- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За какво си говорите?
За какво си говорите било то в компания или с гаджето?
kvot ni e na surceto :P
kvot ni e na surceto :P
kvoto ni e na surceto...:P
Ako moje da pi6ete nqkkavi temi bilo to muzika obsujdate drug,kak se svalqte s nqkoi koito ste si haresali za kakvo govorite kak da rewalgiram v nepriatnite momenti na mul4anie
За звезди и залези...Ебавам се, това направо смешно... макар и може би ефикасно, ако го говориш на момиче... ако го говориш на момче ще се разсмее гарантирам... освен ако не е от онези с по-ляви убеждения
![]()
Какво е станало днес, за детски щуротии, щуротии като голям, кога и защо нашите са ме наказвали (мда, има много забавни разкази), кулинарни издънки, кога и защо съм се смяла като ненормална, какво искам да правя това лято, къде искам да уча като завърша гимназия, проблемите ни(това само с тези, с които съм по-близка)... Има толкова много теми!
За всичко.
Ами,то тва не можеш да го кажеш...смисъл,хората...близ ите хора,си говорят за адски мнгого неща...темата идва от само себе си...всеки говори за това,което го вълнува,това,което е 'актуално' в ежедневието му напоследък...темите за разговор са безброй много...аз с моите приятели,естествено,които са ми много близки си говоря за абсолютно всичко,което ме вълнува,щото знам,че ше ме разберат и ще ми кажат и те кво мислят по въпроса,без да се страхуват,че ше ме засегнат или нещо от сорта...а с тези,които са ми по-скоро познати не знам какво да си говоря,щото не знам нищо за тяхне знам от кво се интересуват и нз,аджеба,за какво да подхвана...тва е мнооого,много отноителен въпрос и едва ли има някой,който да си говори само за едно и също нещо,когато е с приятели
![]()
![]()
И ние за всичко, каквото се сетим.Няма тема, която да не мога да обсъдя с него.
Взимаш листче и химикалче... и почваш да мислиш... правиш списък с определен брой теми, които са поне малко интересни и ти гарантират, че дори и да е монолог разговора ти ще имаш какво да говориш, това е.
еми с компанията си говорим за всичко..теми колкото щеш..главно за не6тата от ежедневието ни даскало,момчета и сякави други простотии и щуротииабе гледаме главно да се смееем а когато нещо ни е на сърце гледаме да си го кажем
![]()
за всичко!!!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
За каквото ни се говори.
za Globalnoto zatoplqne![]()
xaxaxa.mi po princip razgovorat e spontanen,ne si pravq plan s to4kite po koito da govorq.vsqka tema vodi do druga i taka se podse6tame za sledva6ti.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
за квото си искаме много ясно...дали ще е за у4илище..з.а филми за секс....за родителите ни...за нещо друго.....за каквото искаме за тва дрънкаме
хмм.... наи забавно ми става като си пиша с някоя и тя като пише по 3-4-5-6 реда аз слагам 1 усмивка и толкоз и винаги следва "кажи нещо де" гоолям кеф![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
не вярвам да не ви се е случвало, особено на момчетата да излезете на кафе с някое момиче... и да трябва да си говорите сам в продължение на 2-3-4 часа, тя само да се съгласява и т.н. и да гледа тъпо. Какво правите в такъв случай ?
mi 6tom gleda t1po kazva6 i na teb za kakvo ti se govori ako o6te te gleda t1po zna4i e slaboumna ili ti govori6 nerazbiraemo:P
Лудите движат света.
v kompaniqta za mom4eta i vsi4ko ostanalo,a s gadjeto za vs.nqma tema koqto da ne obsujdame
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Та то ти сама ги каза пове4ето! =D>Първоначално написано от p0l1
Ми за квото ни се говори, въпреки че напоследък много ме ядосва и почти само се караме и се нервим..иначе намираме за ко да си приказваме общо взето![]()
Всякакви теми..Първоначално написано от Анонимко
Точно каквото ни е на сърцето.
За всяко нещо си има хора. С едни се лигавя повече с други по-малко.
Но засегнем ли сериозна тема.. сме сериозни и я обсъждаме.., а бъзиците и простотите са си винаги![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.