- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс парти у дома
С две приятелки си организирахме секс парти у дома. Поканихме си едни типчета от квартала. Уж беше за купон, само да се напием, но ние с приятелките знаехме, че няма да завърши само така. Въпреки, че единия отскачаше с Голфа до денонощния за още пиене... Както и да е, устроихме си незабравима вечер, почти до сутринта, когато нашите трябваше да се приберат от вилата и нямаше как да продължим. Правихме як секс с размяна на партньорите. Като аз и едната приятелка опитахме 3 момченца, а другата само двама. Просто така се получи.
По принцип си имам сериозен приятел, който е в Испания и си пишем в чата. Но тук живота е скучен без мъже и за това понякога си устройвам тези партита с приятелките. Те си падат малко хахави, но иначе са точни за тези работи и с тях е купон.
Не зная дали ви се е случвало, но мога да ви гарантирам, че емоцията от такива партита е голяма.
Ще се радвам и други да споделят впечатления.
И направи цяла тема за това ?![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
На тва май му се викаше 'суинг вечери',ама не съм сигурна.
Както и да е,аз предпочитам да се концентрирам само върху един партньор,както и той само върху мен..
..но за всеки влак си има пътници..дано поне използвате капути,иначе ще си станеш много близка с приятелките ти![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ква е пък тая глупост?!?! боооже-аз на купони не ходя за да права секс, а за дивея и да се понапия като свиня- лелее! дали не сте отвратителни- как може да правите секс с трима различни за една нощ?!?!![]()
Тва е некво лудост- и аз съм ходила на купони където има момчета но нищо такова не е ставало и никой не си е дори помислял да става!!! боже божеее... кви деца има по тая земя!!!
![]()
![]()
![]()
Брао имаш си сериозен приятел и с други се чукаш не 1 а цели 2-3 това не го разбирам но ти си знаеш но се постави ти да не правиш секс с никой да не се зарибяваш а той да ти каже че е чукал някви в Испания?
Съветвам те поне да прекратиш с "сериозния" си приятел,щото ако ти бях приятел и разбера че си праила такова нещо лошо ти се пише честно![]()
![]()
![]()
![]()
Иди си напрай тест за бременност или за АIDS(СПИН) че курвичките често ги хваща...![]()
Кога е следващото купонче да се присъединя и аз![]()
При курвичките е обратнотоПървоначално написано от Анонимко
![]()
-не той тях хваща,а те него
![]()
![]()
жива 'оргия' е тваПървоначално написано от ABSOLUT`me
иначе те подкрепям
![]()
Кога и къде е следващото парти?
a, az si mislq 4e tova e samo vuv filmite...daaa ama neeee![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
sledva6tiq put si izvikaite 15 mom4eta da vi bude po interesno![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Пий Постинор Дуо!
Ама яко!!!
Животът е БРЯГ!
Първоначално написано от Кити
![]()
![]()
И к'во да напрайм ние?
Да те похвалим?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
tva e strashno glupava i kurvenska postapka...vaobshte zakvo praish tema...S koito i kolkoto iskash se ebi ama...axaxaxax pone ne se izlagai kato kazvash an vsichkiA otnosno pr ti...dano i toi da ti izneverqva shtoto inache go sajalqvam...kak moji da te tarpi nz
![]()
браво!!!!! =D> готино ли ти е са,дано приятеля ти да се е чукал с 10!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от CMexyPaH4e
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Иии...ебаха ли те яко в гъза![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
вие май правите секс само като сте оляни като говеда,а?!
Първоначално написано от rockfire
![]()
хаха........извинявам се,че ти го казвам ама ти.....НЕ СИ ДОБРЕПървоначално написано от Кити
![]()
Има си приятел обаче гледа да се изчука с некви ТИПЧЕТА![]()
Nz ako vinagi taka si raznoobrazqva6 jivota taka nali znae6 nai-hubavata profesiq e tazi koqto ti dostavq udovolstvie!Taka 4e moje6 da se zamisli6 za bade6teto moje bi 6te preuspee6 v toq biznes!USPEH!
Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!