.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

haresvam mom4e po nisko ot men-mnogo li 6te e sme6no...?

taka zna4i az se vlubih v 1 mom4e koeto mi stiga nqkude do uhoto.e da ne e mnogo nisuk ama kato zastane do men si li4i dosta. ta iskah da vi pitam 6te bude li tupo ako trugna s nego a toi e po nisuk ot men???
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Ест че не

Guest
    Gledaj sq za lubovta Granici nqma! Taka 4e ako go haresva6 kvo ti puka kvo mislqt drugite? Nuli na tebe 6e ti e gotino da si s nego! Mi ina4e na nqkoi mopje da im stoi sme6no kato vi vidqt puk i 6e ti e malko kofti kato slaga6 tok4eta 6toto 6e si dosta po - visoka ot nego. No ako e v puberteta moje i da izrastne to s pove4eto mom4eta taka i stava

nz12
    Guest
    da ne ti puka...vajnoto e da ste shtastlivi

Кво значение има колко е висок?Нали го обичаш?Ми тръгвай с него, да не ти пука кфо си мислят другите..

sladkata_stas
    Guest

ie ne se bezpokoi

mila poznavam te otli4no i sam ot tvoq klas i zvam,4e lubovta e slqpa i nqmada e sme6no!

Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Ест че не
    Много ясно!

Голям фен
    Не обичам ниски момчета.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

както се казва размера няма значение щом го харесваш тръгни с него,майната им на мненията на останалите,само вие двамата сте важни

Град
    Бургас
    и аз преди време харесвах по-ниско момче. тогава не тругнах с него, щото станаха едни проблеми...ама няма причина да се притесняваш.

да,радвайте се на любовта докато още я има..

ако наистина го обичаш няма да ти пука ко мислят другите и колко е по-нисък

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

ао го харесваш наистина нима висо4ината ще ти попре4и?

Мега фен Аватара на koalka
    Еми няма, ако имаш чувства и не ти пука, но щом пускаш тема-явно ти пука.

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    kakne ti pisna da puska6 temi vyv foruma na taq stranica ima 3 tvoi temi

Момиче съм ! ! !

abe kato ne mi haresva6 temite ne mi gi 4eti sa az 6e si puskam kolkoto si iskam temi 6tot tova si e moq rabota.ti ne moje6 da mikaje6 dali da puskam ili ne . p1k puskai i ti po pove4e temi...
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

i za ostanalite hora-mersi za suvetite moje da puskate o6te ako iskate

Фен
    Град
    sofia
    nqma ot kakvo da se pritesnqva6...kakvo ot tova 4e e po nisak...6tom imate 4uvstva edin kam drug...

ei mp3f ne zabravqi : 9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
    10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
    пуснал темата

mi malko 6te e sme6no ako toi e ot tvoito daskalo i po koridorite ti kle4i6 ili toi e naprusti za da te celune,ama ako go obi4a6 tva ne pre4i 4e e ponisuk!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

mi vsu6tnost ne sme ot 1 u4ili6te

Град
    plovdiv
    am istinata e 4e naistina 6te izglejda malko sme6no,ama kvo ti puka nali go haresva6.ako ti se 4uvstva6 dobre s nego i toi te pravi 6tastliva nqma zna4enie kolko e visok,v slu4aq nisyk

Град
    Лапландия!?
    Разбира се че не,момчето което и аз харесвам е по-ниско от мен но тва не е никакъв проблем

Град
    Far far away
    Т'ва така е мн кофти. А, бе, обичайте се, това е важното, обаче да си кажа честно тоя момък много ебавки ще отнесе докато ви приемат насериозно.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

не
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си