.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен
    Град
    София
    Извинявай,Госте,но какво му е нормалното в това да казваш на някого ,че ти липсва,ако този някой не е твойто гадже,сестра,майка,баща?Мож е в някакъв смс "ей как си какво правиш?домъчня ми за теб!да се оправяш , че почна да ми липсваш" примерно.Но само "липсваш ми" е прекалено!И тези думи значат,повярвай ми.
    И аз имах един такъв приятел,който знаеше ,че си имам гадже от много време,но явно се влюби в мен,тъй като много често бяхме заедно.Почна да ми пише такива смси ,но аз го отрязах..тъй като те значат само едно!Приключих всякакви контакти,за да не му давам надежда.
    И точно за това си мисля ,че приятелката на Ice_Queen е много наранена!То е било излизане,били са срещи,споделяне и смсите за капак...Търпението й се е изчерпало и го е отдала на рев и депресия,напълно нормално за 3години връзка..та те са почти като женена двойка!Според мен за хора,които са от 3 години задно не е нормално да се появява 3ти човек,който е по-близък с момчето,отколкото неговата приятелка.3години никак не са малко!Те са постоянно заедно и 3тия прото няма работа между тях!И аз имам дълга връзка и знам какво е...
    А ти госте,след като си се опитвал да крадеш чуждото виждаш от друга гледна точка,малко по-изкривена от нашата.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Е от толкова време са заедно,трябва да си имат доверие,не е нужно тя да се къса да реве като луда,все пак нейния живот е над всичко!Не си заслужава да го пропилява заради някакък си там...отдели си един ден само за теб и нея,излезте двете,разходете се и я убеди че тя трябва да е над всичко.Ако трябва да говори с оназ ХУБАВИЦА,кви са тия СМСи и т.н. но преди всичко трябва да се разбере с гаджето и,все пак той е в дъното на нещата.Той може и да не харесва онова момиче,може да я има само като приятелка,но тя може и да има нещо повече.Всичко става с разговори,макар че май при тях нещо не се е получило,ама работата с смс-ите наистина е съмнителна,може пък той да казва истината
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    А ти госте,след като си се опитвал да крадеш чуждото виждаш от друга гледна точка,малко по-изкривена от нашата.
    Хей, хей, по-спокойно Изразявам мнение...
    Това с краденето беше казано иронично. Ако беше прочела първия ми пост (не че си длъжна, но като си тръгнала да ме критикуваш, можеше да си направиш този труд), щеше да видиш, че, при моето най-добро желание да не се намесвам в отношенията им, накрая се получи така, че ме намесиха и ме обвиниха в липса на морал...но моята история е малко по-различна. Тази позиция също не е приятна. Е, разбира се, когато имаш приятелски намерения, а не когато правиш целенасочени действия да застанеш на мястото на гаджето.
    Той е написал "Липсваш ми". Не видях тя да му е писала нещо такова. И е безсмислено да се дърпаме за понятия като нормално и ненормално, като не познаваме конкретните действащи лица. За него може да е нормално, за теб може да не е - различни гледни точки. Това, което направих, е да посоча, че има хора, за които Е нормално. Какво толкова? Разминава се с твоите, моите, нечии принципи - дотам сме. Нататък е личен избор.
    Защо написах поста си от тази гледна точка? Защото това, което представя Ice_Queen като история, не може да бъде еднозначно. За каква нормалност говорим? Както и преди това казах - като че ли този човек, той, който и да е, няма право на свобода на словото...написал го е, така е решил. Оттам вече е въпрос на решение на приятелката му дали тя счита това за "нормално" (пак тази дума), или не и да действа според разбиранията си.
    Тук за какво сме се сбрали - да обсъждаме някое анонимно лице колко е лошо, гадно, "нечестен мъжки индивид", или да намерим, евентуално, някакво психологическо или друго обяснение на случващото се?
    И пак си държа на мнението, че голямата или каквато и да е любов не може да бъде пречка за привързаността между обвързаните и, респективно, разни външни хора. За мен,лично. Ако това не съвпада с мнението ти или с нечие друго, добре. Както никой не може да ми вменява разбирания и понятия, така и аз не мога да ги вменявам на никого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си