- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е вашият идол?
Без музика не може да се живее. Може просто да се съществува.Първоначално написано от BastardOfChrist
Това важи не само за поредицата от звуци, която ние наричаме музика, ами и за другите форми на изкуството. Хората пишат поезия, рисуват и измислят мелодии, защото имат нужда от това, колкото и странно да ти звучи. Изкуството е една свобода, която човек не може да получи по друг начин. То дава възможност на човешкото съзнание да сбъдне мечтите си, макар и в един друг свят.
Вместо да правим водородни бомби, за чието производство е необходимо време, аз предлагам направо да излизаме по улиците и да започваме да се трепем. Хем така човечеството ще прогресира, хем ще му илзлезе много по-евтино и бързо.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Сталин - въпреки ужасните неща които е направил, по-велик човек от него едва ли има.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
И какво му е великото?Първоначално написано от Communist
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ммм...аз пък си нямам идол,ддз мисля че е тъпо![]()
много е СЕКСИ и ОРИГИНАЛНО да обявявате
някакви си исторически личности,най-често свързвани с масови
убийства,за велики хора .. = )
Communist,искам да те чукам,бейби.
като приемеш за себе си,че не знаеш какво е комунизъм
можеш да попиташ някого..
Нямам идоли...
Но имам един приятел, който почти си го идеализирам![]()
Аха... Музикатеа е нещо, без което съвсем спокойно ще живеем...Първоначално написано от BastardOfChrist
А еодородната бомба е нещо, без което човечеството не би оцеляло...![]()
Все пак от самото възникване на човешката раса, кроманьонците в пещерите са си мечтали за мига, в която ще съдадат водородната бомба... С която ще спасят света... От себе си и всички живи организми...![]()
Задавал ли си си въпроса какво различава човека от животните? Ако съществуваше животно със интелект, по- развит от нашия, можеше да създаде и 10 водородни бомби... Но чувствата, изкуствата, мечтите... Музиката, живописта, поезията, въображението, абстрактни понятия като любов, толерантност, състрадание... Това е което ни прави повече от просто една умна маймуна...
И аз като дона не мога да разбера какво им е страхотното на някакви изперкали масови убийци- тирани...
Иначе като се замисля, нямам идоли... Прекланям се пред много известни личности заради това,което са направили, но не ги идолизирам...
Всъщност като се замисля... Може би този...![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Нямам.Харесвам много хора,но чак идоли не.Аз съм си самата себе си и не искам да подражавам на никого,не мисля,че някоя певачка,актъор,актриса или политик е заслужил с нещо да му се кланяме,какво остава да ни е идол.
Извел Русия от нищетата , до създаването на ядрено оръжие ?Първоначално написано от Мo6nо
Спечелил 2рата Световна ?
Развил ленинизма , до по вишо ниво , създавайки собствена идеология?
Човека , който е бил на път , да направи световна револуция , да владее още по-големи части от Азия и да направи Русия още по-голяма ( ест , умрял е малко преди това) ?
И още много други неща , с който сталин ще бъде запомнен.
Йосиф Джугашвили Сталин от селянин се е превърнал в Управник , на най-голямата страна в света? Това , само по-себе си е велик подвиг.
И да всички , ще ревнат "НО СТАЛИН Е УБИЛ МИЛИОНИ!" , "СТАЛИН Е ЧУДОВИЩЕ" , ест повлияни от Западната пропаганда , не виждащи и великите неща , който той е направил. Невярвам , повечето от хората , да са чели която и да е книга за Сталин и информацията , която имат предполагам е взета от прекрасните филми на Дискъвари.
А да , напоследък май стана още по-модерно , всички да имат за идоли музиканти? От цялата тема , 2ма сме казали за историческа личност , остналите за музиканти?![]()
Въпроса , "Какво разаличата , човека от животните?" , Интелекта.
Тои не се изразява в "видовете изкуства , музика , живопис , пезия , абстрактни понятия като лИбоФ , толерантност , състрадание" , а в това да прогресираш напред , с цената на нужните жертви , естествено.
Изтълкувайте си какво значи думата , "тиран" тогава я ползвайте.
За всеки житова се изразява в ралично нещо , щом за вас това е да се радвате на музиката , i dont rly care.
Ведната всички се хващат за тази водородна бомба , от не умение да се захването за друго? 'tards
180- бан на профил 2 т.
=D>Първоначално написано от BastardOfChrist
музикантите ме карат да се чувствам добре, а Сталин... ето какъв цитат извадих за това колко е велик. Няма да отговарям повече на тема Сталин.
