Дам, дам, много е яко да си зарязан, заебан, прецакан, използван.
Също така е толкова невероятно да станеш за смях пред приятелите на гаджето ви, голям купон е той да си ви юрка както си му скимне, да се държи с вас като с най-голямата глупачка на светъ и да си вярва на всичко, което ви казва. Неповторимо усещане е да си мислите, че той в момента си е в къщи и си почива пред ТВ-то след дългия уморителен работен ден, но всъщност той е на вън с приятелите си и се забавлява както му падне. Оооооооооще по-невероятно е, че тоя човек няма угодия--> ти прайш сичко за него да се чувства добре и да му е добре във вашата компания, но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, на него все нещо няма да му хареса.
И знаете ли кфо?! Верно бая време подозирах, че си ме будалка както си иска, но нямах никви факти и доказателства срещу него, до като един слънчев ден бармана на кафето, в което ходим, не ме покани към 12:30ч да ида да се видиме! "Моят приятел" (ако мога така да го нарекъ) ми каза, че от 14ч е на работа. Ама кво стана, нали смениха часовниците и вместо 12:30ч да съм в кафето, аз бях там 13:30ч.
Наконтената аз, вървя си с наперените цици, влизам в кафето и КВО ДА ВИДЯ?!?!?!?!?!................ ВЕЧЕ БИВШИЯТ МОЙ СЕ ПРЕГРЪЩА И ЦЕЛУВА с няква измислена пyтkа и яко покер на тяхната маса....... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТАКА ЛИ НЕЩАСНИК ПРОСТ!!!!!!!! Като са почнаха скандалите, цирковете, ама едни филми ено нещо.... "ти, ква е тая курва с теб, ...... мама ти дейба глупак за ква ме зимаш, къв мъж си ти уе, щом не можа да се упазиш да не те хфана, нали искаше сериозна приятелка, кфо стана, да ти иам и сериозността, пълен буклук си, некъв мижав смотаняк.. " дрън дрън големи нерви бяха в неделя..
иииииии по живо, по здраво се наложи да платя 3 стъклени чаши, защото просто не издържах и го замерих с тях!
Ей, психясах, мамкаму! И на всичкото отгоре се самоубвинявам, че някъде съм сбъркала в отношението си към него и за това той е постъпил така с мен, а истината е, че той просто си е такъв. Всички ми казват, че не ме е оценил човека,.. че обича да се гаври с момичетата.. и некви такиа и деа знам.. след всичко тва още ме привлича нещо в него.. боже, кажете как да бъда по-твърда, да не се поддавам толкова лесно и да не бъда прекалено наивна....