Чакайте малко...
Аз съм гостенката с дългия пост по-нагоре
Не знам подробности от историята, а и, както вече казах, не е моя работа, но по това, което е написала Ice_Queen...не виждам какъв е проблемът чак толкова. Момичето изживява тежко този момент, при момчето има нещо съмнително, но това е просто кофти период...не съм имала чак толкова дълга връзка, но мисля, че такива колебания се случват и при доста по-къси истории...Интересно ми е да видя как би реагирало момчето, ако гаджето му се поуспокои и му покаже по някакъв начин, че, въпреки че не й харесва досегашното му поведение, тя е решила да е спокойна и му има доверие. Ако тогава той вземе да направи някакви по-сериозни стъпки към другото момиче, вече ще има резон официалното гадже да не "спира да плаче".
Това са непознати за мен хора, но нали питате за лично мнение...
Аз се сприятелих с момче, което имаше приятелка от една година, момиче, за което даваше (и дава) всичко. С него сме се лигавили, правили сме си намеци, той ми е казвал: "Еей, колко те обичам, че направи това и това", "Хайде идвай си по-бързо да ходим еди-къде си, че без теб умирам от скука", писали сме си смс-и...знаем си, че се харесваме на външен вид...но нито той е престанал от това да обича приятелката си, нито аз съм правила някакви настъпления към него.