.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    on the dark side of the moon

4e moga bez tebe...Luja e

ZdraveiteSlu4aino popadnah na tozi forum i e zaintriguva No vsa6nost re6ih da spodelq problema si (a kolko po seriozni ne6ta ima ....no se1)Problema mi e 4e sum prekaleno vlub4iva i ne moda da se oturva ot mislite za staroto si gadje i sum prekaleno romanti4no nastroena...moje bi zaradi tova istoriqta mi tuk mi izglejda6e kato naj- suvur6ennata prikazka, no kakto i da e...Lqtoto trugnah s edno mom4e (sudbata ni be6e sre6tala nqkolko puti, no tozi put re6i da ni subere)Kogato go vidqh v tozi leten den mi se stori neveroqtno o4arovatelen Bqhme na vilata na ob6ti priqteli. Qvno osven alkohola ima6e i ne6to drugo 6tom se 4uvstvah tooolkova idealno v negovite pregrudki....Be6e naistina romanti4no!Imenno togava si kazah 4e dori i toi da e perfektniq, az nqma da se vlubvam i nqma da taq nadejdi za ne6to pove4e ot edna zabivka......No eto 4e nie zapo4nahme da poddarjame vrazka, da izlizame i da se opoznavame malko po- malko.....Imame mn ob6ti priqteli, ot edin kvartal sme i toi mi e mn privlekatelen....sledovatelno az hlutnah.Znbaeh 4e e imal mn seriozni 4uvstva kum staroto si gadje, mn hora znaeha za neq, toi q spomenava6e ot vreme na vreme...no az ne obra6tah vnimanie ...Dotuk dobre....No za jalost az use6tah 4e nqkak si toi e prekaleno pasiven (ne 4e e sduhann ili ne6totakova) [prosto nie sqka6 se prevra6tahme pove4e v priqteli, otkolkoto v gadjeta.....Sega sigurno 6te kajete 4e seksa e problema ( mi to za da ima seks trqbva da ima nqkakva strast)Qvno nie ne moijehme da provokirame strast edin v drug, koeto be6e adski gadno Revnostta zapo4na da me obzema vse pove4e (za6toto vse pak staroto mu gadje e ot klasa mu), no ne q pokazvah, za smetka na tova toi po4na da seotdrapva, 4qta zamenq6e sre6tite ni...Dori ne znaeh kakvo da pravq (ne sam imala problemi v takova otno6enie s mom4etata) Vijdah 4e me uvajava, no qvno ne me obi4a6e.....No az vse o6te si jiveeh v nqkakvi iluziii 4e toi e PERFEKTINIQ. i eto 4e edin den az go popitah KAKVO STAVA i 4E SPORED MEN NE6TO NE NAREDi taka prosto za edna sedmisa se razdelihme okon4atelno Az izpadnah v ne6to kato depresiq i ne mojeh da mislq za dr osven za nego, napravo zapo4nah da se pobarkvam,(po seli 4asove sedq i si prepovtarqm nqkvi ne6ta)...Edin mesec ne se bqhme vijdali i posle se sre6tahme , pak na sa6tata vila, na koqto bqhme trugnali......Tova ne mi podeistva mn dobre i me provokira da zapo4na edin ot porednite ni RAZGOVORI....Iskah da varna vremeto, momentite, da go nakaram da me haresa pak i da provokiram v nego nqkakvi 4uvstva....No toi be6e po- bezrazli4en otvsqkoga) Tova be6e simvoli4en krai za men.....NO problemut e 4e toi zapo4na da izliza s moita kompaniq.... PO- Golemiqt problem e 4e toi e priqtel s tezi hora pove4e ot 10 godini i kolkoto i da mi e gadno ne moga da gi karam da go razkarat ( a ne vurvi az da se razkaram) I tova stra6no mi pre4i da go zabravq..6tom go pogledna i ne6to mi stava.....rqdko mu se usmihvam, rqdko mu govorq, no vse o6te vijdam v nego tova , koeto i predi....O6te po- zle stava, kogato sme zaedno po kuponi.....Tam edinstvenotoi, koeto iskam e da mu se hvurlq na vrata ( i v tozi moment se se6tam 4e moje bi ako ne bqhme hodili 3 meseca, i toi ne be6e ostanal s vpe4atlenieto 4e az o6te imam nqkakvi 4uvstva kum nego, 6te6e da go napravi vmesto men.I eto tuk idva gadnata 4ast....Kato 4ast ot na6ta kompaniq toi re6i da ni pokani na vilata si (koqto mi q be6e predstavql kato nai- romanti4noto mqsto na sveta) Tam 6te6e da e i staroto mu (legendarno ) gadje...Az re6ih da otida , za6toto si misleh 4e taka 6te mu pokaja 4e ne mi puka.....Okaza se 4e TQ DORI NE E ZNAELA ZA MEN (I NE RAZBRA ), A UJ MU E MN DOBRA PRIQTELKA.....Darje6e se s neq kato s nqkakva prinseca , gleda6e q nqkak zahlasnato i izpalnqva6e vseki nein kapriz, sede6e blizo do neq...i t.n .Samo po pogleda mu li4ee6e, 4e tq za nego e ne6to pove4e ot priqtelka....Tezi ne6ta az gi use6tam....A na men mi hvarlq6e samo nqkakvi tujni ili sarditi pogledi vse edno sam mu vinovna za ne6to........Tova be6e nai- ujasnata ve4er v jivota mi....Dadoh si smetka za tolkova ne6ta i kak toi nikoga ne e bil 6tastliv s men (tq e tvurde razli4na ot men, adski nepriqtna li4nost) E vse pak izpitvah nqkakva doza zlorazdstvie, za6toto prez cqloto vreme tq se svalq6e s nai- dobriq mu priqtel......Dotuk be6e jalkiq mi opit da budem PRIQTELI ( za men tozi termin za biv6i gadjeta ne su6testvuva, no tva e dr tema) Vsi4ko v men se preoburna v omraza.....No prodaljavam da go vijdam mn 4esto.....I mul4anieto pomejdu ni se prevurna v zlobni zaqjdaniq.....No az vse o6te sum pod negovoto vliqnie.(davam si smetka 4e dori da trugnem pak vs pak 6te se povtori i 6te stigne dotuk, no otnovo go iskam za men) NE MOGA da go zabravq... (razbrah go po nevuzmijnostta mi da haresam dr mom4eta i nejelanieto mi toi da me vijda s dr mom4eta )Koeto e paradoksalno, za6toto bi trqbvalo da iskam da go karam da revnuva...........................Prodaljavam da mislq za nego, da iskam otnovo da usetq ustnite mu (vapreki 4e ve4e im zabravih dopira) ...............No vmesto tova az sum prinuden a da go vijdam vs den i da otgovarqm na tupite mu zabelejki. NE MOJEM DA SME NITO PRIQTELI, NITO GADJETA, ...... Suljelqvam za duljhinata, no blagodarq na vs, koito stignaha dotuk.....
    Ako bihte iskali moje da mi dadete nqkakv suvet ili da si kajete mnenieto.....Priqteli te mi ve4e ne mogat da mi dadat nikakav suvet, a i stavam banalna ve4e kato govorq za nego.....za6toto vse pak mina vreme , a az realno ne moga da go zabravq.......

