- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да не направя аз първата крачка?!
Значи ... Значи аз съм 10 кл,а момчето е 12-ти.Учим в едно и също даскало и сме една смяна.Всеки ден се засичаме по няколко пъти ииии истината е,че ме кефиНо ние дори не се познаваме
Мои съученички ми казват че постоянно ме зяпа,а и аз съм го забелязала.В петъците имаме заедно физическо .... аааа на краткоо...Той тръгна да вземе топката,която беше съвсем близо до мен,но и аз се бях заиграла и не обърнах внимание.Само по едно време усетих как някой се доближи до мен(аз бях в гръб)Съученички ми казват че нарочно ме е бутнал леко и аз се стреснах,след което той се изчерви.
И хора нз дали да не направя нещо аааа и каквоооДали пък не си въобразяваам Леле мн съм объркана
Моля ви посъветвайте ме
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!
Еми следващият път ти се избазикай с него. Например му направи същото за да не му останеш длъжна. Затвори го в тоалетните на даскалото, базикай го, не му се давай. Можете да ходите заедно на даскало ако сте в една посока. Уж се засичате съвсем случайно и т.н. ... импровизирайПървоначално написано от Mafiotkata_7200
![]()
ooo nedei da pravi6 ni6to predi da ima6 dokazatelstva!!!!!! az sum probvala taka i trqa da ti kaja 4e taka mom4eto se priteesnqva mnogo i ne pravi ni6to.1ta kra4ka trqbva da b1de zapo4nanstvo pposle izlizaite zaedno 4esto i t.n. i nakraq ve4e kogato go poznava6 po dobre i toi teb su6to togava ve4e mu ppriznai 4e go haresva6.vij to moje i da iska6 da izburza6 oba4e ne q prai taq gre6ka ve4e sum q pravila i stra6no mnogo sujalqvah posle 4e sum burzala.povqrvai mi az ne te luja
![]()
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!
ти му хвърляй погледи усмихвай се ....зака4ай се...показвай му 4е го харесваш за да може той да направи 1та кра4ка...но да отиваш и директно да му казваш не върви...или пак може ама според мен по добре е ти да му дадеш знак а той да действа![]()
DA, BAYOti su6to si prav
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!
bqsna_tiineijarke da ti su6to si prava
Razbira se! Vinagi trqq da se zapochva edno takova, plaho, neprinudeno...Vinagi trqq da se pochva poleka leka ne izvednyj. Shte podpashish taka divechaОФфф сори обаче пиша във хиляда форума в момента а и в чат и в скайп и забравих да сменя , ма ме мързи да трия и да пиша на ново . Та така, пробвай да го умотаеш, другото е лесно. Покажи му че не си безразлична, нататък е лесен пътя
![]()
Първо мерси на всички за севетчетата...Ами освен така дааа направя Но и аз съм на мнение че не трябва да си показвам чувствата патила съм веднъж заради тази глупостИначееее той на мен ми се вижда доста срамежлив докато аз ... изобщо не ми е толкова голям проблем да се запозная нооо ме е страх да не сбъркам нещо Нз мн пъти съм избързвала и всичко е отивало по дяволите
Така че мисля да действам лекичко полекичко и да не дремя А то после ще си покаже дали има взаймно привличане
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!
Ми другия път като се опита да те контузи го питай дали чувства нещо към теб и ако го прегърнеш през кръста съм сигурен че ще се успокой и ще ти отвърне,тия съветри стават в случей че момичете не се притеснява...
Ами, отиди и се запознайте, тва е.От там почвате все по-често(уж) да се засичате, да си говорите, флиртове, погледи, комплименти и т.н.
Съгласна съм.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
По-добре да го чакаш,той да направи първата крачка.![]()
Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!
ami trqbva da bude6 sigurna,4e te haresva,za6toto mn mom4eta sa mi pravili takiva ne6ta s topka,daje ponqkoga vmesto da gledat topkata gledat men i az pri tova gi vijdam ama ne me haresvat(sigurna sum)normalno e ako si krasiva da te gledat vsi4ki i da se zaka4at,no ne ozna4ava 4e te haresvat![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Това е начина!!! и както казаха другите не му оставай длъжна..направи и ти нещо по физическоПървоначално написано от koalka
Айде успех!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ти в кой век живееш? Ред е на жените да се еманципират и да бъдат себе си. А именно - да са дейни и да подхождат нахално и самоувелено първи.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Ех, че самочувствие имаш, а дали е с покритие...Първоначално написано от sexy_momi4e
Ти в кой век живееш? Ред е на жените да се еманципират и да бъдат себе си. А именно - да са дейни и да подхождат нахално и самоувелено първи.
егатиииии не знаех, че си лека жена ако искаш да се запознаеш с някое момче..........Първоначално написано от sexi_lady_666
авторката бих посъветвала да действа първа ако момчето е супер срамежливо, но ако има някакъв шанс си е по добре той да направи първата крачка-момчетата си падат по тва... май![]()
Mи тоя век не е дошъл още. \Първоначално написано от Анонимко
/
добре де, учите в едно училище, имате общи познати вероятно, избираш си някой от неговата компания и излизаш с тях на кафе и ето ти я забивката готова...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
abe te m1jete v posledno vreme sa takiva muhliovci i sa tolkova strahlivi taka 4e ako nqkoi ne napravi kra4ka 6te izpusnete 6ansa taka 4e deistvai az za pr1v p1t uspah da napravq p1rvata kra4ka s moqt priqtel predi da mi stane priqtel i mu kazah 4e go haresvam i taka ako ne go bqh napravila e toi moje bi 6te6e da mi kaje skoroama struva li si da 4aka6 i da stoi6 v nevedenie deistvai![]()
![]()
Лудите движат света.
ЕТО ЛИчИ СИ КОЙ Е НАВЪТРЕ В НЕщАТА...Първоначално написано от koalka
МИ ДА ТВА Е... ТРЯА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ПЪРВО... СЛЕД ТВА ВСИчКО Е ЯСНУ
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ako govori6 za poslednoto izre4enie ne sum kazala 4e sum hubava,te me gledat 6toto gi poznavam(moje taka da se kaje)a po princip govorehПървоначално написано от Анонимко
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ам аз имам нещо подобно обаче аз сум 7 клас , момчето на което съм хвърлила око е 11.-ти....тааа...от 2-3 седмици съм забелязала че съществува и че е супер сладък...
Последната седмица с една приятелка чакаме да свяърши час и го г;лдаме....тои веднъж се усмихна ама не от тоеа че сме му сипатични или нео от тоя сорт,ами щото разбра че му се кефиме.
И така,няолко пъти ни сгащва и се изчервява........ама сигурно ни мисли зз някви бебета а аз наистина имам сериозни намерения и чувства към него ама проблема е че не знам как да привлека вниманието му.... тааа...малко help...