Извинявай,Госте,но какво му е нормалното в това да казваш на някого ,че ти липсва,ако този някой не е твойто гадже,сестра,майка,баща?Мож е в някакъв смс "ей как си какво правиш?домъчня ми за теб!да се оправяш , че почна да ми липсваш" примерно.Но само "липсваш ми" е прекалено!И тези думи значат,повярвай ми.
И аз имах един такъв приятел,който знаеше ,че си имам гадже от много време,но явно се влюби в мен,тъй като много често бяхме заедно.Почна да ми пише такива смси ,но аз го отрязах..тъй като те значат само едно!Приключих всякакви контакти,за да не му давам надежда.
И точно за това си мисля ,че приятелката на Ice_Queen е много наранена!То е било излизане,били са срещи,споделяне и смсите за капак...Търпението й се е изчерпало и го е отдала на рев и депресия,напълно нормално за 3години връзка..та те са почти като женена двойка!Според мен за хора,които са от 3 години задно не е нормално да се появява 3ти човек,който е по-близък с момчето,отколкото неговата приятелка.3години никак не са малко!Те са постоянно заедно и 3тия прото няма работа между тях!И аз имам дълга връзка и знам какво е...
А ти госте,след като си се опитвал да крадеш чуждото виждаш от друга гледна точка,малко по-изкривена от нашата.