Guest
    of 4e obarkana istoriq......ama kakto i da e.e kvo ti ne vijda6 li 4e mom4eto nito te haresva,nito te obi4a,6to trqq da mu se natiska6 o6te.kato vijda6 tova go zaebi 6toto to se e vidqlo 4e nqma da ima o6te edna vrazka mejdu vas

ohh milichka...povqrvai mi znam kakvo ispitvash v momenta ispitvam sashtoto daje neznam...no istoriqta ti napalno savpada s moita 1:1 napray se edno az sam q pisala chak nemoa da povqrvam...kakto i da e...emi....neznam kakvo da napraish moje bi naistina nqma smisal da se habim za tqh....ohh znam kakvo si mislish sega...to nemoje dara dara....az daje predi malko pak plakah za nego yff mn e gadno mila....sajalqvam mnogo 4e i na teb ti se e sly4ilo podobno ne6to
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Град
    mersi vse pak 4e q pro4ete dokrai.....No ne e tolkova lesno (sigurno znae6)Drazni me fakta 4e se nabuta pri horata, pri koito az se opitvam da nemerq razbirane i da go psuvam kolkotyo iskam , no ve4e e kusno..... No nai- tupoto e 4e ne6to me vuzpira da mu se izfukam s nqkoe no6o gadje Mnou sum zle...A na vsi4koto otgore toi si misli 4e izpitvam o6te ne6to kum nego, koeto adski me vbesqva

Град
    ..във един измислен свят..
    ВЪВ ФОРУМА СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА !!!!!

Докато ти прочета поста...цял роман си написала бе А доколкото до историята ти..еми освен да се примириш от загубената любов друг начин не виждам . Той е ясно и ти е показал отдавна,че иска старата приятелка и има чуства все още към нея.Ти си отпаднала от плановете му..

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    ВЪВ ФОРУМА СЕ ПИШЕ НА ЛАТИНЕЦА !!!!!

