- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Aktualen problem
Samo vi molq da ne 4etete a da mi otgovorite.Otstrani se vijda 4e go 4etete a ne otgovarqte.Ako go napravite 6te se uverq 4e izob6to ne ste za tozi sait i 4e lyjete horata 4e 6te im pomognete sys syvet.
Problemyt mi e sledniqt:
ako edno mom4e iska da hosite,a roditelite vi sa protiv nego kak bihte postypili.Toest ako imat lo6o mnenie i sa vi zabranili da stavate gadjeta?I na vsi4koto otgore dori i da im kajete 4e go obi4ate{kazah im go a te cql 1 mesec me nakazaha}te pak ne vi razbirat
Momcheto,koeto obicham nashite vinagi ne sa odobrqvali.KOgato bqh s nego postoqnno bqha pritesneni i vse me sledqha kakvo pravq i kyde hodq.No v kraian smetka razbraha kolko go obicham i me ostaviha s nego ... stana im qsno,che ne mogat da me sprat da sym s nego ( samo kato priqteli de)
Ми ако бях на твоето място ше се опитам да го забравя. Но ако го харесвам и обичам много и той мен също бих се виждала с него тайно \/ !!!
и да се виждате тайно ваще все някога ще ви хванат и тогава ще стане много зле,нямаш особено голям избор според мен - или да се опиташ да го забравиш или да се бориш за любовта си,да докажеш на родителите си че той не е човека за който го смятат
Ако родителите ти имат лошо мнение за него,сигурно знаят нещо лошо за него. Или просто не искат дъщерята им да ходи с едно момче.Ако момчето(което много обичаш) заслужава да се бориш за него.Направи гоСпоред мен не е добра идея да ходиш с него тайна
Защото винаги ще бъдеш безпокойна
![]()
Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!
vij sq tyi kato nai veroqtno si ovca i si trygnala s nqkoi kompleksiran batko koito qka macka na negovata vyzrast nqma da go pogledne po dobre poslu6ai maika ti i ba6ta ti imat pove4e mozyk
Ем, аз ще ти отговоря на темата.![]()
Относно въпроса ти-естествено, че бих била с него, ако наистина няма за какво да не го харесват и това тяхното са капризи, а аз го обичам.Бих била.Но ако той наистина не е човек за мен, нашите го виждат, аз също, но не искам да го призная, може би няма да съм с него.И все пак доста неща зависят от чувствата и това до колко си зависим от думата на родителите ти.
Бих се замислила защо са толкова против него, може би имат основателна причина. Ще поговоря с тях, ще чуя доводите им и чак след това ще взема решение.
Ако въпреки всичко, което съм чула за него, продължавам да смятам, че този човек не е лош и искам да съм с него ще го направя. Ще седна и ще обясня спокоойно на родителите си, че вече съм достатъчно голяма и разумна (ако е така де), за да взема сама решението. Не съм привържаничка на крайните мерки- караници, отричане (защото съм срещала и такива случаи). С викове и лошо не се постига почти нищо. Просто им кажи, че го обичаш и искаш да си с него. Помоли ги да ти докажат, че те уважават като приемат решението ти, дори и да не им харесва, все пак изборът е твой.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ем ако наистина го обичаш бъди с него...родителите ти ще разберат че наистина го обичаш...а тва че не искат ти да ходиш с него значи имат лошо мнение за него...разбери защо е така и се опитайте да докажете на вашите че не е такъв за какъвто го мислят
normalno e,roditelite vinagi iskat nai-dobroto da decata si,no ako go obi4am mnogo trqbva da go preodoleqt,nqma na4in![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Мхм, какво влиза в работата на ваще ти с кой ходиш... да отида да им кажа, да си пият кафето с точно 2 захарчета може ли?
Az ne sum imala tozi problem, no6te opitam da pomognaPurvo zavisi dali roditelite ti sa konservativni ...Ako e taka nz kakvo da nbapravi6, no ako si si po- blizka s tqh po -dobre gi pomoli da ti obvqsnqt za6to ne go haresvat i se opitai da oprovergae6 vsi4ko \
/ A moje bi problemut e v tova 4e ne ti imat dostatu4no doverie
![]()
emi ako obi4a6 tozi 4ovek, ne e prosto "hodim" i naistina misli6 4e tozi 4ovek zaslujava liubovta ti na4i trqbva da se opita6 da dokaje6 na roditelite si 4e ne sa pravi.
vapreki 4e roditelite sa minali po toq pat i tam kadeto nie otivame te se vra6tat,taka 4e poslu6ai gi ako ne go obi4a6,za6toto posle 6te se polu4i kofti ako naistian sa bili pravi a ne si gi poslu6ala.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Щях да продължа да се срещам с него.
Аз го обичам и искам да съм с него, а не те, че да ми казват...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ще се срещтаме и без тяхното мнение![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
ami az imam sa6tiq problem macko,oba4e na6te znaqt 4e ne mogat da me sprat da se sre6tam s nego i ne mi mrankat mnogo mnogo.
Respect
мога да ти кажа само да послушаш родителите си! веднъж направих грешката да тръгна с един човек против волята на нашите и накрая те се оказаха повече от прави! мислех, че го познавам, бях с него повече от година и все пак той се оказа напълно непознат за мен човек, интересуващ се не от мен, а от секса...
родителите ти никога няма да те посъветват с нещо, което може да ти навреди! може би сега си на друго мнение, но когато се опариш ще разбереш колко са били прави
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
ехх...родители...трябва да се нау4ат да оставят децата си да правят сами избора си...специално пък за гаджетата...после всеки си взима последствията!!! аз ли4но бих постъпила така:те сами са си го испросили що не явно ще е тайно!!! ще бъда с мом4ето което харесвам дори това на тях да им е неприятно! мисля 4е имамм право на собствен избор
айди де... аз ще си хода с която искам + че те не излизат с мен че да знаят с коя каде сам + че изобщо не им влиза в работата коя харесвам + че никога няма да питам "тате, тате хареса ли ти тва момиче"![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
mila stava vupros do roditeli i tvoq harakter.trqbva da im pokaje6 4e ti si otdelen ot tqh 4ovek i 4e ima6 sobstveno mnenie i 4e koolkoto pove4e ti zabranqvat tolkova po zle 6te stava.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Ли4но аз първо бих говорила с тях, ама това май няма да подейства, така 4е бих излизала с него/нея, без те да знаят!![]()
Щях да се виждам тайно с него.Макар че ще е малко трудно но не и навъзможноЩях да кажа на наще че сме се скарали и че не искам да го виждам или нещо подобно и малко сълзички ако пуснеш и ще ти повярват и няма да се тревожат толкова може би и след твАа им казваш че си излизаш с пр и готово
![]()
Еми ако мислиш,че между вас може да има нещо истинско седни и поговори с родителите ти и най-вече не се отказвай лесно.....но все пак се замисли и каква е причината родителите ти да не го харесват и се увери дали са прави....чак тогава прави каквото смяташ за добре
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P