.

Виж резултатите на анкетата: za i protiv sexa vseki den?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • za

31 79,49%
  • protiv

8 20,51%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен
    Град
    sofiq

dali na majete im omrazva?

mnogo mi e 4udno dali na majete im omrazva ako pravqt sex vseki den?ne im li pisva?i po tozi na4in omrazvat li im tqhnata partniorka ako pravqt sex vseki den(nqkoi pat po pove4e ot edin pat)
    P.P da otgovarqt mom4eta i momi4eta

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на quench
    неее,секс всеки ден не съм правил от няколко години и не ми липсва....

виж,не бих отказал през 2-3 дена,аз не съм млад жребец
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Има начини за разнообразяване - веднъж той поема инициативата, веднъж тя...ако го правят само вечер - планирано и в едни и същи пози, може малко да омръзне.

дааа,както в "Дона Флор и нейните двама съпрузи" - втория съпруг на главната героиня го правеше само вечер,всяка сряда и събота

Мега фен
    Хаххахахаааххахахахаха...а и, да - непланираният секс е възбуждащ /тук я няма щастливо-похотливата емотиконка, която си повдига веждите/

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако секса е еднообразен може малко да им омръзне, но ако има разнообразие..едва ли..не ми се вярва поне.

Град
    somewhere over the rainbow...
    аз съм за ако има изненадки

Според мен на едно младо момче не би му омръзнало,то има достатъчно енергия за да прави секс не само веднъж на ден ами няколко пъти Но ако се говори за зрели Мъже те нямат свободното време и имат съвсем други желания когато се прибират вкъщи и така секса остава на последно място По мои наблюдения ,много малко семейни двойки които са заедно повече от 7 години, остават със здрави сексуални отношения Имала съм гадже с което секс правехме всеки ден по няколко пъти,след първия месец каза че не може да държи повече това темпо.В крайна сметка всеки знае кочко много енергия се изразходва по време на секс и че и бая килца си отиват За мен по приятно е не толкова често секс,но като правим да е разтърсващо
    ...it's WilD ObseSSioN...

Поне аз се чувствам добре когато правя секс по 1 пат на ден ми е достатачно и по повече сам правил ама тогава не сам добре а зле.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен
    Град
    SF
    Аз съм за, ако и двамата го искат. Но определено си трябва разнообразие, щото ина4е писва

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе не ги знам-кой би отказал от 1 страна. Обаче аз лично не искам. Първо аз и не се виждам с гаджето си всеки ден. Второ предпочитам поне 2 пъти да правим нещо друго, а не секс. Трето предпочитам и да се посъбере малко сексуално напрежение- тогава сексът е уау-експлозивен. Общо-взето правя секс 1-2 дни седмично по 2 пъти. не ми е достатъчно, ама колкото-толкова. А за него знам, че му стига. Не, че не иска повече, но просто няма как да стане и се задоволяваме с това!

temsito
    Guest
    spored men 2-3 pati v sedmicata e dostatachno,zashtoto ako ste zaedno da kajem ot godina i pravite vseki den seks,malko ili mnogo omrazva,smisal che kogato e vseki den chovek do tolkova svikva che stava malko kato navik,osobeno ako jiveete zaedno i primerno znaesh che toi kato se pribere she si legnete i shte zapochne....ne e tolkova interesno i se gubi trapkata.....no vij razlichno e ,ako primerno ne ste pravili seks ot edna sedmica i tova prekrasno neshto stane sponntano i neprinudeno,togava vsichko e po-rozovo i po-hubavo

Град
    The Hell
    аа не омръзва а за по- добре се сменя партниорката за да има разнообразие
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Колкото повече, толкова повече е казал мечо пух, присъединявам се към неговото мнение.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    in the sky next to 7th cloud
    taka li BloodraiN_M mn interesna mis1l 6tom 6te smenq6 partniorkata i az 6te smenq partniora no az smqtam 4e na m1jete im omr1zva.6te pipate za6to ami za6toto praveneto na seks e deistvie i kato vsqko deistvie koeto se povtarq mnogokratno ejednevno to omr1zva.moje da e edno ot priqtnite deistviq oba4e 6te ti omr1zne i na partniorkata s16to.az samo da pitam BloodraiN_M toi ot sobstven opit li go kazva tova
    Лудите движат света.

честно,мен ме мързи - даже жената да е кативна,все пак трябва да го вдигам,да давам целувки...
    абе,май и аз ще вляза в КММ :P

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ne sam probval ama kat probvam 6ti kaja ama me samnqva seki da ne mi omrazne ot sex vseki den... predz 1-2 dni po moje ama.....
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    The Hell
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMary
    taka li BloodraiN_M mn interesna mis1l 6tom 6te smenq6 partniorkata i az 6te smenq partniora no az smqtam 4e na m1jete im omr1zva.6te pipate za6to ami za6toto praveneto na seks e deistvie i kato vsqko deistvie koeto se povtarq mnogokratno ejednevno to omr1zva.moje da e edno ot priqtnite deistviq oba4e 6te ti omr1zne i na partniorkata s16to.az samo da pitam BloodraiN_M toi ot sobstven opit li go kazva tova
    еее без нерви де не съм тръгнал да сменям нищо
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Град
    София
    abe da vi kaja ako e vseki den s edin i sashti chovek moje bi omrazva,no vij ako e 2-3 pati sedmichno e drugo neshto vse paktrqbva da ima nqkvo raznoobrazie i trapka,ako e kato po razpisanie kav e smisala.....a i mislq che vseki chovek ne moje da qde postoqnno edna i sashta mandja,no tva veche otiva kam izneverite taka che spiram no opredeleno mislq che vseki den omrazva

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami ne 4e omruzva ama prosto si znae6 4e 6te stane i moje malko da po4ne da te murzi... Na moia priatel ne my pisva oba4e i iska vseki den i to po 2-3 puti! Za tva sme se razbrali da si zimame po 2 dena vseki 2 sedmici po4ivka edin ot dryg za da prezaredim

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не би ми омръзнало, ако имах човек, когото обичам ..
    И на него едва ли би му омръзнало ..
    П.П. По-скоро ще ми омръзне, ако знам, че се виждаме, за да се изчукаме и после "Вратата и пътя"

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    с моето пухче(ако ме чуе,че пак го наричам така,ше ми избие зъбите ),бих го правила всеки ден по няколко пъти.к съжаленю сме в различни държави и се виждаме на всеки 2 месеца за по 2 седмици.Крайно недостатъчно,обаче сексът през това време е фантазия беиби.. аз и по 5 пъти искам на ден,ама той се уморява,завързва ме за леглото и отива на разходка.. като заживеем заедно ше ви направя извадка и ше споделя по колко пъти
    иначе не-не омръзва
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    аз съм за ако има изненадки
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Чак всеки ден.. не знам дали ще му писне. Но погледнато реално не виждам защо да писва след като доставя не по-малко удоволствие и на жените.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Супер фен
    Град
    Burgas
    ba6 vseki den .... v na4aloto na edna vryzka moje da - 6tom ima silno privli4ane. no posle....ne 4e omruzva - ne ama vse pak ne moje vseki den da si na 100%, ima dni v koito si izmoren, dni v koito nqma6 nastroenie ... i taka natatyk. glasuvah protiv. prez nqkolko dena si e nai-dobrata formula (ob6to kazano)

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си