- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс парти у дома
А щом е с Пернишка регистрация да не забравяме също че броя на светлодиодите околко ауспуха,по чистачките,по таблото и така нататък надхвърля броя на сперматузоидите от негърска изцепкаПървоначално написано от Rookie
![]()
![]()
![]()
![]()
Голфа имаше сини светлинки и тунинг.
moje da ste si prekarali qko, no ta vi kaja 4estno tezi zabavleniq pravqt silno vpe4atlenie na nqkakvi podrastva6i po na 15-16 g. Az sa na 20 i sam pravila mn ludi ne6ta, no tova koeto ste napravili e tapo!A o6te po-tapo e tova 4e go pi6e6 tuk! A za tva s priatelq ti, te majete sa6to izneverqvat da znae6 osobeno ako sa dale4 ot gadjeto si, taka 4e ste si kvit ako pita6 men!
Дай на тинейджъра компютър и интернет и си гледай сеира![]()
аве не разбрахте ли че момичето е решило да се напрай на интересно и си измисля някви историики да се напрай на няква еблива яка курва![]()
Много ли е престижно да си курва![]()
А аз мислех,че това го има само по филмите.. ХххахахХаааХАХа като викаш "а аз иначе си имам сериозен приятел",къде го тоя приятел?![]()
Мале,ако бях момче и ти ми беше приятелка .. направо щях да те направя за смях и срам пред всички,заради "купончетата ви",а ако трябва да сам по-точна .. заради ОРГИИТЕ ви!Абе вие .. какво,курви ли сте?Не с 1,а с 3ма .. майкоооо да къде стигна България![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Кажи от кой град си че да се включа и аз в купоните...
ПП. на 20 съм и ебем като за последно...
Голфа е мн важен в историята,да знаете....Първоначално написано от Кити
![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
za kvo e taq tema??mnoo e tupa tuko 6to sama iztukna ''jadna sam za sex i tva 4e e kurvensko nqma zna4enie'' mn si prosta
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
ne e priemlivo,naistina,no ako e tova koeto iska6-pone polzvai prezervativi![]()
от къде си?
Кити или си лъжкиня или курва...ти си избери...
Това е защото си свиня и нямаш фанстазия и си се провалила в живота.Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Аз пък вчера понеже живея в младост,реших да отскоча до околовръстното и стана ебати якото чукане.Имаше цигани, клошари, смръдльовци... И всичко на авантана другата сутрин като станах нещо ме сърбеше и имаше някаква течност дето прилича на гной.Оказа се вкусна...Май имам и спин а близнаците не си спомням от кой са!
А сега я кажи,на отворен прозорец ли спа или се събуди отвита??
![]()
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Незнам,аз съм 16 год-9 клас-мога да чета,Имаш си сериозен приятел,няма значение къде е,а си правиш изватени партита,бъквално с някви от улицата.Поне малко ,както се казва не ти ли накриви на шапката,малко не помисли ли.Ако не можеш да чакаш приятеля си приключи го без каквито и да е ''сапунени сцени-тогава не 3 ма ами извикай ''типчета и от съседния квартал,поне и той ще е спокоен,хем и на теб няма да ти тежи на съвеста-сериозно,как спиш нощем като знаеш че му изневеряваш,а той си ми че се обичате.Незнам може би аз не го разбирам- на купон се ходи да се налюкаш с руски миш-маш(водка,бирени фъстъци,уиски и мн повръщане после)
и да се субъдиш с болки в гърба,защото си заспал на маса
![]()
Последно редактирано от Didko_Beats : 01-02-2014 на 11:23
И още един съвет по-добре спри с тея секс партита защото за всичко си има 1ви път(мисля че ме разбра)
Последно редактирано от Didko_Beats : 01-01-2014 на 16:36
не успя ли да избереш по-стара тема ,в която да пишеш ?!
Знам една шматка която си има приятел от Испания, а и описанието на дружките е същото. От къде каза че си?