijdame se.Toi mi kaza 4e o6te ne moje da me zabrav.4e prez 7 meseca na na6ta razdqla ne me e zabravil.4e sym mu vlqzla pod kojata.Az sy6to iskam da se syberem.Osyznah 4e mnogo go obi4am.A i ne skysahme zaradi drug.Dnes se skarahme.Po-to4no az mu se razsyrdih,za6toto toi kaza 4e nikoga za ni6to ne bi mi se razsyrdil.Dokato si govorihme po gsm-ma,nqkakyv negov fr.kaza "Ei da vikna li cecka pri nas"Stana mi mnogo kofti.Popitah go dali q haresva a toi mi otvyrna 4e za nego nqma druga i az sym edinstvena.Negoviqt fr.prosto se po6eguval s men.Izpratih sms na moito mom4e 4e akoq haresva nqma pr i da ne misli za men.No malko sled tova mi se obadi.Be6e qdosan.Kaza 4e tozi sms mnogo go razdraznil za6toto mi e kazval 1000000 pyti 4e me obi4a a az ne mu povqrvah.Sega mi e mnogo gadno.Kaza 4e utre 6te govorim no prosto osyznah 4e sym sgre6ila i 4e go obi4am pove4e ot vsqkoga.Ne znam kak da mu se izvinq,i da mu pokaja 4e mnogo go obi4am i znam 4e toi me obi4a.No prosto na momenti me obzema revnost.A predi kogato bqhme zaedno izob6to ne mi puka6e dali se zaglejda po drugi.Vypreki 4e ne be6e taka.Izprati mi sms v koito pi6e6e"Mnogo mi e tejko 4e si tolkova dale4 ot men.Razstoqnieto mejdu gradivete ni e 70 km,nqma i tolkova a toi idva samo zaradi men,za da me vidi.Mnogo go obi4am
4esno kazano 6tom ste na 70 km razstoqnie ne vqrvam 4e 6te imate bade6te.I vse pak kakvoto i da stane s nego zanapred ne barzai da se ot4aiva6.Vse pak za vs vlak si ima patnici i rano ili kasno 6te sre6ne6 podhodq6tiq![]()
tova za momi4eto moje da e bilo 6ega,no kakvo sa 70km,za liubovta nqma granici
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Съберете се пак, ако толкова се обичате - не е толкова голямо разстоянието, пък и можете да поддържате редовно връзка чрез телефон или скайп и тем подобните му чатове... Айде успех!![]()