- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Zashto ne spiram da go pravq??
Е в това те правят наркотиците - РАЗВАЛИНА...Според мен към наркотиците посягат хората на които им е любопитно,но това е една малка част....Други вече не намират щастието в обикновения живот или просто нещо им липсва...Докато не намерят начин да запълнят тази празнота хората ще посягат към дрогата,защото смятат,че това е изхода...
![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!
abee nie sme si takiva nali znaesh sekii znae da dava akul i da durpaa drugiq nadolu tova si ni ee 4ast ot jivota ve4e horata si e go na4ukvat e taka za zdrasti ne e vajno az da sum dobre a na drugiq da mu e zle tva ee a na tiq det davat akul vi pojelavaamm shtom tolko znaete si4ko kak stavaa danoo nekoi den da vi doide i na vas na glavata da vi vida togavaa kvi geroi stee ii kak she se opraite
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
VIJ NE SI STRUVA DA SE QDOSVA6 NA NQK'VA T1PA4KA NALI?MNOOO QSNO 4E NE ZNAE ZA K'VO STAA V1PROS OT K1DE BI MOGLA TEQ RABOTI NE GI PI6E PO FORUMITE................P1K I VIJ TQ MOJE DA SE SPRAVI NALI E miss suvivour
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
karai q po spokoino ne si struva da se qdosva6!
Abe bratle tq sistemata e takavaПървоначално написано от ***_[ Kr@sinK@
rano ili kasno stavame razvalini vaprosa e po kakuv na4in
to i da ba4ka6 po 12 4asa 5-6 dena v sedmicata pak stava6 razvalina
tazi rabota e do 4ovek a narkoticite prosto uspqvat da otkliu4at tova koeto se krie vutre v teb
i ostava prosto izbora ako ti haresva produljavai ako ne, da ne si se zahva6tal za horoto
![]()
![]()
pove4eto hora sa zavisimi ot ne6to v toq jivot -narkotici,alkohol, cigari, rabota,jeni... i trudno biha se razdelili s nego , prosto za6toto ne vijdat smisal da go pravqt a tezi koito se razdelqt s ednata zavisimost burzo stavat zavisimi ot ne6to drugo
taka 4e nqma bqgane \
/
Koлкото повече, толкова повече!!!
...или искат да избягат от проблемите си.Първоначално написано от ***_[ Kr@sinK@
Е, към всички тези спокойно можем да добавим и хората, на които просто им харесва да друсат.![]()
е тфа е истинатаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
:] prava si znam 4e ne si struva ma prostoo oshte ne sum izrasnal do toq level da sa mi bezrazli4ni ne iskam da sa mi smeshni ne iskam da me draznat prostoo iskam da spra da gi zablqzvam noo ima vreme i do tam she stignaПървоначално написано от the EXPLOITED
ina4e evala ako uspqvash
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
Започнах да се друсам като на шега - еи така за купона.След това имах страхотна работа, а друсането ме амбицираше да я върша по - добре.От това пък следваха и по добри финанси и повече дрога.И си друсах няколко годинки, колкото си искам и колкото ми падне.Нямаше кой да ме спира, бях станала вече пълнолетна, а още преди да стана офейках от вкъщи(4 месеца преди да стана на 18 се смотах за постоянно).
Живот,любов дрога, алкохол лудница - всичко това си беше ръка за ръка.
Спрях когато разбрах, че майката на един от моите дрОгари е починала, от притеснение по него(жената си била болна, а той избягал от тях и не се веснал към 3 месеца).Дадох си сметка, че ще уморя и моите родители, като се вясвам само да им натрупам някой нов проблем и да се направя на много отворена.
Заключих се в стаята си вкъщи(прибрах си се вкъщи) и един месец карах само да ми носят цигари, кафе и храна и да не ме занимават с нищо, както и да не пускат приятелите ми да ме виждат.Шита мина така(имах дребен запас от болкоуспокояващи).
След това започнах да се пооправям, но правило ми беше - никъкви дрОгари повече - не се свързах с никой от старите си приятели(а 3/4 от тях вече ги няма на тоя свят) и така.
Трябва да си намериш нещо стойностно заради, което да спреш и аз си го намерих, колкото и странно да прозвучи на повечето тук, вероятно, в родителите си.(това си е моята теория )
Доволна съм че не съм друсала херца(или поне не редовно и не съзнателно - само в миксове)
Още по - доволна съм, че вече 4 години и повече може би, не съм пипвала нищо.
Успех на тези, които искат да спрат.Причина за спиране винаги има![]()
Ей примерно и аз така в продължение на 2 годинки всеки божи ден се пръсвах от марихуана, просто унищожавах белите си дробове, не ги имах за нищо. Отделно амфетите.
Сега мога да се похваля, че съм 100% чист, даже цигарите спрях (впрочем в процес на спиране)
По-добре ми е, определено![]()
Първоначално написано от bloodybaby
BRAVO MACKA.....AZ NE SAM USPQLA O6TE
![]()
imam edin mn stranen navik,ne znam dali e za tazi tema,no pravq taka ot malka!az na 14 i mn 4esto se biq s mom4etata,jiveq v sofiq i u4a v 4astno u4ili6te,maika mi e takava,4e nali znaete postoqnno mi povatrq,4e trqbva da sam dama kupuvami krasivi rokli4ki i az eststeno gi nosq!obi4am jenskite djunduriiki!no vinagi sam nasinena ili nadrana!demek sam smesica ot ma6karana i koketno momi4ence!sled vs pat kogato se sbiq ve4e si znam 4uvam si imeto i znam ,4e trqbva da se qvaq pri direktora,vaprosa e,4e e stranno,za6toto prez denq se biq(s mom4etata) i sam nasinena ili ne6to ot sorta,a ve4er sam na kokteil s malka 4erna roklq!!!tova mn li e stranno?i mejdu drugoto hodq na futbol i balet!!!!!!!!
всеки го прави за6тото иска тва е ясно,а как да спре6...не мога да ти кажа сажалявам.от мн време го правя и продалжавам но не всеки ден де и не сам се пристрастила,на вси4ки им е мн странно но факт.предполагам 4е ако имах твоя проблем на 1во време 6тях да спра да се сабирам с хора дето друсат.
Яка тревица - мирна главица.![]()
Само на нея си карам-редовно. И да, мога да я спра. Втора седмица не пуша...оформят ме за срока и трябва да съм стабилен поне накрая.
Но иначе не изпитвам някаква изгаряща нужда да врътна...още една-две седмици ще изтрая без проблем.Обаче нямам намерението да я отказвам окончателно още.
![]()