Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Чакайте малко...
Аз съм гостенката с дългия пост по-нагоре
Не знам подробности от историята, а и, както вече казах, не е моя работа, но по това, което е написала Ice_Queen...не виждам какъв е проблемът чак толкова. Момичето изживява тежко този момент, при момчето има нещо съмнително, но това е просто кофти период...не съм имала чак толкова дълга връзка, но мисля, че такива колебания се случват и при доста по-къси истории...Интересно ми е да видя как би реагирало момчето, ако гаджето му се поуспокои и му покаже по някакъв начин, че, въпреки че не й харесва досегашното му поведение, тя е решила да е спокойна и му има доверие. Ако тогава той вземе да направи някакви по-сериозни стъпки към другото момиче, вече ще има резон официалното гадже да не "спира да плаче".
Това са непознати за мен хора, но нали питате за лично мнение...
Аз се сприятелих с момче, което имаше приятелка от една година, момиче, за което даваше (и дава) всичко. С него сме се лигавили, правили сме си намеци, той ми е казвал: "Еей, колко те обичам, че направи това и това", "Хайде идвай си по-бързо да ходим еди-къде си, че без теб умирам от скука", писали сме си смс-и...знаем си, че се харесваме на външен вид...но нито той е престанал от това да обича приятелката си, нито аз съм правила някакви настъпления към него.

Не бе няма проблем да и са близки..ама чак да и пише Липсваш ми ,след като 3 вечери подред прави приятелката ми на "задни части",.....и да ми пла4е тук да не мога да я успокоя и да трепери като лист..ест,за проблемите им и тя има огромна вина.Но все пак - нали тя е тя такава каквато е сега,опитваща се да му даде повече от вс,оби4айки го ,заебала вс ( без мен и 1 др фр) и т.н. И той е равил хиляди грешки и тя до колкот знам...
Ами, при това положение, темата не е разрешима...
Имам предвид, той може да чувства, може да не чувства нещо, може да му се играе, може да е изперкал, може тя да го дразни с плача си, може да иска да види докъде може да си играе с нея, може да му е писнало от три години, може да е залитнал и сега да съжалява, но от гордост да не може да намери начин да й го покаже адекватно.
Може и да е лицемер и "свиня", както любезно се изразиха по-горе.
Но това са неща, които може да каже само той.
И пак казвам - нищо нередно не виждам в това да й каже "липсваш ми". Нищо и толкова. Това са думи. Буквички. Поне за някои хора.
Мога да ти кажа какво бих направила на мястото на приятелката ти, ако дотолкова се нервирам от положението.
Отивам и му казвам:"Знам какво си й писал и т.н., с мен ли искаш да си?" Не да го пита - обичаш ли ме...да го пита:"С мен ли искаш да си? Имаш ли нещо да ми казваш? Ако не си искрен, аз си имам начин да разбера...". В зависимост от отговора вече може да се види за какво става дума.
А, и още нещо. Тя е твоя приятелка и ти я познаваш, но със сегашното си държание тя се поставя в неизгодно положение. Дори много да обичам някого, ако ми причинява каквато и да е болка или имам съмнение, че не ме зачита, бих се разбрала директно с него. Да доставя такова удоволствие да изпадам в нервни кризи за някоя неизяснена история някак си няма да позволя да се случи. Тя е позволила - сега си има избор дали да стане и да се държи като човек с достойнство, или да чака от него да дойде развръзката.
Плачът й може да е причина той да се чувства неловко и задушен...чувство, което доста хора не обичат...
За да е с нея три години, не мисля, че не му пука за нея. Ама какво знам аз...аз съм човек, който се опита да отмъкне чуждо гадже, хаха...