.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Ами,вижте,не сте много прави,че е трябвало да й го каже по друг,по-мил начин...щото той в началото може да й е говорил съвсем спокойно и човешки,но от написаното разбирам,че тя е продължавала да му досажда,да му звани и т.н. в продължение на много време и естествено за него чашата накрая е преляла и си е изпуснал нервите и си е казал всичко направо,без заобиколки и неясноти...и въпреки това пак е подходил много мило,като се има предвид нейната,бих казала,дразнеща настойчивост...Ако беше някой друг,до сега сигурно щеше да я е напсувал и да и е бил шута мн отдавна...Дори ми се струва,че тя малко се възползва от неговия спокоен и уравновесен характер...смисъл,това,че той няма да посмее да я изрита и позволява да упорства толкова много..

Град
    AnYwheRe
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ot tova 6te izleze hubav film......vs6tnost mn me kefi mom4eto kak razsajdava i kak se opitva po nai-lesniq i kratak na4in da ti obqsni,4e ne moje da ste zaedno,a ti vse nastoqva6 i pak nastoqva6.ami ostavi go mom4eto be,da ne ti puka.ima tolkova mn drugi mom4eta,toq da ne e edinstveniq na toq svqt.zaebi go be,da ne ti puka za nego
    Вярно си е! НЕ си струва, а и аз не разбрах за6то о6те настоява6, като твърди6, 4е няма6 4увства към него!

Голям фен Аватара на thirteen
    Къвто и да е пича... нямаш право така да му се налагаш!

Град
    София
    Миличка сори ама чувствата не се пораждат просто еи така... Той ти каза че не те обича ти... А и да тръгнете какво? Да сте заедно... И ... След време това няма да ти стига.... Ще искаш да те обича а той просто няма да може... Това са чувства не можем да ги променяме...
    П.П.Извинявай че казах сичко това... Но е така... И според мен тряа го забраиш... Колкото и да тго бичкаш... А и не виждам от тоя чат кво му е толкова хубавото на тоя Айде горе главата... Не си скапвам самочувствието и сичко заради едно момче
    П.П. GIRL'S POWER !!!!
    Вие на хероин ли сте бе?

Голям фен
    Това е достойно за сапунка,бе..
    Освен,че досаждаш на момчето,ами и на НАС!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Мали ох ми прочетох всичко...имаше една част в която той ти казва да го оставиш да премисли някои неща,на твое място щях да се съглася и да престана да му лазя по нервите,но като гледам ти нарао си го извадила извън кожата си.Нещо за операция прочетох и не разбрах какво общо има,няма да е лошо да ни разясниш и наистина гледай да се държиш малко на ниво,той ти казва МАХАЙ СЕ...ти продължаваш,остави го както той каза "да предмисли" пък кой знае \/
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

delice
    Guest
    vij az pro4etoh si4ku tui zabolqha me o4ite no poneje az nemam smelosta da kaja obi4am te v o4ite na mom4eto koeto haresvam ti se vuzhi6avam no... toi mn qvno te srqza i ti mai si napravila tova koeto toi ti e kazal 4e mn hora 6e ti se smeqt da go pusne6 v neta no tova zna4i 4e si smela .... produlji si jivota mn dobre znam kolku e trudno vsi4ko da ti se dava a v lubovta ne6ata da ne sa taka.... tragi4no e no ima mn dr mom4eta koito te zaslujavat! no vse pak az si zadavam vuprosa za6o toi ti pi6e ? ti kak smqta6 zamisli se no go ostei da plava po te4enieto ... kakto kazvam az gledai si jivota ako ne e na tozi kilometur na dr 6e sre6ne6 3 puti po qko mom4e koeto 6e te razbere .... pojelavam ti uspehi ! i az mai dosta se uvlqkoh no se nadqvam pone da si me razbrala....

Guest
    Мерси за всеки,който ми даде съвет и изказа мнение,наистина дадахте ми сили и кураж-благодаря и за по-отрицателните мнения разбрах как съм достигнала и до грешките,които съм направила

sexy_boy_85
    Guest
    Виж мацка прочетох целият роман-бахти дългото,но мисля,че ти заслужаваш много повече от тоя лиглио,ако си и яка значи ще си намериш със сигурност. Горе главата!!!

