.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Zashto ne spiram da go pravq??

zashto ne spresh da se drusash tva mi e vuprosa koi zashto go pravi i s kakvo ,iska li da spre, moje li da spre i zashto ?? tva e
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

Град
    somewhere over the rainbow...
    цаката е да има6 воля.....!!!!

Град
    The Hell
    аз се друсам като ме возят през някои дупка и тогава и да искам немога да се спра иначе волята му е майката
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

асгдасдас
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodraiN_M
    аз се друсам като ме возят през някои дупка и тогава и да искам немога да се спра иначе волята му е майката
    прав си !!! И при мен е така
    :P

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    цаката е да има6 воля.....!!!!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

NE E DO VOLQ A DO MOTIVACIQ!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Guest
    Оххххх , като не знаете и не сте пробвли не приказваите. "цаката била да имаш воля" и не знам
    си кви глупости.Хора вие знаете ли кво е да си зависим от хероин тва може би е по лошо от всички
    болести на света , СПИН , РАК и т.н.Така на думи е лесно да си приказваме или пък някои хора които
    са зависими да ги отписваме с лека ръка и да им казваме наркоманите са боклуци.На такива хора
    трябва да им се помага а не да приказваме празни приказки да ги знаеме че са боклуци и да си мислим че сме
    решили проблема с наркоманията.

purvo 4etete temata ne pishe daite mi akul kak da spra pishe zashto ne mojesh ili ne iskash da spresh qsno drugo she pomolq ako moje samo hora sus staj v oblasta da iskazvat mnenie a ne da mi govorat kvo sa 4uli ot baba i ot dqdo da ne im sloja sa po edno hap4e v kolata i da gi zaribq hahaah a za otpisvanetooo pi4 az ot kakto se zanimaam s toq forum se opitvam da im nabiq v glavata za kvo staa vupros noo za sujaleniee neuspeshno za pruv put pishe nqkoi det znae za kvo staa vupros dobrre e ama nqaa da e loisho da sa pove4e
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами аз сам от хората с опит!Обаче не говоря за сериозни наркотици,амфетки бонбонки и такива (не че те не са сериозни)!Та от опита,който имам мога да кажа че хем е много лесно,хем и е трудно да се спрат!Защото след като си изпитал това прекрасно усещане,искаш още и още да изпитваш!Но все пак в даден момент осъзнаваш какво си пречиняваш и колко по добре си се чувствал без тях!Аз лично така спрях!Наистина в даден момент когато си изнервен искаш,обаче трябва да си го кажеш и направиш!Между другото сега ми е супер яко,защото знам че сам опитала от доста неща!Хората са казали "От живота трябва да се опита от всичко,но в ограничени количества!"

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

еми аз не мога да спра цигарите и тфа не значи че не искам напротиф искам но не мога и тфа не е щот нямам воля а нз от кфо е а добре че нямам поне проблеми с тревата и Т.Н. щот си пуша ама от време на време и си немам проблем
    ....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...

Град
    U nas
    Ot malko dete vsi4ko mi se dostavq6e na tepsiq (rokli4ki, igra4ki...),porasnah o6te malko , razre6ava6e mi se vsi4ko (da hodq po diskoteki , kafeta, da hodq na kuponi, da si kopuvam absolutno vsi4ko , koeto pojelaq).I eto sega vsi4ko mi e omruznalo, ni6to ne me pravi ve4e 6tastliva, za6toto opitah ot vsi4ko.Kakvo mi ostana? Ostana "izkustvenoto 6tastie" - narkoticite.No i ne iskam da gi spra , te me pravqt "6tastliva".Kogato ne bqh nadrusana se 4uvstvah kato parcal, edva sedqh na krakata si , vseki moment imah 4uvstvoto 4e 6te se skur6at i 6te padna.Vru6tam se nazad vuv vremeto...ako ne bqh tolkova razligavena edva li 6tqh da pribqgna kum tezi laina.Horata pribqgvat kum narkoticite turseiki 6tastieto...Be6e mi nujno vreme da razbera 4e trqbva da izlezna ot tozi lainqn svqt i sega sum na le4enie ve4e 2-ra godina...
    Ne burzaite da opitate ot vsi4ko, za vsi4ko si ima vreme.
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Guest

Re: Zashto ne spiram da go pravq??

