- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Aktualen problem
Да Да така е.... Все пак родителите знаят повече... ;РПървоначално написано от vvs_go
Вие на хероин ли сте бе?
am veroqtno i az 6te se vijdam s nego taino.predpolagam si se opitvala da govori6 s tqh i da gi ubedi6,4e toi e svesten 4ovek,ama te sig pak si znaqt tqhnoto,nali?!e za tva prosto izlizai s nego taino.typo e da se krie6,ama kato nqma dr na4in...
Тотално шокирана съм от този тип изказвания, които ми направиха впечатление на 1-2 пъти в поста.Първоначално написано от bgb
Какво им било влизало в работата на родителите?! Абе вие слабоумници, как я мислите тая работа? Мислите,че всичко дето хвърчи се яде?! Я се стегнете малко и си поразмърдайте сивото вещество...На някои от вас известно ли им е, че родителите имат права в/у детето си до навършване на пълнолетие. Те, ако искат могат да ви пратят на заточение в Иран или в Зимбабве без изобщо да им мигне окото. Замисляли ли сте се, че те искат най- доброто за вас?!Тц- едва ли
Лошо бъдеще чака България...не ми се мисли!
По темата: Аз също бях като теб,миличка и те разбирам. Понеже винаги съм се бунтувала против всичко и всички и бях решила, че във важен за мен момент трябва да бъда с 1 човек, който наще и до сега не харесват, но ревях, противях се, без да осъзнавам какви грижи им докарвам и колко нерви съм им погубила. Мога да ти кажа, че криенето не е най- добрия начин. По-добре седни и поговори с ваще защо не го харесват. Говори с тях да ги запознаеш един с друг. Може би щеше да е по-добре да ни кажеш какво са ти казали по негов адрес те. И наистина внимавай, че такива ги имааа...недей като мен на сляпо, добре, че не ми се падна някой наистина лош тип, че направо не знам. Любовта наистина понякога е сляпа!
Ако момчето си заслужава, ако си мисля, че това е любовта на живота ми бих се борила за него. Бих се срещала тайно с него ако трябва или бих се опитала да убедя родителите си да му дадат шанс да покаже, че не е такъв, за какъвто го мислят.