.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ИСКАМ ГРУПОВ СЕКС!!!!!!!

моля ви... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Ако Голфа е бил с пернишка регистрация, евала деа.

Ебасиму и курвата.
    А щом е с Пернишка регистрация да не забравяме също че броя на светлодиодите околко ауспуха,по чистачките,по таблото и така нататък надхвърля броя на сперматузоидите от негърска изцепка

Guest
    Голфа имаше сини светлинки и тунинг.

g
    Guest
    moje da ste si prekarali qko, no ta vi kaja 4estno tezi zabavleniq pravqt silno vpe4atlenie na nqkakvi podrastva6i po na 15-16 g. Az sa na 20 i sam pravila mn ludi ne6ta, no tova koeto ste napravili e tapo!A o6te po-tapo e tova 4e go pi6e6 tuk! A za tva s priatelq ti, te majete sa6to izneverqvat da znae6 osobeno ako sa dale4 ot gadjeto si, taka 4e ste si kvit ako pita6 men!

Град
    BEZDOMEN
    pa fani me pokani dr pat
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Guest
    Дай на тинейджъра компютър и интернет и си гледай сеира

Guest
    аве не разбрахте ли че момичето е решило да се напрай на интересно и си измисля някви историики да се напрай на няква еблива яка курва

Guest
    Много ли е престижно да си курва

А аз мислех,че това го има само по филмите.. ХххахахХаааХАХа като викаш "а аз иначе си имам сериозен приятел",къде го тоя приятел?
    Мале,ако бях момче и ти ми беше приятелка .. направо щях да те направя за смях и срам пред всички,заради "купончетата ви",а ако трябва да сам по-точна .. заради ОРГИИТЕ ви!Абе вие .. какво,курви ли сте?Не с 1,а с 3ма .. майкоооо да къде стигна България
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

c20LET
    Guest
    Кажи от кой град си че да се включа и аз в купоните...

ПП. на 20 съм и ебем като за последно...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: Секс парти у дома

Цитирай Първоначално написано от Кити
    С две приятелки си организирахме секс парти у дома. Поканихме си едни типчета от квартала. Уж беше за купон, само да се напием, но ние с приятелките знаехме, че няма да завърши само така. Въпреки, че единия отскачаше с Голфа до денонощния за още пиене... Както и да е, устроихме си незабравима вечер, почти до сутринта, когато нашите трябваше да се приберат от вилата и нямаше как да продължим. Правихме як секс с размяна на партньорите. Като аз и едната приятелка опитахме 3 момченца, а другата само двама. Просто така се получи.
    По принцип си имам сериозен приятел, който е в Испания и си пишем в чата. Но тук живота е скучен без мъже и за това понякога си устройвам тези партита с приятелките. Те си падат малко хахави, но иначе са точни за тези работи и с тях е купон.
    Не зная дали ви се е случвало, но мога да ви гарантирам, че емоцията от такива партита е голяма.
    Ще се радвам и други да споделят впечатления.
    Голфа е мн важен в историята,да знаете....
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

za kvo e taq tema??mnoo e tupa tuko 6to sama iztukna ''jadna sam za sex i tva 4e e kurvensko nqma zna4enie'' mn si prosta
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne e priemlivo,naistina,no ako e tova koeto iska6-pone polzvai prezervativi

Guest
    от къде си?

Guest
    Кити или си лъжкиня или курва...ти си избери...

Фен
    Град
    City of Sofia
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Ква е пък тая глупост?!?! боооже-аз на купони не ходя за да права секс, а за дивея и да се понапия като свиня- лелее! дали не сте отвратителни- как може да правите секс с трима различни за една нощ?!?! Тва е некво лудост- и аз съм ходила на купони където има момчета но нищо такова не е ставало и никой не си е дори помислял да става!!! боже божеее... кви деца има по тая земя!!!
    Това е защото си свиня и нямаш фанстазия и си се провалила в живота.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Аз пък вчера понеже живея в младост,реших да отскоча до околовръстното и стана ебати якото чукане.Имаше цигани, клошари, смръдльовци... И всичко на аванта на другата сутрин като станах нещо ме сърбеше и имаше някаква течност дето прилича на гной.Оказа се вкусна...Май имам и спин а близнаците не си спомням от кой са!

А сега я кажи,на отворен прозорец ли спа или се събуди отвита??
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Курви!
    (За първи път пиша подобно изчерпателно мнение.)
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    moje i dvete....

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Незнам,аз съм 16 год-9 клас -мога да чета,Имаш си сериозен приятел,няма значение къде е,а си правиш изватени партита,бъквално с някви от улицата.Поне малко ,както се казва не ти ли накриви на шапката,малко не помисли ли.Ако не можеш да чакаш приятеля си приключи го без каквито и да е ''сапунени сцени-тогава не 3 ма ами извикай ''типчета и от съседния квартал,поне и той ще е спокоен,хем и на теб няма да ти тежи на съвеста-сериозно,как спиш нощем като знаеш че му изневеряваш,а той си ми че се обичате.Незнам може би аз не го разбирам- на купон се ходи да се налюкаш с руски миш-маш(водка,бирени фъстъци,уиски и мн повръщане после) и да се субъдиш с болки в гърба,защото си заспал на маса
    Последно редактирано от Didko_Beats : 01-02-2014 на 11:23

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    И още един съвет по-добре спри с тея секс партита защото за всичко си има 1ви път(мисля че ме разбра)
    Последно редактирано от Didko_Beats : 01-01-2014 на 16:36

Голям фен Аватара на shusha
    не успя ли да избереш по-стара тема ,в която да пишеш ?!

Знам една шматка която си има приятел от Испания, а и описанието на дружките е същото. От къде каза че си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си