Цитирай Първоначално написано от mad_doggy
    zashto ne spresh da se drusash tva mi e vuprosa koi zashto go pravi i s kakvo ,iska li da spre, moje li da spre i zashto ?? tva e
    ami ne sam vzimala nikakav narkotik ot dva meseca po prostata pri4ina 4e vzimam samo kato hodq na nqkoe party...a ne sam hodila odavna.A kato otida na party ili vzimam hap ili koka(ako imam pari )i amfeti sam vzimala ama po golemi bokluci ot taq himiq imam 4uvstvoto 4e nqma na sveta

Guest
    "няма нищо по лесно от спирането на цигарите, аз ли4но съм го правил стотици пъти"
    Марк Твен.

спирането е лесно, но по4ти винаги е временно, нари4а се "по4ивка" или "пауза" и влияе добре на психиката и на на4ина на живот, внася разнообразие..
    няма нищо по-тъпо от това да избягаш от едно ску4но ежедневие в друг не по- малко ску4но.

Град
    OUT OF SPACE
    NQMA NI6TO PO LESNO OT TOVA DA SPRE6 ...AMA PROBLEMA IDVA KOGATO VE4E SI SPRQL 6TOTO DA IZKARA6 ABSTITO NE E BOLKA ZA UMIRANE VSEKI NARKOMAN Q E MINAVAL PONE 1000P1TI AZ DORI PO EDNO VREME SI Q KARAH KATO NASTINKA PREZ DEN....AMI SPRQH OPRAVIH SE I K'VO NE6TO JIVOTA BEZ NARKOTICI NE MI HARESA!!!RE6IH 4E TRQBVA DA SE NAU4A DA SE ZABAVLQVAM KATO 'NORMALNITE' HORA.PROBVAH.I TO MNOO P1TI AMA NE STAVA!JIVOTA MI SE STRUVA6E SUPER SPOKOEN -MNOOO OBIKNOVEN.RE6IH 4E OT EDNA STRANA E PO DOBRE PONE KUKITE NQMA DA ME TORMOZQT. AMA NE6TO MNOO B1RZO PAK MI STANA EDNO TAKOVA BEZMISLENO TA AZ PREZ CELIQ MI SAZNATELEN JIVOT SAM DRUSALA I SAM SVIKNALA S EFEKTA NA VE6TESTVOTO SLED KATO GO SPRQH PREZ CQLOTO VREME T1RSIH EFEKTA MU /SAZNATELNO ILI NES1ZNATELNO/ -NE GO NAMIRAH!I FINALA NA POREDNATA MI REMISIQ SE VIJDA6E VE4E BQH RE6ILA 4E 'OBIKNOVENIQ' JIVOT -'NORMALNIQ' NE MI HARESVA AMA NIKAK I PAK SE V1RNAH PRI NEGO..........

dam i na men mi e mnooo trudno da po4na da jiveq kato vsi4ki ostanali ot 8 9 mesetca sum 4ist sprqh heka noo ot 7 dni v sedmitcata 6 prekarvam zatvoren v nas nqqaam priqteli nqam nishto nema s koi da piq edno kafe i az mnoo puti sum si kazval za kvo huq mi sprqh predi si mi beshe mnoo po qko ama kato se setaa kat godini nared ne sum se pribiral v nas bes da znam 4e me 4akaa nai malkoto skandal s nashte za otkradnati pari ili veshti kat se seta kak kolabirah v banqta i za minuta 2 bqh murtav kak edin mnogo dobur priqtel po4ina ot svruh doza i sohte edna kamara lainaa det sa mi se slu4vali i si vikam ebal sum goo ako shteeee da umiram ot skuka i ot tupotiq nema da go naprava pak aree

offfff

obarkali ste se si4kite mai. kato kajete narkoman vse edno e nekav zle i trqbva da mu se pomaga... az se drusam i hi4 ne mi e kofti ot tva, daje mi e qko.... ako ne mi be6e qko nqma6e da go pravq...
    I Give Colours

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Може би само смъртта може да ви уплаши...не знам, не съм пробвала,а и не искам...

kat se seta kak kolabirah v banqta i za minuta 2 bqh murtav kak edin mnogo dobur priqtel po4ina ot svruh doza i sohte edna kamara lainaa det sa mi se slu4vali i si vikam e*** sum goo ako shteeee da umiram ot skuka i ot tupotiq nema da go naprava pak aree
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Град
    OUT OF SPACE

