- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувкаааа...:***
Кога е била първата Ви целувка.![]()
Мисля, че бях на 12 години и малко, когато с една доста близка приятелка, с която контактуваме доста сериозно решихме да практикуваме.![]()
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."
Малко след като навърших 14![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
na 14 mi rojden den
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
moita be6e nz mai na 14 be6e malko skunfuzena i ne se polu4i mn ama pak si e p1rva celuvka.![]()
![]()
![]()
Лудите движат света.
На 13 години
абееее май на 15 беше незнам
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Moqta parva celuvka be6e na 13 god.no ne be6e koi znae kakvo
![]()
moqta beshe na 12 godini![]()
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
На 12![]()
На 13.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ami moita be6e na 14godini.![]()
na 13godI se polu4i dobre
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми мойта първа целувка беше на 12....обаче не обичам много да си я спомням...доста кофти ситуация беше![]()
![]()
![]()
на 13 или 14....хм не си спомням...само знам че бях 7-ми клас...=)
Feel my pain
Темата с еповтаря за ен-ти път!
МИ НА 13... АМА БЕшЕ С ЕДНО МОМчЕ КОЕТО ТОГАВА ОБОЖАВАХ А СА... МИСЛЯ ГО ЗА ТЪП МЕТАЛ![]()
Вие на хероин ли сте бе?
А такива теми колко имааа...![]()
По темата-на 12.
на 13!!! тоест тази година...в на4алото на 6клас