.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: predi i sled?

off neznam ve4e
    Guest

predi i sled?

iskam da popitam zabelqzvate li 4e mom4etata sa razli4ni predi da vi zabiqt i sled kato ve4e mine 1 mesec nqkade ot kakto hodite?az go zabelqzah (po skoro se zamislih) naskoro taka na kvo se dalji tva spored vas? priqtelq mi se promeni malko sledkato tragnahme..ne 4e se oplakvam,znam 4e me obi4a,i az go obi4am np vaprosa e 4e predi mi pi6e6e po 4esto,i taka da se kaje govorehme na po visoko intelektualno nnivo,na razli4ni temi.taka i razbrahme 4e si podhojdame no sega tva se promeni.....kajete mi kak da varna trapkata???pls znam 4e trea da praime ne6to novo i interesno no kakvo trea da e to4no to?

Ще я върнеш като намериш някой, който да не те използва. Не познавам човек, който ходи с такъв, който го харесва и да няма тръпка. Проблемът вероятно е в партньора

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Мега фен Аватара на koalka
    Не те обича, толкова бързо да си омръзнете и след месец дори и да не ти го казва...Тръпката не знам как да я върнеш, нея или я има или я няма.А относно промяната-само твоето момче се е променило след като сте тръгнали, не е при всички така.Явно не те е харесвал(за любов не може да се говори) и сега някак си чувствата му са намаляли.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Ами,виж сега,мобе би всичко идва от факта че вие вече сте заедно,в смисъл един вид той вече те има,за това нещата са по-различни,а как да оправиш нещата ли?Отдръпни се,не казвам не му звъни или не излизай с него,просто вътрешно се отдръпни от него.Дано проработи [-o<

emi ve4e si negova nqma q trupkata ot samata svalka....i za tfa

Град
    somewhere over the rainbow...
    зависи от мом4ето с което си се забил/а!!!

avtorkata
    Guest
    lelleeee az mai ne se izrazih qsno. znam 4e me obi4a,pokazva mi go ,kazva mi go ,,dokazva mi go.prai si4ko za men i vinagi stava moita.ima q trapkata no prosto ima razlika v otno6eniqta mi predi i sega...nz na kakvo se dalji tova. moje bi prosto sme se otpusnali i z atva taka.ina4e daite ideiki za ne6to koeto naistina da varne onaq drugata trapka...se6tate se..... prosto da prodaljava da e takav sprqmo men i da me obi4a max dalgo

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз не бях забелязала подобно явление при по-дългите ми връзки. Може би само при първата, ама тя беше на 13-годишна възраст и не се брои за връзка ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Sofiq
    Spored men ili se polu4ava v edna vrazka ili ne.Nemoje v na4aloto da e imalo za kakvo da si govorite,a sega ne ili pak predi da ti se e obajdal po 4esto,a sega ne,tva ne e normalno.
    Ako i dvamata se haresvate,iskate da badete zaedno vsi4ko 6te e ok,no 6tom sa se poqvili takiva problemi,zamisli se dali naistina si podhojdate ili ne i e p dobre da skasate.
    Pri men ne e imalo takiva ne6ta ili se e polu4avalo s nqkoe mom4e ili ne,kogato i dvamata iskate da ste zaedno ne vijdam za6to trqbva da te pritesnqvat takiva gluposti.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си