Благодаря на всички за отговорите. Мога да кажа че съм сигурен че тя не ми изневерява. Имаме си достатъчно голямо доверие.
Има нещо друго което немога да разбера - какво общо има в случая постинор дуо ( само да добява че такова нещо е взимано 3-4 пъти и то доста отдавна.. може би преди около 8-9-10 месеца)
Ако я е страх от това да прави секс.. то няма да я е страх да го прави само с мен или може би аз греша ?
temito - неискам да кажа нищо но все пак къде са 2 пъти в седмицата къде е 1 път в месеца ?
Retox.. мога да кажа че уцели долу горе диапазона на годините ни.Пак се повтарям , не мисля че изневерява.. мисля че би ми казала.. Предпочитам да ми каже че неиска да е с мен отколкото да се крие каквото и да е.
Valar.. не че нещо , но съм напълно съгласен да вземеш всички мои проблеми.. Просто за теб нещата ако са нищо (което е наnyлно нормално тъй като не е на твои гръб) то за мен е доcта. тъй като това е човек на които страшно много държа. Второто което е.. не знаеш какви други проблеми има всеки един човек за да кажеш "Да ви имам проблемите! "
Повярвай ми.. неискаш да имаш .. поне не моите !!!
krem4et0 - в момента мисля че твоя отговор като чели е към няй вярна насока.. трябва да помисля върху това както и върхо доста от горните постове
Още един път искам да благодаря навсички които пишете по темата свързана с моя проблем.