.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

iznenada koqto da go raztopi

Zdraveyte na vsichki... Iskam nqkoi da mi pomogne s nqkoq interesna ideq za iznenada... Neshto s koeto da trogna myja koito obicham.. Neshto s koeto da go razchuvstvam.. da go nakaram da razmisli.. i da se vyrne pri men... Nqkakaf podarak li shte byde... Nz... trudno mi e.. i molq za help!

P.S. Nedeite da namesvate predishnata mi tema.. i mi pomognete umolqvam vi

Мега фен Аватара на sasha_90
    Predi vsi4ko mu dokaji,4e go uvajava6 kato 4ovek i darji6 na nego

YSPEH!

in__love

mi da ti kaja nqmam ideq prosto sega ne6to ne mi se misli a i neznam trudno mi e da opredelq moje bi trqbva da pita6 nqkoe mom4e.
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Има такава тема за порадъци , смси и всяк'ви такиа щутории. Влезни там и си харесай нешо. УспеХ!

Guest
    Облечи се секси, отиди рано сутринта у тях и го целуни. На мен поне това много би ми харесало, незнам за него... Както прецениш, но аз мисля, че няма нищо по разтапящо от една целувка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Облечи се секси, отиди рано сутринта у тях и го целуни. На мен поне това много би ми харесало, незнам за него... Както прецениш, но аз мисля, че няма нищо по разтапящо от една целувка
    moje bi tva e nai dobria variant uspeh

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Guest
    Най-добрият подарък е отсега нататък да престанеш да му въртиш номерца,да се отдадеш на него като гадже,а с другите вече да общуваш само като приятелка.Да му покажеш че може да ти има доверие без да е нужно да те следи на всяка крачка и по този начин да му докажеш чувствата си ако ги има,а това не е само една прищявка.Духовният подарък доста често е по-добър от материалният.Аз малко на по твърд тон ти говорих в предишната ти тема.За магистралата ако се сещаш.Обаче ти прави чест че писа по този въпрос през профила си,а не като гост.Просто това е.Ако наистина го обичаш както казваш се вземи в ръце и му го докажи.Ако успееш да го направиш и нещата между вас се подредят според мен това за него това ще е най-големият подарък.Стига да ти повярва.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Predi vsi4ko mu dokaji,4e go uvajava6 kato 4ovek i darji6 na nego

YSPEH!

Фен
    Град
    Sofia
    ако работи примерно ходи да го вземеш от работа,това мисля че ще го зарадва много или измисли нещо подобно,направи някакъв много хубав жест няква такава хубава и приятна изненада му направи,от подаръци мисля че няма смисъл )) аиде успех
    sam ne moga :P

Супер фен
    mnou ti pomnq predi6nata tema
    po temata jenite ste stanali mnogo jalki kak moje da go umolqva6 da se vyrne pri teb aman ot ......

Ето аз какво бях направила преди време: казах му, че имам подарък за него и да дойде на другия ден у дома да му го дам. Сложих си червено бельо (любимия му цвят), като дойде му казах да изчака малко, отидох в другата стая и си вързах една червена панделка на врата. Върнах се при него и му казах, че аз съм му подаръка и че трябва да ме разопакова. Това не го очаквах, но той ми каза "Това е най-хубавия подарък" и аз как не ревнах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си