.
Затворена тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 220

Тема: TOKIO HOTEL

Аз съм. Не съм ви забравил бе, поствам си и там. Не казвам, че LP са емо бе, въх - четете ми по-внимателно постовете.

Град
    Варна
    За мен токиото не струва... ама кво да се прай.. всеки с вкуса си.. трябва да се уважаваме все пак..
    is my religion

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    За мен токиото не струва... ама кво да се прай.. всеки с вкуса си.. трябва да се уважаваме все пак..
    мне, не трябва
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fallen Leaf
    Аз съм. Не съм ви забравил бе, поствам си и там. Не казвам, че LP са емо бе, въх - четете ми по-внимателно постовете.
    Ех, Фирзен, все трябва някой да ти чете по-внимателно постовете.
    Прочети по-внимателно моя. Питам те: Какво си мислиш, че правиш тука бе?

:P . Спокойно. . Не съм от спамерите дето бяха тука. Научих за този форум покрай "Междуфорумната война на идиотите". Сега във Форумово е много скучно и се преместих тук (само четя и нямам регистрация). Иначе във Форумово се случи много. Алми получи втори бан, ама и Пени изяде бан(не по вина на Алминатора).

Ех, Фирзен, все още си от емокора(както винаги). Познах те по ника"Fallen Leaf". Голям фен на Billy Talent си, ей! Веднага се мушна в темата за ТХ. Сега Форумово е много бедно на музикално разнообразие, а и теб те няма да защитаваш емо музиката(не че някой си губи времето да я плюе и напада).

ОнТопик: Прочети ми по-внимателни поста! Питам те: Защо сравняваш двете групи? И не само ти. Тези псевдо-емо-гей хазяи все ги сравняват с ЛП. Защо не ги сражниш с Billy Talent? :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не съм от спамерите дето бяха тука. Научих за този форум покрай "Междуфорумната война на идиотите".
    Хаха, ми ти как мислиш, че научих и аз?

теб те няма да защитаваш емо музиката(не че някой си губи времето да я плюе и напада).
    Аз мисля, че ги е страх вече - или им е омръзнало да им пиля на главата, че не знаят за какво говорят. Или и двете.

ОнТопик: Прочети ми по-внимателни поста! Питам те: Защо сравняваш двете групи? И не само ти. Тези псевдо-емо-гей хазяи все ги сравняват с ЛП. Защо не ги сражниш с Billy Talent? :P
    LP са доста по-напред от хотелиерите и това никога няма да го оспоря. Имам впредвид, че и двете групи имат за цел възможно най-голяма аудитория. Но едната не е такъв пошъл корпоративен трик. И май не говоря за Tokio.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    всъщност историята на това име винаги ми е била смешна...
    Токио на жизнерадостния град в Япония и Хотел, защото често спяли в хотели
    хъхъ..

Guest

Аз мисля, че ги е страх вече - или им е омръзнало да им пиля на главата, че не знаят за какво говорят. Или и двете.

LP са доста по-напред от хотелиерите и това никога няма да го оспоря. Имам впредвид, че и двете групи имат за цел възможно най-голяма аудитория. Но едната не е такъв пошъл корпоративен трик. И май не говоря за Tokio.
    Разочароваш ме, Фирзен. И ти ли си мислиш, че те са бездарна бойбанда, създадена от скрити продуценти и поддържана от алчна корпоративна мащина. Те далеч не са сега това, което бяха в началото! Последният им албум беше разфасован на множество версии, от които една сруваше 100$, за да "издоят" феновете. Но това е сега.
    Ти сега не си по-различен от тези, които плюят емото без да са чели трите линка в подписа ти!!! Аз ги знам от горе-долу малко след дебюта им. А и съм сигурен, че не си чел историята им. Показваш го с мнението си.
    Доста по-напред? Май го казваш в лош смисъл? Корпоративен трик?
    Не си достатъчно запознат и сигурно ги знаеш от някъде след втория албум.
    Засрами се. Айде със здраве!

