Първоначално написано от
sasha_90
Imam nujda ot spe6en savet i zatova vi pi6a.Eto za kakvo stava vapros:imam samo 3 nai dobri priqtelki.Izlizame postoqnno prez vakanciite,no kogato sme na u4ili6te az nqmam vreme,znaete kak e v 10 kl bori6 za po visok uspeh za6toto ima nqkoi predmeti deto gi u4i6 za posledno i vliza ocenkata ot tqh v diplomata,pak i u4a pove4e(podgotvqm se )za maturite sled 12 kl...no po nqkoga izlizame i prez sedmicata sled u4ili6te.....Minalata sedmica bqh mn zaeta(cqla sedmica 6tqha da me izpitvat) i nqmah vreme dori da se nahranq kato horata i ne sam izlizala cqla sedmica a"moite"priqtelki sa izlizali a na men ne mi sa obajdat hem sme sasedki i ednata kato otide pri drugata minava prez nas.Petak prezvanqh na ednata i tq idva u nas i vika za kvo prezvanqva6 i az i vikam mi da izlezem.No i kazah 4e 6te 4akam sestra mi da se prebere da qdem dvete,kazah i 4e 6te i se obadq kato sam gotova tq otg-dobre no po barzo 4e 6te 4akam N(dr priqtelka).....po edno vreme idva i vika 4e otiva pri dr priqtelka a az ne bqh o6te gotova....sled tva izlizahme sabota i malko nedelq no ni6to osobenno.Dnes pak se pribiram(bqh na pazar) i vikam idva li da me tarsi6 tq vika"ne za6to" a az i vikam za6to a tq "mi ne sme se razbrali" ta i vikam zna4i s N. moje6 da se razbira6 a kato otiva6 kam N. ne se otbiva6 u nas a?qdosah se i i kazah" hubavo kat se seti6 za men 6te izlezem i nqkvi takiva" i se prebrah.E kajete mi kak moje takova ne6to?Vqrno 4e nqmam vreme da im se obadq no az li sam vinovna?Za ni6to nqmam vreme dori ne moga da spq.Hodq na y4ili6te vra6tam se ,u4a ve4erqm i pak na u4ili6te....Te pone mogat da doidat da me vidqt jiva li sam bqla li sam,4erna li.Edna ot pr-kite kogato be6e 10 kl i tq ne izliza6e no q vikahme(az N. i dr ptiqtelka)a te sq kak se darjat????Kakvo mislite za problema mi?
A be vsi4ki koio komentirat temata sa mnogo tupi!!!! Vzemete pro4etete napisanoto dokrai i togava komentiraite!! Taq malka krava e napisala 4e nqma vreme za ni6to i ne zvuni izob6to na priqtelkite si, te sa q tursili 2-3 puti, tq im e kazala 4e trqbvalo da qde sus sestra si

i gi e zaebala s edna duma. Te da ne sa dlujni postoqnno da se suobrazqvat s neq..
A za kravata napisala temata!! Ti pa si nai tupoto jivotno na toq svqt! Estestvno 4e ti si vinovna- ti kato ne im obru6ta6 vnimanie i te nqma da ti obru6tat vnimanie!!!