.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Тишо
    Guest

Без опит , как да действам?

Притеснявам се че съм на 20 и нямам почти никакъв опит в секса , така и не намерих какичка да ме отрака.Правил съм , но не много.Избягвам момичетата като опре до секс,защото не съм сигурен как да се представя на ниво.Как да го преодолея?А си е и срамно на 20 да нямаш опит и не мога да го призная на момичето.Доста жени дори ме мислят за някакъв плей-бой .. хах , ако знаеха ...

Не ти трябвя чак опит........всичко идва от самосебе си,никой не се е родил можещ.......

Супер фен Аватара на _donna_
    СРАМНО е да нямаш опит?!

в какъв свят живеете,бе,хора?! ..

mikiт0о0о0
    Guest
    Никой не се е родил науче и няма нищо срамно ж това че нямаш опит поне според мен.Знай че нещата си идват от само себе си...няма нищо стращно още по-малко пък срамно..бъди непукис

mikiт0о0о0
    Guest
    Никой не се е родил науче и няма нищо срамно ж това че нямаш опит поне според мен.Знай че нещата си идват от само себе си...няма нищо стращно още по-малко пък срамно..бъди непукис

Град
    София
    stiga be,ako se zduhvash mnogo qsno che nqma da se predstavish na nivo,vdigni si malko glavata i prestani da se samosajelqvash!!!!!!!!!!!az sam sigurna,che she se spravish,samo 2-3 pati i veche shte si istinska furiq

Град
    Тук-там и на всякъде
    Отпускаш се,отдаваш се на инстинктите и всичко ще е ОК. Не е нужно да се срамуваш и притесняваш, това само ще е в твой минус

Фен
    Град
    Sofia
    Всеки мъж си има инстинкт за секс,така че да не ти пука
    sam ne moga :P

Голям фен
    Пий чай.
    И Постинор Дуо, естествено...
    Животът е БРЯГ!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Nqkoi da se e rodil nau4en???
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    Far far away
    Лоша работа, бро. А, бе, няма да ти пука. Просто яхвай коня ( или там каквото ти падне по ръка ) и practice, practice and practise. Така става.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Сам си внушаваш глупости избягвай някой ден ще ги гониш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Уффф.. сам си ги създаваш тези комплекси.
    И кво .. аз също не съм правила много пъти секс. Ама мога да ти кажа, че имам мерак и желание да го правя.. имам вяра в себе си , харесва ми да го правя.. и знам, че може понякога да не съм на ниво, но кво толкова. Баси .. всичко си идва с времето. Когато се нагодиш към един партньoр и му свикнеш .. ти ставаш добър в леглото.
    Учи се, имай малко въображение, не се страхувай да пробваш нови неща всеки път, бъди самоуверен, харесвай себе си, докато правиш секс. Влагай емоции .. кво си се спекъл като малко дете !!!
    Не си мисли, че ще си зле.. никога не си мисля, че ще съм зле..
    и бтв .. момчето веднъж ми е казвало, че адски ми се е кефил на движенията и визията, която имам по време на секс .. и като му казах, че преди него съм имала само два сексуални контакта, не ми повярва.
    Така че.. всичко си зависи от теб! Каквото си го направиш, такова е !
    Запомни, че е грешно да се мисли , че ще се провалиш , преди да почнеш да правиш нещо.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ах мъже:)

срещала съм подобни случаи..но какво има да се притесняваш и какъв опит ти трябва чак толкоз...вагината и ануса не са лабиринти..отдавай се интуицията си...на това което ти се иска да направиш.Показвай власт

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 20 и аз нямах опит, ама не съм умряла! сега 1 година по-късно съм секс-маниачка и според приятеля ми съм богиня в леглото. С времето се свиква, а има ли привличане между двамата партньори сексът става страхотен!

Град
    в ада
    ми... хмм.. аз също нямам опит ама не ми пука
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Град
    Far far away

Re: ах мъже:)

Цитирай Първоначално написано от futur_sex_love_sound
    ...вагината и ануса не са лабиринти..отдавай се интуицията си...на това което ти се иска да направиш.Показвай власт
    Мхм.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си