- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- haresvam mom4e po nisko ot men-mnogo li 6te e sme6no...?
taka zna4i az se vlubih v 1 mom4e koeto mi stiga nqkude do uhoto.e da ne e mnogo nisuk ama kato zastane do men si li4i dosta. ta iskah da vi pitam 6te bude li tupo ako trugna s nego a toi e po nisuk ot men???
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!
Ест че не
Gledaj sq za lubovta Granici nqma! Taka 4e ako go haresva6 kvo ti puka kvo mislqt drugite? Nuli na tebe 6e ti e gotino da si s nego! Mi ina4e na nqkoi mopje da im stoi sme6no kato vi vidqt puk i 6e ti e malko kofti kato slaga6 tok4eta 6toto 6e si dosta po - visoka ot nego. No ako e v puberteta moje i da izrastne to s pove4eto mom4eta taka i stava
da ne ti puka...vajnoto e da ste shtastlivi
Кво значение има колко е висок?Нали го обичаш?Ми тръгвай с него, да не ти пука кфо си мислят другите..
mila poznavam te otli4no i sam ot tvoq klas i zvam,4e lubovta e slqpa i nqmada e sme6no!![]()
![]()
Много ясно!Първоначално написано от King of Kings
Не обичам ниски момчета.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
както се казва размера няма значениещом го харесваш тръгни с него,майната им на мненията на останалите,само вие двамата сте важни
![]()
да,радвайте се на любовта докато още я има..
ао го харесваш наистина нима висо4ината ще ти попре4и?![]()
Еми няма, ако имаш чувства и не ти пука, но щом пускаш тема-явно ти пука.
![]()
![]()
![]()
kakne ti pisna da puska6 temi vyv foruma na taq stranica ima 3 tvoi temi
![]()
![]()
Момиче съм ! ! !
abe kato ne mi haresva6 temite ne mi gi 4eti sa az 6e si puskam kolkoto si iskam temi 6tot tova si e moq rabota.ti ne moje6 da mikaje6 dali da puskam ili ne . p1k puskai i ti po pove4e temi...
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!
i za ostanalite hora-mersi za suvetite moje da puskate o6te ako iskate
nqma ot kakvo da se pritesnqva6...kakvo ot tova 4e e po nisak...6tom imate 4uvstva edin kam drug...![]()
ei mp3f ne zabravqi : 9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
пуснал темата
mi vsu6tnost ne sme ot 1 u4ili6te
am istinata e 4e naistina 6te izglejda malko sme6no,ama kvo ti puka nali go haresva6.ako ti se 4uvstva6 dobre s nego i toi te pravi 6tastliva nqma zna4enie kolko e visok,v slu4aq nisyk![]()
Разбира се че не,момчето което и аз харесвам е по-ниско от мен но тва не е никакъв проблем![]()
Т'ва така е мн кофти. А, бе, обичайте се, това е важното, обаче да си кажа честно тоя момък много ебавки ще отнесе докато ви приемат насериозно.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
не
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !