- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
em kat ne moje6 da si prevede6 nqkoq tqhna pesen,vzemi q nameri i po4eti malko,zeme6 pyk da razbere6
Първоначално написано от OpAsEn`RaPaR`666
Мерси за комплимента![]()
moje da sme ludi,ama pone sys vkusПървоначално написано от OpAsEn`RaPaR`666
аз те питах тебеПървоначално написано от PufPaf
ти ми обясни къв е смисъла им за тебе
ако не можеш да схванеш на мен ми е през патката къв им е смисъла
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ам мен никак не ме кефият металите
само викат и крещият сичките са някакви мазни грозни
друго нешто си е рапа и хипхопаааааа![]()
![]()
![]()
АМАН!
Оставете хората, които ги слушат, в заблуда, че любимата им 'банда' е номер едно. Пък кво ви бърка, че слушат ла*на? Майната им и толкоз.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
У сека тема ли ще го кажеш? "друго нещо са рапаа и хипхопаАААА " бля бляяяяяяяяяя...Първоначално написано от OpAsEn`RaPaR`666
И кво кат викат и крещят? ПхахаА тоя на профила ти да не би да е по - хубав от тях? Хахахах смешници...
![]()
пикльо, нали усещаш, че никой не ти обръща внимание?Първоначално написано от OpAsEn`RaPaR`666
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аз те питах тебе
ти ми обясни къв е смисъла им за тебе
ако не можеш да схванеш на мен ми е през патката къв им е смисъла[/quote]
am namiram smisyl v tva det peqt,6toto peqt za nqkvi smisleni ne6ta,deto normalnite hora gi razbirat
разкажи ни
am namiram smisyl v tva det peqt,6toto peqt za nqkvi smisleni ne6ta,deto normalnite hora gi razbirat[/quote]Първоначално написано от PufPaf
Пхахахаха, бтв той СЛ не е нормален. Разясни му.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
kvo ti kazkazvam ti kat ne gi slu6a6Първоначално написано от quench
Той ги слуша, ама тайно. Айдее разкажи де! Аз съм ги слушала.Първоначално написано от PufPaf
толкова знае и тя за кво пеят...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
of xaxaxaПървоначално написано от _SL_
айде бягай да си чаткаш в ircПървоначално написано от PufPaf
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
За кво могат да оеят някакви пикльовци?! ЛюБоФ, ПрияТиЛи, НарКотИци и др.Първоначално написано от _SL_
Както и да е. Оставяй ги да си слушат шитните.![]()
ЛОК
mi ti pyk kvo slu6a6?Първоначално написано от _SL_
аз слушам Balkan Mosh![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хахаха не си ги слушалаПървоначално написано от Rock & Roll Queen
Или поне не си търсила преводи на текстовете им!За много повече от любов и т.н.!
И тва че на теб не ти харесват не означава че трябва ЛОК!
Коя си ти че да решаваш?
нещо повече е от теб и по-важното регната еПървоначално написано от Анонимко
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Хаха и с какво е повече от менЧе е тесногръда и не приема новото?Или плюе това каето и харесва без да се съборазява?
Фенче на ТХ,влез в hexewelt.forumi.bg и се кефи,там ще споделят интересите ти!![]()
Първоначално написано от OpAsEn`RaPaR`666
ти да не си некой рапър-сатанист? или '666' на ника ти е само ей тей
Това е най-неможещата, женствена и гадна група, която съм виждала някога. Вие феновете на Хотелиерчетата си мислите, че са по-добри от Линкин парк, Блек Айд Пийс и други велики груги, които са на сцената от отдавана и тва ме дразни неизмеримо много! Тоя главния вокал (Бил ли му беше името?) веднъж го сбърках в едно списание с жена!! Представете си само! Когато прочетох статията останах потресена!
П.П. Извинявам се на моята най-добра приятелка, която е тяхна върл фенка. Тя знае моето мнение за групата, но го приема нормално, защото всеки си има собствен вкус!