Re: offfff

Цитирай Първоначално написано от AciD
    obarkali ste se si4kite mai. kato kajete narkoman vse edno e nekav zle i trqbva da mu se pomaga... az se drusam i hi4 ne mi e kofti ot tva, daje mi e qko.... ako ne mi be6e qko nqma6e da go pravq...
    mnooo zavisi s k'vo se drusa6 i kolko vreme go prai6,nali se se6ta6?
    mnoo qsno 4e ako si narkoman 6te ima6 nujda ot pomo6t ako nqma6 togava ili vse o6te ne si ili ne si go os1znal,to e edno i sa6to.Ako ne e taka q mi kaji edin narkoman koito e sprql sam-nqma takav...ne e v1zmojno da spre6 sam vinagi ti trqbva pomo6t.
    Az pone tva sam go razbrala ve4e 6tot sam se opitvala da spra mnoo p1ti sama ama ne staa.....do vtoriq den nai mnooo sam izd1rjala i aide pak..

Супер фен
    не искам да спирам в никакъв случай.. не мога да си представя ежедневието си без трева например или нещо друго за друсане.. имам чувството, че именно това ме определя като човека, който съм.. май звучи доста закачено.. ами щом трябва това да е цената - ще я платя.. хиляди пъти ще я платя.. не бих променила миналото си, не съжалявам за избора си и не искам да спирам..

П.С. това е просто мнението на една "леко не в ред" така, че не го считайте за реклама на употребата на наркотици - напротив, "никога не влизайте в света на наркотиците, ако няма да можете да плащате данъците му"!

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Zashto ne spiram da go pravq??

...moje li da spre...
    Всеки може да спре, но въпросът е дали има причина, за да го направи.
    Волята също е от голямо значение.

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    не искам да спирам в никакъв случай.. не мога да си представя ежедневието си без трева например или нещо друго за друсане.. имам чувството, че именно това ме определя като човека, който съм.. май звучи доста закачено.. ами щом трябва това да е цената - ще я платя.. хиляди пъти ще я платя.. не бих променила миналото си, не съжалявам за избора си и не искам да спирам..

П.С. това е просто мнението на една "леко не в ред" така, че не го считайте за реклама на употребата на наркотици - напротив, "никога не влизайте в света на наркотиците, ако няма да можете да плащате данъците му"!
    vqrvai mi nqmash predstava kolko shte ti se naloji da platish

"Всеки може да спре, но въпросът е дали има причина, за да го направи.
    Волята също е от голямо значение."-ne sym syglasna s tova v takyv slu4ai trqbva da se potyrsi med. pomo6t za6toto glavniqt mozyk na zavisimiq ne emn v red

Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    Волята също е от голямо значение."-ne sym syglasna s tova v takyv slu4ai trqbva da se potyrsi med. pomo6t za6toto glavniqt mozyk na zavisimiq ne emn v red
    miske zimai si obla4etooo i si bii kumshika moga da ti kajaa 4e mozuka an narkomanitee e edinstveniq normalen po normalen ot na polititci kru4marski kurveta tiq det gledat vip brother survivur tiq det gledat amerikanski serial4eta i kopirat izmislen model na povedenie tiq det si formirat mnenieto po tva det vijdat po televiziqta e tva sa tiq det glavniq im mozuk ne e v red taka 4ee premesti se v nqkoi forum det opsujdat 4ervila ii lakove za kosa aaai mir

Град
    OUT OF SPACE
    miske zimai si obla4etooo i si bii kumshika moga da ti kajaa 4e mozuka an narkomanitee e edinstveniq normalen po normalen ot na polititci kru4marski kurveta tiq det gledat vip brother survivur tiq det gledat amerikanski serial4eta i kopirat izmislen model na povedenie tiq det si formirat mnenieto po tva det vijdat po televiziqta e tva sa tiq det glavniq im mozuk ne e v red taka 4ee premesti se v nqkoi forum det opsujdat 4ervila ii lakove za kosa aaai mir
    EI ZA TAKIVA T1POTII TI GOVORIH...............T'VA MOMI4ENCE NAPRIMER E MNOOOO OGRANI4ENO AMA K'VO DA SE PRAVI RE6ILA DA PI6E BEZ DORI DA ZNAE ZA K'VO STAAA NA V1PROS.I K'VO MU IMA NA GLAVNIQ MOZ1K NA ZAVISIMIQ SL1N4ICE?AI OBQSNI NI NA VSI4KI V TOQ FORUM 6TOTO NEMOJEM DA SE SETIM SAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Поредния заблуден човек...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си