Този човек ще остане в историята като един от най-жестоките тирани-убийци, ако не и най-жестокият злодей за всички времена. Жертвите му се изчисляват на около 30 млн. души и макар че Хитлер е отговорен за смъртта на повече хора, Хитлеровият деспотичен режим е много по-краткотраен от този на Сталин. До този момент светът не е виждал толкова мащабна и устойчива тирания от нов тип, която става заплаха за целия световен ред и статукво.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
въпросът е дали си изграждаш лично мнение,основано на стабилна ценностна система и обща култура или заучаваш готови чужди фрази,заредени с чужд емоционален заряд?
Kакво си мислите,че като изпишете два милиарда страници ще откажете хората от идолите им!![]()
Няма смисъл живеем в демокрация всеки си избира идол вас какво ви бърка много сте ми интерестни!Сталин, Сталин какво толква стана чудо чучо лято!?
Light The Universe
Аврилл
![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
idoli nqmam... tova e mn`glupavo spored men .. da podrajavash na nqkoi 4ovek 4e ne mojesh da budesh sebe si...![]()
![]()
![]()
Еми като бях малък уж идол ми беше Джеки Чанама тогава верно бях мн малък, а ся идол нямам
BastardOfChrist,ти си болен бе пич.
мен хич не ме интересува колко хора е избил Сталин.
просто той не предизвиква нищо в мен.
нито му се възхищавам нито искам да съм като него,
нито да имам власт като неговата,нито да бъда велика ..
искам просто да ми е приятно и някой/нещо
да ме кара да се чувствам добре ..
а "идол" е глупава дума.
Сталин като ти е идол кво ше направиш а?!
идол може да не е определен човек.
идол може да ти е определен начин на живот или..пхаха
ебаси..Сталин та Сталин.знам,че е секси ама чак пък толкова ..
куенч,аре бе приятелю,ти беше здравомислещата клетка у тоя форум..
По темата... ще посоча един литературен герой, който ще си остане вовеки в сърцето ми... Феанор Братоубиецът, Феанаро(от "феа"-дух, "нар"-огън, притежателен падеж "о", тоест "Дух на огъня") е той, познавате ли го, обичате ли го? Дори да го познавате, него ли обичате или Феанор Твореца, Феанор Майстора? Има разлика.
Гледам BastardofChrist още не се е научил да према комплименти...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Дона, хайде остави момчето, BastardofChrist не е тоя, с когото ще споделяш ценностите си. Ще ти се изсмее и може би с право, накрая ще си каже, че с тези разбирания е най-добре да си останеш...Първоначално написано от _donna_
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
ще ми се изсмее може би с право така ли?!
хаха,я трай там да не те започвам и тебе.![]()
Да.Първоначално написано от exploitedteen
Не го казвам по повод Сталин - предпочитам да не го обсъждам сега.
Но - да.
"Идеалистите ще станат жертва на собствения си идеал. Идеалистите възприемат фактите през призмата на идеалите си; когато идеалите им бъдат разбити от обстоятелствата, те ще си изработят идеал от обстоятелствата."
Един много свободен цитат на Ницше.
Идол нямам. Има хора, на които се възхищавам за разни неща, било талант, позиция, упоритост, присъствие. Има идеи, които са ми интересни. Няма да отричам, че социализмът от много време също представлява интерес за мен. Наясно съм с това, че последното изречение ще накара много хора да скочат срещу изказването ми. Въпреки което съм на мнение, че огромната част от хората тук и не само тук не са достатъчно информирани за принципите на тази теория, не за фактическите последици от изкривеното й прилагане, а именно за принципите. Не че аз съм.
_donna_ доста си дразнеща...![]()
Сталин...няма нужда да се коментира. Всичко е казано за него, всеки иска да бъде като генералисимуса. ТОЧКА!
Искам да споделя и други мои идоли - Че Гевара и Фидел КастроЕдиният борещ се за свобода революционер, надежда за милионите изстрадали по света. Другият, болен, но борещ се с всички сили да запази извоюваната свобода на великия остров, запазил принципите си, въпреки трудностите и натиска (не е продажник като китайците и виетнамците, макар че нямам нищо против тях де).
Да живее революцията! =D>
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Пффф,мозъците пак заговориха!Човекът по нищо не се отличава от животните!Някой да е чувал за музиката на сините китове?Не,не общуването им,а музиката?Правени са проучвания и са засичани китове,които продължават песента си години след като са я прекъснали,и я продължават точно от същата нота!
Иначе,да музиката е велико нещо!Както и водородната бомба,както и Сталин,Ленин,Хитлер и тн.Не всички велики хора са от "добрите",правете разликата.
Аз идоли нямам...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
може би просто са засякли два кита с един и същи тембър на гласа.![]()