.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: скандал

гост си имате
    Guest

скандал

Разкажете ми за някой супер як скандал между вас и бест френдове или родители. Тука трябва да пиша такова есе. Пък и на мен наскоро ми се случи да разкарам фр ми, защото се оказа, че ме е изпортила на нашите, че пуша трева. А какво друго ви се е случвало на вас? Примерно за какво сте готови веднага да наречете бест френда си враг номер 1?
    чакам с интерес

аз си подбирам приятелите внимателно и нема такиз опция кат скандали и простотии Спорове по може, но скандали в никъф случай
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Пък и на мен наскоро ми се случи да разкарам фр ми, защото се оказа, че ме е изпортила на нашите, че пуша трева-mi tq tvoita fr ili tvoq fr ti e mislil/a dobroto kato e kazal/a
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от in__love
    Пък и на мен наскоро ми се случи да разкарам фр ми, защото се оказа, че ме е изпортила на нашите, че пуша трева-mi tq tvoita fr ili tvoq fr ti e mislil/a dobroto kato e kazal/a
    kato j e mislela dobroto - da i beshe podarila malko kozche
    be kak she ia topi be? Tva e super tupo i debilno, samo niakva deto ti zavijda moje da go napravi, a ne priatelka.

Скарвания е имало ама чак скандалииииии.........
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Forslor
    Guest

Re: скандал

Цитирай Първоначално написано от гост си имате
    Разкажете ми за някой супер як скандал между вас и бест френдове или родители. Тука трябва да пиша такова есе. Пък и на мен наскоро ми се случи да разкарам фр ми, защото се оказа, че ме е изпортила на нашите, че пуша трева. А какво друго ви се е случвало на вас? Примерно за какво сте готови веднага да наречете бест френда си враг номер 1?
    чакам с интерес
    Нищо не ти пречи сам/а да направиш този социален експеримент и да го опишеш. Вкрай се в някакъв филм и завърти едно скандалче, като след това им разясниш на хората,че е било с учебна цел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си