- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ядете в училище когато сте на диета?
Думата е ваша
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
po princip sum protiv dietite.. ponqkoga si vzimam qbulka po prostata pri4ina 4e iskam da si subera pari za neshto a nashte ne sikat da mi go vzemat![]()
![]()
![]()
a btw edna sau4eni4ka sega e na dieta i qde hogarenas (biskvitkite) shtoto bili dieti4ni li neshto takova
![]()
Toрта![]()
ми аз никога не съм на диета, но като съм първа смяна ям някакъв плод(абълка, мандарина или портокал) или си купувам плодово мляко данон. а добра идея е може би да ядеш активиа![]()
Аз диети не пазя и никога не съм пазила! тъпо е поне спорем мене- ако нещо искате да отслабвате или да ставате стегнати -спортувайте а недейте да гладувате.
Когато ми се яде си ям много има просто дни в коит охич нямам апетит и тогава все едно съм на диета - но не е умишлено-просто не ми се яде.
amiiii..az s1shto ne s1m mn po dietite..ama po temata..ogranichavam se s airqn danone..ili 1 airqn i edin sok..ne e tolkova zle..i nakraq neizd1rjash iiiii za hanburger
..ligavq se..bravo na tezi s volqta..az ne s1m ot tqh..chakam da stane chudo
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Еми или си вземи някакъв плод(банан, ябълка и т.н) или .. не яж нищо, какво са няколко часа? Карай го на дъвки и вода(което не е полезно, смисъл да дъвчеш дъвка на празен стомах, защото може да си причиниш язва)или яж активия или кисело мляко(раздрусай го да стане като айрян)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Активия или Corny+айран
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Кви пък са тея сандвичи?Първоначално написано от sladko`eFche
![]()
Не ям на даскало, пък и никога не съм била на диета![]()
Корни?!? Ами после къде ще изгори калориите?Първоначално написано от Imaginar4e
![]()
Колко си висока,ако не е тайна?Първоначално написано от ThePainIsReaL
Диета с Сorny? :D Забавно...Първоначално написано от Imaginar4e
На даскало ям Bakerolls, или си купувам айрян (или айрАн? все тая...), понякога си карам и само на дъвка + вода. :)
мразя да ям в у4илище, гадно е, ям само когато няма да се прибирам (2-ра смяна съм)
Хугаренас не са диети4ни, за диета трябва да ядеш 3 бисквити на 2 4аса или нещо подобно, пише го на опаковката
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ябълка +1,2 сухара.Ако ми се пие нещо,си взимам минерална вода,чай с мед или кафе 2 в 1![]()
Qm biskviti ili soleti s kiselo mlqko 2 %
A ponqkoga qm sutrin predi u4ili6te prepe4ena filiika s 4ai ili Fitness ot Nestle s mlqko!![]()
Qm biskviti ili soleti s kiselo mlqko 2 %
A ponqkoga qm sutrin predi u4ili6te prepe4ena filiika s 4ai ili Fitness ot Nestle s mlqko!
Tozi "gost" bqh az!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Corny opredeleno e po-dietichno ot BakeRolls!Razbira se,tozi,deto e samo zarnen miks ili s cherechite...Ostanalite s chokolad-ne,vapreki,che i te sadarjat savsem malko chokolad-viziram chokolad,banan i musli!Първоначално написано от VirtualReality
Inache az ne obicham da iam v uchilichte,chak kogato se pribera!
Мм аз 9 часа си седя без да ям там,само се случва 2-3 пъти в седмицата да си купя някое малко натурално сокче.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от malko mace
Правиш ли разлика между диетично и калорично?Защото Корнито е всичко друго, но не и диетична храна, при положение, че е фрашкано с калорийки, които чакат да бъдат изгорени
![]()
Когато си поставя за цел да съм на диета гледам да ограничавам максимално .. защото хапна ли нещо после ми се яде още и още. Затова на училище специално не ям нищо, когато съм на диета.