.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ще ми се расърдили ако ?

може ли да ми кажете моля ви дали моето гадже ще се расърди ако преди секс я помоля да си направим тестове за СПИН ?

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Ми не би трябвало да се разсърди, освен ако не е някоя нахална и малоумна к***а. Тамън има вероятност да видите до колко сте "годни за употреба".

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от Jackie
    Ми не би трябвало да се разсърди, освен ако не е някоя нахална и малоумна к***а. Тамън има вероятност да видите до колко сте "годни за употреба".
    то4но така права си!!

Нека уточня, че съм от онези с "трите крака". Да не си мислите, че съм женско.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Град
    Филибето
    Задължително го нарпави!
    Няколко съвета как да подходиш "по-нежно":
    1. Не знам от колко време сте заедно и колко неща знаеш за нея, но разбери първо дали е девствена. Естествено ти си знаеш колко можеш да й вярваш.
    2. Питай я дали е имала рискови контакти и дали си следи "венерическото" здраве. (Брех, знаех си, че мисля доста бисера, ама чак пък толкова... )
    3. Предложи й да си направи(те) тест.

Местоположение на центровете за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН (КАБКИС)
    "Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."

Не би трябвало да го приеме чак толкова зле. Все пак това е признак на загриженост за здравето ви от товя страна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не би трябвало да го приеме чак толкова зле. Все пак това е признак на загриженост за здравето ви от товя страна.
    би трябвало да си права но незнам как би го приела. . .

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Цитирай Първоначално написано от DreBuS
    Задължително го нарпави!
    Няколко съвета как да подходиш "по-нежно":
    1. Не знам от колко време сте заедно и колко неща знаеш за нея, но разбери първо дали е девствена. Естествено ти си знаеш колко можеш да й вярваш.
    2. Питай я дали е имала рискови контакти и дали си следи "венерическото" здраве. (Брех, знаех си, че мисля доста бисера, ама чак пък толкова... )
    3. Предложи й да си направи(те) тест.

Местоположение на центровете за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН (КАБКИС)
    Мерси много.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Zavisi kak i go predlojish i kakav chovek e ..... zashtoto moje da pomisli che q smqtash za kurva i iskash da vidish dali stava za neshto no moje i da pomisli che si zagrijen i che si razumen chovek v koeto tq shte se uveri che si seriozen kym neq zashtoto ne vqrvam da nakarash nqkoq savsem ne seriozna priqtelka da ide da si pravi test.

Цитирай Първоначално написано от {P}BuBi{P}
    Zavisi kak i go predlojish i kakav chovek e ..... zashtoto moje da pomisli che q smqtash za k***a i iskash da vidish dali stava za neshto no moje i da pomisli che si zagrijen i che si razumen chovek v koeto tq shte se uveri che si seriozen kym neq zashtoto ne vqrvam da nakarash nqkoq savsem ne seriozna priqtelka da ide da si pravi test.

Дано да приеме защото. . .
    -ще си призная СПИНЪТ е ЕДИНСТВЕНОТО нещо от което ме е страх на този свят.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Мега фен Аватара на koalka
    Секса е важна стъпка в една връзка и трябва все пак да сте сигурни, че няма нищо.Не е много често срещано момичетата и момчетата да си правят тестове, но така ще сте напълно сигурни, че сте здрави.Не би трябвало да се обиди, тъй като тест няма да си прави само тя, но и ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си