.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lover4e-f
    Nz ako vinagi taka si raznoobrazqva6 jivota taka nali znae6 nai-hubavata profesiq e tazi koqto ti dostavq udovolstvie!Taka 4e moje6 da se zamisli6 za bade6teto moje bi 6te preuspee6 v toq biznes!USPEH!

hahahahah,leleee napravo mi vze bukvichkite ot klaviaturata,kak dobre i go kaza

Град
    Far far away
    Еее, щом е само "с едни типчета", може. Айде, и по няколко пъти в месеца може. Че и "сериозен" приятел да си имаш може. Ама не по едно и също време, де!
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Guest
    Много добре сте си направили партито.Аз също имам приятел в чужбина и сме правили с няколко приятелки и други момчета такива партита и групов секс и направо е върха Не си мислете че като е в чужбина приятеля на някоя мацка там седи на сухо и на чикий А по въпроса за списн-а не мисля че трябва много да се вълнувате-защото спин-ът може да убие човек след поне няколко години-а има толква неща които може да са фатални днес или утре.Защо постоянно говорите за венерически болести и такива глупости?Замислете се малко бе хора-стига с тези зомбирани разбирания.Щом ти харесват тези партита разбира се че няма нищо лошо-както казах и аз-също много харесвам малко по нестандартни неща и съм готова винаги с приятелките ми за нещо подобно.Изобщо живей си живота както ти харесва на теб и да не ти пука какво казват хората.Тук всеки казва че някоя е курва и т.н.-но не се погледне себе си и не казват с колко са се чукали-това важи и за момчетата и момичетата

Град
    Far far away

Град
    София
    Тук всеки казва че някоя е курва и т.н.-но не се погледне себе си и не казват с колко са се чукали-това важи и за момчетата и момичетата

znachi nie tuka ne otrichame ,che se chukame ili s kolko sme se chukali,ama tva si e dosta kurvensko izpalnenie.....pone da ne beshe kazala "imam si SERIOZEN priqtel"
    povrashta mi se ot takiva hora
    i posle"oooo toi mi izneveri"az ako bqh ne samo shtqh da ti izneverq mi i da ti strosha zabkite ot boi ebasi ti pomislili za momcheto

Град
    ..........
    temito Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 7:07 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Тук всеки казва че някоя е курва и т.н.-но не се погледне себе си и не казват с колко са се чукали-това важи и за момчетата и момичетата

znachi nie tuka ne otrichame ,che se chukame ili s kolko sme se chukali,ama tva si e dosta kurvensko izpalnenie.....pone da ne beshe kazala "imam si SERIOZEN priqtel"
    povrashta mi se ot takiva hora
    i posle"oooo toi mi izneveri"az ako bqh ne samo shtqh da ti izneverq mi i da ti strosha zabkite ot boi ebasi ti pomislili za momcheto

temito napalno sam saglasna s teb!Nqmam drugo kakvo da kaja pak ako nqkoi tolkova mu e int s kolko sme spali....!Pak to vajnoto ne e dali pravi6 seks a dali ina6 ne6to v glavata!Spored men "sexkupon" ne e na4in da se raznoobrazqva6!Za men si e prekaleno!I poslew da vika6 4e si ima6 SERIOZEN priqtel !^tom nqkoi varti takiva kuponi kakvi li 6te gi varti kato se omaji!Sig. o6te po golemi!
    Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!

Guest
    КУРВИИИИИИИ

Щом имаш "сериозен" приятел и правиш такива неща и се кефиш на всичкото отгоре - е друго освен ТЪПА КУРВА не ми идва. Живота и бил скучен ... я отиди се гръмни ма путко умряла курвички малки ...
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

I niiiiii ko da te pozdravim li bravo ako e samo za ednoto bravo qma6li is priqteli na koioto da razpravq6 ami zanimava6 nas q begai.

Град
    София
    haha tva si e pulnata ebavka!!! haha kakto onazi s naakvaniqta vurhu 20 godi6niq po vreme na analens eks
    No vse pak ako e istina moje da otide6 v rekordite na ginez za nai golqma kurva hahahahahahhaha kurva kurva hahaha haha tva sa pa nai-kompleksarskite istorii, subujda6 vsqka agresiq v men ... a tova ne e hubavo(boje kvo li se nerva pri polojenie 4 e eporednata ebavka)
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Град
    София
    a mene me pritesnqva,che ne e ebavka
    golqma chast ot momichetata po na 13-14 veche pravqt podobni neshta,ebasi az sam na 19(bez nqkolko dni)i ne moga da si go predstavq,ujas

Град
    София
    Nali i az usm taka!! V bukvalniq smisul NE MOGA DA SI PREDSTAVQ TAKOVA NE6TO tolkova izvrateno ujas napravo 4esno bih se razrevala super gadno ... tva ob6tesvo propada tolkova mnogo
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    She’s going to get you

