.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Явно не иска да ме забрави

Преди 2 месеца тругнах с момиче от съседния клас ,вчера скъсах с нея,защото и признах ,че се целувах с други 2 момичета на един купон,тя почна да казва колко се е излъгала и ,че трябва аз да и спечеля доверието отново,но аз и казах(писах) ,че немога да се мъча да и печеля доверието и,че не бива да продължаваме след това 3-4 есемеса "колко съм щял да и липсвам" ''Че съм щял да остана нейното зайче".Предложих и приятелството ми само това,днес обаче ми писа съобщение,че и е много трудно постоянно си мислела за мен а аз? засега не съм и отговорил ,кажете ми как да я накарам да разбере ,че искам да сме просто приятели,без да я нараня или да и го кажа директно

Супер фен
    Emi nqma kak da i go kajesh bez da q naranish.Prosto i kaji vsichko v prav tekst,bez da ovyrtash.Obqsni i,che ne iskash da si s neq veche i taka.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    mi ti ve4e si q naranil -dai i malko vreme da se "savzeme"

ami po-dobre i kaji direktno
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Колкото повече се бавиш, толкова по-зле. Кажи й го в прав текст възможно най-скоро, така или иначе ще й е кофти ама поне да знае за какво става въпрос...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на koalka
    И аз съм на мнение, че трябва да й го кажеш направо, колкото и да я заболи, защото иначе така тя ще таи напразни надежди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си