Докато ти прочета поста...цял роман си написала бе А доколкото до историята ти..еми освен да се примириш от загубената любов друг начин не виждам . Той е ясно и ти е показал отдавна,че иска старата приятелка и има чуства все още към нея.Ти си отпаднала от плановете му..
    purvo-kazva se latinica i tvoro-za6to kazva6 4e se pi6e na latinica,a pi6e6 na kirilica
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    ]
    purvo-kazva se latinica i tvoro-za6to kazva6 4e se pi6e na latinica,a pi6e6 na kirilica
    Моя грешка,написала съм латинеца,а всъщтност исках да кажа кирилица

Град
    Ne go pro4etoh v pravilata...no vse pakk kaji ako e nqkakuv problem

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Споко, миличка, знам че не е приятно..
    аз преди време харесвах едно момче.. 4 години, а той ме псуваше.. беше брутално гадно.. все ми измисляше прякори.. в момента ми казва (ще го кажа, за да се развеселиш малко) ДАРТ ВЕЙДЪР!!! никога не ме е харесвал, а аз бях обсебена от него, само за него мислех, обожавах го въпреки, че той ми оставяше през ден по 4 храчки на гърба на якето и трябваше да го пера горкото яке през ден.. но го преодолех (Любовта си към него де) и тогава за първи път осъзнах, че това, което хората казват - че любовта е на 1 крачка от омразата, е ИСТИНА.. сега той е човека, грешка, ЖИВОТНОТО, което мразя от дъното на дъшата си.. никога не съм вярвала, че мога да мразя някого, още повече по този начин.. както и да е.. за него съм изревала хиляди сълзи и пак за него тогава правех всичко.. АБСОЛЮТНО ВСИЧКО.. Ужас, колко съм била наивна само..
    тааа мисълта ми всъщност беше, че заради момчета не си струва да страдаш.. аз наскоро (преди 1 седмица) скъсах с гаджето си, с което бяхме заедно почти година.. и за когото мислех, че е различен.. Е, НЕ Е.. и нищо чудно, мн момчета гледат само на тях да им е добре, а това момче, за което ти разказа.. сопред мен не знае какво иска и просто може би, знам ли, иска да опитам пак със бившето си гадже, за да сравни може би.. или пък за да разбере по този начин дали ти имаш все още чувства към него.. а за да разбереш дали на него все още му трепва нещо отвътре като те види.. просто опитай се да го накараш да изревнува.. постарай се да те види с др момче.. дори без да имаш нищо с другия, просто да си говорите или да се гушнете като приятели и тогава по погледа и реакцията на момчето, което харесваш ще разбереш дали има нещо към теб..
    и ако няма нищо към теб, просто го остави.. не си заслужава.. както на мен ми казваха мн хора миналата седмица то1но след като скъсах с приятеля си (и когато се скъсвах от мъка) - "Има още милиони момчета по тоя свят" - ще намериш идеалния, само не спирай да търсиш

P.S. Sorrka за грешките, за които не се съмнявам че не липсват, ама просто пиша бързичко и не гледам мн мн кво натискам

the girl next block :D
    Guest
    хмм...лолла май с тебе доста добре се познаваме а ? и даже май сме в една компания ... Виж кво казвала съм ти го мн пъти, ама защото много си те обичкам ще ти го кажа пак...не си заслужава!Знаеш по добре и от мене, че нещата м/у вас просто не потръгнаха както трябва.Не знам дали това е, заради прословутата ******* или просто , защото ти не успя да го накараш да те обикне така както ти обикна него,но факта си е факт...и за хиляден път ти казвам ...ПРОСТО ГО ЗАБРАВИ...знам ,че той напоследък идва много често, но можеби това е още по добре , защото надявам се така ще започнеш да мислиш за него като за приятел.Опитай се поне за малко да заправиш горчивината, която изпитваш като се сетиш, `е някога е бил твой и се опитай да осъзнаеш, че постъпката му беше адски разумна предвид обстоятелствата Познавам те, познавм и него (малко или много) и съм сигурна, че ако връзката ви беше продължила ти щеше да се влюбиш още повече,което е по-лошо за теб,защото сърцето му явно принадлежи на друга!!! Моят съвет: намери някой, който да даде сърцето си на теб!!!

P.S. знам, че се въртя около едно и също и знам че тези неща можех да ти ги кажа и утре - очи в очи,но толкова пъти вече съм го правила , че...не виждам смисъл
    P.S.2. Ние сме твоите приятели и знай, че каквото и да става, с който и да се караш,в който и да се влюбиш,който и да мразиш- ние ще те подкрепим
    c'ya tommorow in the neighbourhood \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си