- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
КАКВА МУЗИКА СЛУШАТЕ И ЗАЩО???
КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ГРУПАТА TOKIO HOTEL??? [-o<
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Не мисля за тях.Не ми харесват.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
лично мен много ме дразнят, не знам защо... но не ми харесват)
taka...pyrvo temata izopshto ne e za toq razdel...Първоначално написано от Stefityyy
ama kakto i da e..
otg na temata-tokio hotel sa ujasniiiiiii
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Us5 4EVER! TOKIO HOTEL NEVER![]()
Имам чувството, че знаеш или поне предполагаш че може да стане голям спор тук. Аз не харесвам Токио Хотел. Не само заради вида им. Песните им също не ме кефят. А най-важната причина е че няколко момичета които харесват тази група разделиха класа точно заради тях. Класът вече не е същият, а аз спирам да пиша, защото пак се отнесох....
Дразни ме че пеят на немски...звучи ужасно...Харесва ми онзи на растата,а другите няма да ги коментирам..
yyy da tokio hotel sa mi napravo lubimcite.. da be.. blqk .. ujasni sa.. mn`sa mi jenstveni i ligavi![]()
![]()
![]()
Аууу... ЛЮБИМАТА МИ ГРУПА!!!!
Обожавам гиии!!!!
И тяхната музика!!!
Влюбена съм в Бил... ауу страшен е...
Ех... и този мъжествен глас...
И не съм едиствената:
Стю го каза...Първоначално написано от brain_stew
П.П. Само някой да посмее да спори!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Що през 1 месец пускаш по една нова тема за Токио Хотел? Групата е тъпа.
А така! Този който каже нещо лошо за красавиците от токио хотел горко му!!! обожавам гииииии!!Първоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
![]()
ми детето се дере добре,ама иначе в стилистично отношение са слаби
Tokio Hotel FOREVER \/ ОБОЖАВАМ ГИ!
Tom е страхотен
![]()
Ако напишете още една тема за тея ша скоча от Била !Не ви ли омръзна !?! А и постовете са и едни и същи ,, само че от различни хора.
Ni pedalskata grupa v sveta nqma muzika nqma svestven vokal v purviq moment pomislih 4e sa grozni momi4eta a se okaza 4e sa grozni "mom4eta" fenovete im varirat ot 13 do 15 godi6ni pikli i nqkoi hora imat naglosta da gi anri4at metal tova e sram i pozor!
I worship His Shadow!
сега ще бъдеш публично изнасилен, обесен и изгоренПървоначално написано от Rogue
![]()
![]()
![]()
Брей, мислим еднакво... :)Първоначално написано от Rogue
Само дето на мен в първия момент не ми заприличаха на грозни момичета, а на грозни иймо-дечица. :))
НАЙ-ВЕЛИКАТА РОК ГРУПА(и lovex редом с тях де)![]()
![]()
![]()
тези които не ги харесват поне да не ги сравняват с us5.
ТОКИО ХОТЕЛ СА ПО-ДОБРИ ОТ УС5.
Tokio Hotel са любимата ми група!Том и Бил са СУУУУПЕР!Просто адски много им се кефя!![]()
takiva pi4ove TOKIO HOTEL THE BEST!!!!!![]()
Токио Хотел? Не съм ги чувал(честно). Знам, че станаха известни миналата година, защото навсякъде по стените на гимназията и къде ли не почнаха да ги драскат. Не познавам някой, който да ги слуша. Иначе аз слушам Рамщайн, щом Токио Хотел(страмно име между другото) свирят метъл на немски ви препоръчвам Рамеца. Слушам и много други групи и изпълнители , които са и на всякакви езици, но Рамеца са най-добрите в немския метъл.
П.С:
Ти па на колко си като приятелчето ти гледа някво анимационно филмче НорутоПървоначално написано от OnFire-приятелчето на Гаара
![]()
токио хотел не свирят метъл.Първоначално написано от Гост2
и кво общо имам с него той си гледа кфот си му харесва бе пейкар
НТокио Хотел да ги тръшне чумата бати женчовците са тея. Аз кат ги гледах първи път не разбрах вокалиста от кой пол е. Само барабаниста им е свестен.
Сега глегах някакъв техен клип в другата тема. Май наистина не свирят много метъл, но може да е била само тази песен такава. Не са мой тип музика. Не ми харесват. Иначе евала на момичетата, че са станали толкова известни. Не разбирам защо ги изкарвате някакви грозни курви\травестити(не са баш толкова зле на вид)Първоначално написано от OnFire
Tочно. Ти сам си каза, че всеки има право да гледа\слуша каквото си му харесва. Какво си губите времето с "Японския Публичен Дом" в Анти-Японски Теен Курви@блабла.оргия. Ама нали имате право да си правите квото искате.Първоначално написано от Също така OnFire
![]()
Пейкар? Мерси, че не ме напцува по-жестоко.![]()
^Сериозно