Guest
    Ъъ даа ТХ нарочно са подбирани Не всичко на тоя свят е нагласено!Ето как се събират и изобщо-съвсем кратка история плюс малко инфо.
    Та Бил започва да пише първите си текстове на 10 годишна възраст.Неговия брат близнак Том започва да свири на китара на 6г(ако не се лъжа).В някъв клуб се запознават с Густав занимаващ се с барабани от 6г възраст и Георг който започва да свири на пърата си бас китара на 11г.Четиримата се събират и образуват група която наричат Девилиш.
    Две години по-късно Бил участа в предаването Стар Сърч където остава на2-ро място но пък бива забелязан от музикалния продуцент Питър Хофман който пътува до Магдебург(мястото където момчетата тогава живеят)за да прослуша групата.
    По-късно подписват договор с музикална компания и преди две години на 15 август излиза първия им сингъл.

Между другото Бил от малък боядисва косата си.Молива за очи и по-нестандартни прически(бретон,боядисана на места в червено коса) си ги има от около 11 годишен.Ии даже сам е казвал че заради по-нестандартния си вид не винаги е бил добре приет сред връстниците си.
    Сами си направете изводите.

Името на групата идва от града Токио-защото смятат че е невероятен град и от хотел-защото често им се налага да отсядат а и някои техни песни/идеи за песни са се родили точно там и тъй като рядко се прибират вкъщи той се явява като техен дом.Нещо такова беше пиша по памет.Знам че някой пред мен беше дал инфо от къде идва името им но го беше направил по ироничен начин

Относно сиди-тата им един албум струва двайсет и няколко евро а сдсинглите по малко май че бяха около 12-15 э .Сто долара е абсурд.

Към госта директно под Shadow Walker: Добре, може би подхождам с предубеждение.
    Оставам отворен към дискусия. Не съм от хората, които ще отпишат група само защото изглеждат по X начин или са на Y години.

Само че в биографията им в Wikipedia - за която не си прав, че не съм чел - пише:
    After Bill Kaulitz' participation in a children's Star Search in 2003 (which he lost in the quarter-final), he was discovered by music executive Peter Hoffmann. In the end, Devilish changed their name to Tokio Hotel ("Tokio", the German language spelling of the large and lively city Tokyo, Japan, which they love, and "Hotel", due to their constant touring and sleeping in hotels), and Sony BMG took them under contract. Hoffmann hired David Jost and Pat Benzner into the team of creators and authors, and had them give the children instruction on songwriting and instrument playing.

Затова не мога да се отърва от усещането, че е corporate gimmick. А и анализа на песента, който направих - нима сбърках някъде?

И не си прав, че съвсем ги disrespect-вам - напротив, вероятно постигат всичко, което са целяли. Браво за което.

Този под "Shadow Wa
    Guest
    Фирзен, чакай. Станала е някаква обърквация. Аз говорех за Линкин Парк, а не за ТХ. Аз не съм гостът под мен. Този е някой друг. Аз не съм емо. Падамси по всякакви стилове(особено в метъл средите) и не се ограничавам, но си падам предимно->65% Ню-Металист.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    НТокио Хотел да ги тръшне чумата бати женчовците са тея. Аз кат ги гледах първи път не разбрах вокалиста от кой пол е. Само барабаниста им е свестен.
    Ма той-тя мъж ли е бе.... Аз бях останъл с впечатлението,че е жена...
    По темата: НЕ ГИ ХАРЕСВАМ,даже май ги мразя,много са ми отвратителни...
    НЕ СВИРЯТ МЕТЪЛ,метъла не е тъпа позьорщина,каквато са те
    Еееееми май т'ва беше

Цитирай Първоначално написано от Този под "Shadow Wa
    Фирзен, чакай. Станала е някаква обърквация. Аз говорех за Линкин Парк, а не за ТХ. Аз не съм гостът под мен. Този е някой друг. Аз не съм емо. Падамси по всякакви стилове(особено в метъл средите) и не се ограничавам, но си падам предимно->65% Ню-Металист.
    Ох, верно е станала.
    Да, определено знам, че LP не са станали това, което са с едно щракване на пръстите и продуцентска магия.

Това и имах впредвид, duh!

Фен на Фирзен
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Този под "Shadow Wa
    Ох, верно е станала.
    Да, определено знам, че LP не са станали това, което са с едно щракване на пръстите и продуцентска магия.

