.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    p0l1
    Guest

За какво си говорите?

За какво си говорите било то в компания или с гаджето?

Guest
    kvot ni e na surceto :P

Guest

Guest
    kvoto ni e na surceto...:P

p0l1
    Guest
    Ako moje da pi6ete nqkkavi temi bilo to muzika obsujdate drug,kak se svalqte s nqkoi koito ste si haresali za kakvo govorite kak da rewalgiram v nepriatnite momenti na mul4anie

bgb
    Guest
    За звезди и залези... Ебавам се, това направо смешно... макар и може би ефикасно, ако го говориш на момиче... ако го говориш на момче ще се разсмее гарантирам... освен ако не е от онези с по-ляви убеждения

Guest
    Какво е станало днес, за детски щуротии, щуротии като голям, кога и защо нашите са ме наказвали (мда, има много забавни разкази), кулинарни издънки, кога и защо съм се смяла като ненормална, какво искам да правя това лято, къде искам да уча като завърша гимназия, проблемите ни(това само с тези, с които съм по-близка)... Има толкова много теми!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    За всичко.

Ами,то тва не можеш да го кажеш...смисъл,хората...близ ите хора,си говорят за адски мнгого неща...темата идва от само себе си...всеки говори за това,което го вълнува,това,което е 'актуално' в ежедневието му напоследък...темите за разговор са безброй много...аз с моите приятели,естествено,които са ми много близки си говоря за абсолютно всичко,което ме вълнува,щото знам,че ше ме разберат и ще ми кажат и те кво мислят по въпроса,без да се страхуват,че ше ме засегнат или нещо от сорта...а с тези,които са ми по-скоро познати не знам какво да си говоря,щото не знам нищо за тях не знам от кво се интересуват и нз,аджеба,за какво да подхвана...тва е мнооого,много отноителен въпрос и едва ли има някой,който да си говори само за едно и също нещо,когато е с приятели

Мега фен Аватара на koalka
    И ние за всичко, каквото се сетим.Няма тема, която да не мога да обсъдя с него.

Guest
    Взимаш листче и химикалче... и почваш да мислиш... правиш списък с определен брой теми, които са поне малко интересни и ти гарантират, че дори и да е монолог разговора ти ще имаш какво да говориш, това е.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    За бъдещето ни

еми с компанията си говорим за всичко..теми колкото щеш..главно за не6тата от ежедневието ни даскало,момчета и сякави други простотии и щуротии абе гледаме главно да се смееем а когато нещо ни е на сърце гледаме да си го кажем

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    за всичко!!!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Голям фен
    Град
    София
    За каквото ни се говори.

Голям фен
    za Globalnoto zatoplqne

xaxaxa.mi po princip razgovorat e spontanen,ne si pravq plan s to4kite po koito da govorq.vsqka tema vodi do druga i taka se podse6tame za sledva6ti.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

за квото си искаме много ясно...дали ще е за у4илище..з.а филми за секс....за родителите ни...за нещо друго.....за каквото искаме за тва дрънкаме

Град
    в ада
    хмм.... наи забавно ми става като си пиша с някоя и тя като пише по 3-4-5-6 реда аз слагам 1 усмивка и толкоз и винаги следва "кажи нещо де" гоолям кеф
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Guest
    не вярвам да не ви се е случвало, особено на момчетата да излезете на кафе с някое момиче... и да трябва да си говорите сам в продължение на 2-3-4 часа, тя само да се съгласява и т.н. и да гледа тъпо. Какво правите в такъв случай ?

Град
    in the sky next to 7th cloud
    mi 6tom gleda t1po kazva6 i na teb za kakvo ti se govori ako o6te te gleda t1po zna4i e slaboumna ili ti govori6 nerazbiraemo :P
    Лудите движат света.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    За всичко .. без никакви изключения и задръжки.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    v kompaniqta za mom4eta i vsi4ko ostanalo,a s gadjeto za vs.nqma tema koqto da ne obsujdame
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Град
    AnYwheRe
    Цитирай Първоначално написано от p0l1
    Ako moje da pi6ete nqkkavi temi bilo to muzika obsujdate drug,kak se svalqte s nqkoi koito ste si haresali za kakvo govorite kak da rewalgiram v nepriatnite momenti na mul4anie
    Та то ти сама ги каза пове4ето! =D>

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми за квото ни се говори, въпреки че напоследък много ме ядосва и почти само се караме и се нервим..иначе намираме за ко да си приказваме общо взето

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Всякакви теми..
    Точно каквото ни е на сърцето.
    За всяко нещо си има хора. С едни се лигавя повече с други по-малко.
    Но засегнем ли сериозна тема.. сме сериозни и я обсъждаме.., а бъзиците и простотите са си винаги

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си