- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- krenvir6iii
Mnogo obi4am krenvir6i i vse se 4udq kolko grama gore\dolu teji 1 krenvir6 "LEKI"naprimer???
мм май беше между 35 и 40-45грама ,но не помня..иди в хранителен магазин и кажи да ти претеглят един![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Около 100гр.
Бааахти темата!![]()
kak 100 grame ve?! Vie ludi li ste?100 grama-to da ne moje6 da izqde6 i edin krenvir6.Tolkoz mnogo ako teji edin krenvir6,az kato qm po 2-3 na ve4erq da s1m stanala 100 kilogramova
Кранвиршите са най-големия боклук от всички месни продукти. Яжете, ако ви се мре.
Глупости!Аз веднъж като вземах един ми излезе 38грамаПървоначално написано от p4elata_brumze
или тая продавачката не е била в час
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ми сметнете.! 1 кг кренвирши е към 4,5.Ако е 38гр ония кренвирш ,колко си платила?По-малко от 20 ст,едва ли!Първоначално написано от Lorraine
и аз мн обичам ма да ти кажа честно нз, зимам си ги на килограми
няма любов
Глупости?Първоначално написано от Lorraine
Я отиди в някой магазин, кажи им да ти премерят един "Леки" и виж колко грама ще е.
![]()
![]()
Кренвирши-sux![]()
Edin krenvir6 teji kam 100grama!!!!!Kakvo ste zasporili za tez krenvir6i,pitaite me mene za krenvir6ite kolko tejat,6toto az mnogo gi obi4am!!!! \
/
Jivei taka,4e kogato umre6 i dqvola da ti zapali sve6t!
nqkoi nqma li da se seti da zatvori temata be![]()
![]()
![]()
![]()