Guest
    ОМГ нямам думи това вашето,мила е направо ужас,кажи на тва момче,че не ти е спешен тоя кво се мисли,че няма други момчета на Земята ли???
    Комплексар е той за мен А ти я малко по-стабилно се дръж все пак живота продължава...желая ти успех [-o<

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Мале, не знам колко по-ясно от него (Даниел) мога да ти го кажа остави го намира, явно му досаждаш и не му оставяш свободно пространство, престани да се унижаваш

Любов на сила не става, как може да си толкова твърдоглава!! Просто знам колко е изнервящо някой да не разбира от дума и само да те преследва, теб устата да те е заболяла да му обясняваш, че не ти е приятно, че искаш да те остави на мира, че няма как да се получи м/у вас, обаче той изобщо да не разбира от дума и пак да си знае своето
    Стига си се излагала вече... толкова ли е трудно да приемеш истината и да се откажеш, не винаги получаваме това, което искаме, но той не е нито първият, нито последният
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    V stranata na mechtite
    Така прочетох този текст на 3 пъти бая дълъг е ама мойто момиче разбирам те,знам че ти е трудно аз имах подобен проблем,но наистина както казва някои тука само се излагаш-това е вярно,но от друга страна това момче хал хабер си няма да общува с момичета.Не знам дали си му била първата,но доколкото разбрах сте имали и сексуални отношения,и аз се питам щом не те понася защо спи с тебе? Просто много ви е сложно положението,но повярвай ми може да съжелява след време,ако си дадете малко почивка един от друг. Разбирам,че май не си свикнала да ти отказват,в това няма лошо сигурно си хубава мацка,но ако наистина обичаш това момче ше стискаш зъбки и ще търпиш,но в никакъв случай не се унижавай повече
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Елена
    Guest
    Аз бях потресена от тази история и много хора казаха,че е някаква измислица и за да се убедя за какво става въпрос писах на момчето по скайпа и честно казано вие нападате това момиче да ви кажа напълно я оправдавам това момче е адски грубо с непознати и ме излъга толкова надребно веднага
    Викам дай да пиша и момичето-еми да ви кажа според мен той е виновен егати селяндура

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Елена
    Аз бях потресена от тази история и много хора казаха,че е някаква измислица и за да се убедя за какво става въпрос писах на момчето по скайпа и честно казано вие нападате това момиче да ви кажа напълно я оправдавам това момче е адски грубо с непознати и ме излъга толкова надребно веднага
    Викам дай да пиша и момичето-еми да ви кажа според мен той е виновен егати селяндура
    i kakto vinagi tova go pi6e nqkoi gost,ni6to 4udno i avtora,ama mnogo mi e 4udno za6to vinagi gostite se za6titavat vzaimno

Град
    V stranata na mechtite
    i kakto vinagi tova go pi6e nqkoi gost,ni6to 4udno i avtora,ama mnogo mi e 4udno za6to vinagi gostite se za6titavat vzaimno
    Хахаха ама не може така Значи и двамата сте гости не можете да давате мнения един за друг,но все пак който и да е всеки има право на мнение Ама оставете ги това момче и това момиче айде всички да им пишем и да ги занимаваме кой бил по-прав това си е тяхна лична работа Не ги знам какви са,ама станаха известни щом и по ЛС ми пишат дали ги познавам
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Tova bqh az
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    хахаха пича е супер пекан, а ти си некфа разглезена нахална малка лигла.. до тфа заключение стигнах аз.. чак му се чудя на търпението

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    хахаха пича е супер пекан, а ти си некфа разглезена нахална малка лигла.. до тфа заключение стигнах аз.. чак му се чудя на търпението
    awe prav si pi4a e pekan,ama ako sa pravili gotin sex da prodalji da si q ebe kvo mu puka...ot sobstven opit kazvam moje da ne go ogree pak

Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Това е достойно за сапунка,бе..
    Освен,че досаждаш на момчето,ами и на НАС!
    Освен като не ти харесва, да не четеш и => да не пишеш. За сапунка едва ли става, ма може и да се пробват. Дет sexy_momi4e казва, тоя се е държал грубо отново, дори и с непознат. Нали е печен бе? Ми като не му се пише с непознати просто да каже " Съжалявам, но с непознати не разговарям ... той си е показал магарийте на 100% отново. Замислям се що за човек е тоя

Без коментар съм по темата! Просто останах без думи след като прочетох всичко

Прочетох всичко и мога да кажа,че момичето е доста нахално.Той ти каза,че няма чувства към теб,не иска да е с теб,а ти настояваш,че дори и за 2ри шанс,бе той не те иска,разбери.Сорка,ама си е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си