Това и имах впредвид, duh!
    Може да ти дам твърди доказателства с цитати, но вярвам, че знаеш за какво говориш. Тези изречения май ме подведоха. За него написах поста под този на "Shadow_Walker" (много разбран човек е между другото)
    Цитирай Първоначално написано от Фирзен
    Но едната не е такъв пошъл корпоративен трик. И май не говоря за Tokio.
    Нещо май не съм прочел поста ти по-внимателно Помислих, че казваш, че LP са корпоративен трик. Иначе е вярно, че третият албум Minutes To Midnight в своята "супер фен" версия->CD+DVD+Книжле-> струва 100$. Шинода много преди издаването му се е опитал да развали договора на групата си с лейбъла, но са му предложили осем(да 8) цифрена сума за правата над албума и той не е могъл да откаже. Сега не ми се търси къде бяха доказателствата за това, но мисля, че е истина. Иначе те отдавна вече не са Ню-Метъл.

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    Темите ТХ пак ли се възродиха?
    Не, не ги харесвам.. Имиджът им не ми харесва.. Песните като цяло.. Вокалът... Само едн апесен им харесвам Spring Nicht..
    Това любов ли е?!?

За Токио Хотел - харесвам ги - както тях самите , така и музиката , която правят ! Плюс това обожавам немски песни !

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Ама те са момчета
    и НЕ свирят метъл...някакъв алтернативен поп-рок..както и да е.
    Тъпи са.
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    даже вокалът и "онази с шапката" на растите са братя близнаци
    мдаа...много са секси нали
    ама иначе Билка има добър глас, признавам го, единственото положително нещо, което казвам за тях.
    Цитирай Първоначално написано от without_me
    Момичета или момчета-все тая...не стават
    Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    Слушам power и thrash метъл

Токио Хотел са гадни емовци.
    "Тя ме заряза аз шса нарежа."
    мразя ги !

АБЕ ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ БЕ !!! ЛЕЛЕ МНОГО СТЕ ЗЛЕ ! КАТО НЕ ВИ КЕФАТ , ДОСТАТЪЧНО Е САМО ДА КАЖЕТЕ , ЧЕ НЕ ГИ ХАРЕСВАТЕ , А НЕ ДА ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ОБИЖДАТЕ ! Всеки си има свой собствен вкус и избира какво да слуша и какво не ! Първо вокала не е момиче и не прилича на такова.Може би сте слепи , но това е друг въпрос.Ако бяха педали , да не би щяха да имат приятелКИ?Капиш?Токио Хотел са супер готина група , имат супер много фенки и ФЕНОВЕ !!! Но може би някой хора доста завиждат на това , че те са харесвани...хаха смешни сте бе !!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от drebosy4eto
    Имам чувството, че знаеш или поне предполагаш че може да стане голям спор тук. Аз не харесвам Токио Хотел. Не само заради вида им. Песните им също не ме кефят. А най-важната причина е че няколко момичета които харесват тази група разделиха класа точно заради тях. Класът вече не е същият, а аз спирам да пиша, защото пак се отнесох....
    и при нас е тъка класа се раздили заради смотаните Токио Хотел
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

ae hora,vie det ne gi haresvate imate nqkyv izvraten stil na4i!!!bahti,ni6to ne razbirate,Tokio Hotel sa super qka grupa!!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PufPaf
    ae hora,vie det ne gi haresvate imate nqkyv izvraten stil na4i!!!bahti,ni6to ne razbirate,Tokio Hotel sa super qka grupa!!!!
    ок
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    ДОСТАТЪЧНО Е САМО ДА КАЖЕТЕ
    ne e .

ama vse pak TH sa super gotini i pesnite im sa strahotni,6toto pone imat nqkyv smisyl,ne kat nqkoi drugi

Мега фен Аватара на quench
    да, като например гадните песни на Фил Колинс, тоя чалгар
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PufPaf
    ama vse pak TH sa super gotini i pesnite im sa strahotni,6toto pone imat nqkyv smisyl,ne kat nqkoi drugi

и къв е смисъла им??
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

аааа тез металските работи много ги мразия

тряя да си луд за да ги слушаш хахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си