Здравейте.Обръщам се към вас понеже 1 приятелка е изпаднала в пълна депресия а аз нямам как да и отг понеже и при мен е някаква каша.аз себе си не мога да наредя та нея ли.
Гаджето и е от 3 години.Имали са в последната половин страшни проблеми и скандали.Но нито той иска да я къса ,нито тя не го-обичат си се..сега ще кажете - каране пък обич-да да ...е да ама съм сигурна че се обичат!
Напоследък той е станал близък с 1 моми4е.Моми4е..но от онези затворените,сдуханите както се казва,с много комплекси(приятелката м иказа че онази сама си ги изтъква и се сдухва).Да кажем момичето Т (моята приятелка да я кажем В) от 3 месеца се е сближила супер много с гаджето й: смс-и,обаждания,чат,майли,и виждане през определен период от време.На вс отгоре онзи (да му кажем П-гаджето на моята приятелка) и е писал няколко пъти " радвам се че СИ те чух,сладурче си и т.н.(някви уж дребни неща). Пред нея до колкото разбрах казва че онази не е изобщо привлекателна и му е само приятелка,близка с която обича да си комуникира и споделя .О.к де ама и беше казвал скоро (нали не се разбират) че явно нея я е яд че с Т се разбира а с нея не ! Последните дни тя нон стоп ми звъни и плаче,на хапчета е (тя му е казала / питала дали искат да скъсат и той: не ти пука за мен а аз те обичам,вс ще се оправи!" и обвинява нея за вс скандали!тя може да има вина..но за скандал или проблем се искат 2ма все пак!" )та на хап4ета е и ходи като зомби.
Длес 2 дена скандали тя преди малко влиза в Мтела му и вижда смс към онази с " липсваш ми ; ) " ..няма такъв рев после,ако я бяхте чули..звъни му и той :исках да я зарадвам,болничка е ..Че как ще и казва така,все пак си има приятелка!А за да го каже си мисля че трябва и да го мисли все пак!...
Кажете какво да и кажа или да и дам да прочете моял ви и не и казвайте да го скъса понеже ,цитирам" ще се гръмна по-добре"

ех,живота е ..