Цитирай Първоначално написано от sisi{P}
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    На тва май му се викаше 'суинг вечери',ама не съм сигурна.
    Както и да е,аз предпочитам да се концентрирам само върху един партньор,както и той само върху мен..
    ..но за всеки влак си има пътници..дано поне използвате капути,иначе ще си станеш много близка с приятелките ти
    жива 'оргия' е тва иначе те подкрепям
    Подкрепям и двете мнения.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Нищо лошо нема у оргията, само както по-горните казаха... да се ползват предпазни средства. Иначе забавлявайте се до като сте млади, са ви е паднало... полсе, деца, семейство, проблеми... Така съм чувал да думат старите ора по опашките за парното, а те са мъдри

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    на тва аз му викам ебати курвентията Според мене има мн други начини с които меже6 да си напраи6 весело ежедневието
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Град
    Варна
    Според мен темата е ебавка с нас!Но това ако е вярно си баси простата курва!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Guest

Re: Секс парти у дома

Цитирай Първоначално написано от Кити
    С две приятелки си организирахме секс парти у дома. Поканихме си едни типчета от квартала. Уж беше за купон, само да се напием, но ние с приятелките знаехме, че няма да завърши само така. Въпреки, че единия отскачаше с Голфа до денонощния за още пиене... Както и да е, устроихме си незабравима вечер, почти до сутринта, когато нашите трябваше да се приберат от вилата и нямаше как да продължим. Правихме як секс с размяна на партньорите. Като аз и едната приятелка опитахме 3 момченца, а другата само двама. Просто така се получи.
    По принцип си имам сериозен приятел, който е в Испания и си пишем в чата. Но тук живота е скучен без мъже и за това понякога си устройвам тези партита с приятелките. Те си падат малко хахави, но иначе са точни за тези работи и с тях е купон.
    Не зная дали ви се е случвало, но мога да ви гарантирам, че емоцията от такива партита е голяма.
    Ще се радвам и други да споделят впечатления.
    Нека ти го кажа имаш сериозен приятел и са ебеш с други ... Направо кажи на приятеля ти да ти стане сводник и си готова хем пари ще има от цялата далавера айде успех !

Мега фен
    На мен пък ми е все едно.

vij ko ti trea si mn zle za da vlezesh tuka i da si razpravqsh sexualnite prejivqvaniq.ne razbrax ima li problem ili prosto se opitvash da se pokajesh.bravo bravo ti si sex mashina . =D> =D> =D> naprao se gordei sus sebe si .samo che ako ti bqx gadje i naucha neshto takova shte doida i shte ti otkusna..........i da vidime koga pak shte si pomislish za sex.tupaaaaaaa kurvaaaa,obache v kraina smetka tva si e tvoq rabota imash pravo da pravish kakvoto iskash obache se zamisli ot koq bolest imash nujda konkretno......abe ko da mislish moje bi iskash sichkite izvestni na medicinata xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxax

Темата на страна защото е ебавка Но най-интересно ми е скъпи съфорумнички,вашето момче ако замине в друга държава примерно за една година ВЯРВЯТЕ ли че той ще сиде да бие чекии и да си мисли за вас Защото аз не вярвям в такива глупости и не бих се сърдила на момче че ми изневерява при такива условия
    ...it's WilD ObseSSioN...

Град
    София
    ami az nqma da go 4akam 1 godina, prosto kusame izvinqvai 1 godina si e baq vreme kolkoto i da obi4am toq 4ocek ne moga da si propileq tolkova vreme mrazq nesigurnostta i 6te slojim kai na vruzkata... ne 4e ne moga da 4akam ne4e 6te rpavq seks s drug agahahaha no neznam ima nqkakuv takuv variant pri nas... i mn shit ama az ne obi4am da sum sama...
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    She’s going to get you

Град
    Far far away
    Да се чака някого безктайно не ставаю ама тия секс партита са си к*рвенско.

4ovekut_s_poni4kite
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Scandalous_lady
    Темата на страна защото е ебавка Но най-интересно ми е скъпи съфорумнички,вашето момче ако замине в друга държава примерно за една година ВЯРВЯТЕ ли че той ще сиде да бие чекии и да си мисли за вас Защото аз не вярвям в такива глупости и не бих се сърдила на момче че ми изневерява при такива условия
    Na towa moga samo da kaja:
    Ti razbira6 za kvo stava na vupros RESPECT

A za orgiikata moga samo da kaja bravo odobrqvam s dve ruce,kraka i taka natatuk samo e kofti sprqmo mom4eto pri uslovie 4e ne sa se RAZBRALI da pravat sex s drugi hora koeto momi4eto ne e uto4nilo,i ako sa se rabrali to ne e li po dobre da pravi sex za udovolstvie dokato nego go nqma a ne da po4va vurti nekvi VRUZKI i tn
    Mejdu pro4em da popitam avtorkata dali e ispolzvala predpazni sredstva i primerno imalo li e nekvi kofti momenti i gre6ki koito sa stanali i nqma da napravi6 otnovo ?Edin vid da sum i az v 4as s teq raboti 4ovek nikoga neznae [-o< xaxaxa

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Според мен темата е ебавка с нас!Но това ако е вярно си баси простата курва!
    мдамм!
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    Са к'фо следва "Браво" ли да ти кажем ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си