.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Фен
    Град
    До тебе... :)))
    както се казва "За любовта няма граници" така че въобще да не ти пука...тръгвай с него а пък другите да си *бат майката
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Супер фен Аватара на Qnchety
    Няма нищо смешно. Предишното ми гадже беше по ниско от мене ама на никой не му прайше особено впечатление!!!

ммм ако ти си 180 см а той е 155 см да речем щеше да е малко смешно, но след като го харесваш и така както разбирам разликата на сантиметрите е по-малка..амиии хващай го ако можееееееш
    NO Illusions!

Супер фен
    Est che ne.Shtom se haresvate nqma nishto typo.Ima mnogo takiva dvoiki.
    Обичам те <3 !!!

Qvno si pisala taq tema piqna ili si mnogo glupava kakvo kato ti e do uhoto a ako ti be6e do pupa?

I worship His Shadow!

Град
    Horrorwood
    Щом го обичаш, защо питаш - естествено, че не! Никой не е тръгнал да ви мери с линийка! Пък и доколкото разбирам, той не е от най-ниските, а?
    Your pseudo sunshine I don't need.

mi hora kvo da vi kaja - ve4e nqma nujda da pi6ete toi mi predloji i t.n.
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Град
    Horrorwood
    Поздравления
    Your pseudo sunshine I don't need.

Порастнаха пилците проебаха квачката

Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Не обичам ниски момчета.
    Of da vi iam pretenciite nachi ako obicham nqkoi i do p*tkata da mi stiga naish kak me e*e .. vajnoto e da sym s nego pyk horata kot iskat da si mislqt.. da ne jiveq za horata az ?
    Fuck me I`m famous..

Cql jivot sum smqtala, 4e ne bih bila s mom4e po nisko ili kolkoto men...do kato ne sre6tnah mom4eto s koeto sum sega. Toi e prekrasen i poslednoto ne6to koeto moje da me pritesnqva e 4e e 1 sm po nisuk ot men

Голям фен
    няма никакво значение колко е висок.Важното е да се обичате
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Ми ако за тебе не е проблем що да не бъдеш с него?
    А мислиш ли, че на него ще му е удобно?

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Ест че не
    Много ясно!
    С1гласен с колегата БАЙО, какво винаги..

била съм с малко по-ниски момчета от мене но твоя случеи маи е по трагичен но щом искаш да си с него да не ти пука \/
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Хич ДА НЕ ТИ ПУКААА!!!Важни са само и единствено чувствата ви един към друг.Нали знаеш-в любовта НЯМА граници!!!

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

Град
    Sofiq
    Izob6to da ne ti puka,6tom i dvamate se haresvate,nqma nikav problem.

abe hora az kato vi kazvam ne pi6ete zna4i ne pi6ete puk i nie ve4e kusahme pa pak trugvahme abe vuob6teee.... dulga istoriq ama az ve4e ne iskam da sum s nego a toi iska...
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си