.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

кофти ситуация

Става дума за момче естествено - Т.,с него ходихме близо 9 месеца,много се обичахме уж...но няколко месеца преди да скъсаме той замина за 1-2 седмици с майка си за русе,но след като се върна сякаш не беше същия.Някак си нещата пак станаха розови след което вече почна да се отдръпва и накрая ми каза че иска да се разделим.Аз го обичам още и то много,независимо че са минали 5 месеца от тогава,още се виждаме но имам чувството че той харесва една много добра обща наша приятелка.Ситуацията е малко по-оплетена и аз не мога да я обясня точно,все още имах надежда че ме харесва поне малко и има шанс да тръгнем,но вече не знам и аз.Опитах се да харесам и други но просто не се получи,имам чувството че няма да открия заместител,не знам какво да правя с Т.

Град
    нова загора :)
    zdr i az prejivqh sa6toto ne6to s edno mom4e predi godina i polovina.polovin godina sled kato se razdelihme po pri4ina podobna na tvoqta toi sam me potarsi ,no az takmo bqh tragnala s drugo mom4e koeto ujasno mnogo haresvah.dosta dalgo vreme se ma4ih da go zabravq, no ima izraz starata lubov rajda ne hva6ta.Ne be6e hvanala rajda taka e no ne moje6e da e sa6toto kakto predi ,ako tragnehme ... i ne tragnahme.Posle toi tragna s 2 ot nai dobrite mi priqtelki pri koeto az ujasno mnogo revnuvah i me bole6e.No sega sqkvi 4uvstva sa iz4eznali ,samo priqtelskite ... koito 6te si ostanat.S nego hodehme 7 meseca i mn go obi4ah ... toi be parviq koito obi4ah a do sega ne e imalo mnogo na koito da go kazvam.
    predpolagam 4e 6te se osaznae 4e e napravil gre6ka kato ste se razdelili kasno ... i ako i togava izpitva6 sa6tite 4uvstva kam nego to tova ne e pre4ka da se saberete uspeh

Мега фен Аватара на sasha_90
    ako naistina izpitva o6te ne6to kam teb 6te se varne pri teb,a ako ne stane ne se ot4aivai-jivota prodaljava.
    kasmet

аз се познавам няма да го забравя лесно,влюбя ли се в някой и това е,трудно ще го заменя за друг,но не мисля че той ще се осъзнае просто

За кфо се мъчиш? Иди при него и му кажи " така и така аз още те обичам, ти ако си хлътнал по приятелката ми/ни ми кажи да знам да не се побърквам щот вече незнам кфо стаа...побърквам се!" Може и да стане нещо, знае ли човек.

по принцип не искам да се знае че още имам чувства към него,объркано е,искам да видя дали шанса да ме харесва поне малко е факт или не

Само едно ш'ти кажа. Тва да чакаш да видиш кво ще се случи е глупост. От опит го знам. Така бях с едно момиче в продължение на 2.5 год. Тя си имаше нейн живот, аз мой. Моят живот беше тя, но нейния не бях аз. Живееше си тя щастливо, ходеше по купони и насам натам, късаше ми се на мен сърцето и се питах "Защо поне веднъж след онази последна среща не ми се обади?" Ся вече знам защо. Защото бях млад, глупав и много много наивен. Не бъди и ти наивна. Ако не напраиш нещо по въпроса, то въпроса няма да направи нищо за теб.

Супер фен
    Pogovori s nego ... vse nqkoi trqbva da napravi pyrvata krachka ... ako vseki sedi i chaka drugiq nikoga nqma da stane neshto.
    Обичам те <3 !!!

той иска да си продължа живота но аз просто не мога,разбирате ли- не мога,знам колко е наивно и глупаво ама това е ситуацията

6te otkrie6 100000000% zabravi go toq tam nqma da ima 6ans 10000000% trugni s drug 6te vidi6 vremeto minava i 6te go zabravi6 i az obi4ah edin no sega obi4am 300 puti pove4e edin drug taka 4e ti si znae6 no az govorq za priqtelski suvet!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    щом той е решил, че не иска да бъде повече с теб, няма защо да се правиш ти на глупачката, която тича след него и му се моли! кажи си просто, че той е една обърната страница от живота ти и с това всичко между вас приключва. най-голямата ти грешка в момента е, че мислиш, че няма да намериш заместител. естествено, че няма заместител! хората в живота ни не се появяват за да заместят този или онзи... заместител ми звучи като "златната резерва", което повярвай ми е обидно
    сигурна съм, че съвсем скоро ще се появи отнякъде момче, което ще ти хареса такова каквото е, без да го сравняваш с бившия. успех
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен Аватара на koalka
    Нямаш друг избор, освен да го забравиш.Той така и така няма да е с теб, няма чувства.Не можеш вечно да мислиш за него и да се терзаеш, да страдаш и да те боли.Забрави го, не е лесно, защото го обичаш, но се опитай.

най вероятна се е заплеснал по някоя друга...разу4и напред назад...питай го защо скъсахте..искай при4ини...кажи му 4е все още го оби4ашш.....и да видим кво ще каже той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си