- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
YYyyyYY tiq sa mnogo smotani![]()
![]()
ne peqt i4 hubavo
![]()
gadni saaaaaaaaa
Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem
Тokio Hotel = Тоалетна Хартия..![]()
И не мога да схвана.. за кво.. има 1 000 теми за тея.. умрелите... 1 е напълно достатъчна.. въпреки че те и толкоз не заслужават..![]()
![]()
is my religion
Tva e edna ot nai zadrustenite grupi!!! Tokio Hotel sa pederasi![]()
mrazq gi
И сега вече като ги обидихте сигурно ви стана по-добре...Имам само едно нещо да кажа на тези дето са слушали само една тяхна песен, (както и на тези, които въобще не са слушали техни песни ама иначе изказват мнение
) спрете да си избивате комплексите като обиждате преуспелите. Ако не струваха мислите ли, че цяла Европа щеше да ги слуша??
Освен това те постигнаха желания резултат, успяха да се прочуят, всеки ги е чувал, независимо дали е фен или не. Просто Токио Хотел са уникално явление, нещо което нашите български "изпълнители" (Азис, Глория, Ивана, Преслава, Гергана е секви други там) никога няма да бъдат.
ToKiO hOtEl Sa Sp=D>
kOiTo Ne Gi HaReSvA sI e NeGoVa RaBoTa vSeKi ImA rAzLi4eN vKyS zA mYzIkA aMa NqMa NuJdA dA Gi ObIjDaTe
||S1JeLqVaM zA eZiKa
![]()
![]()
Аааааа..ужас!!! Вчера видях някво момиче с горно на ТХ![]()
![]()
![]()
Беше и с кубинки
![]()
![]()
What you give is what you get!
LoFf Tokio Hotel![]()
Въобще не знам за кой говорите веднъж съм ги чувавала съм ги виждала и като ги видях се комплексирах та вокала по женствен от мене!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВиЕ МъЖеТе СтЕ вАгИнАлИ За ЕбАнЕ ЗаГоРяЛи...............иМа СаМо ЧуКаЙ пАлИ
Тия яко съкс уа. За мен те са като Хенсън, ако некой ги помни. Тъпото е, че след 20 години може да им викат новите бийтълс или нещо такова.
Ох стига с тия теми за тия пе****нгелчета . Не рабрахте ли , че мнението е обюо че те не стават за тва стига с тия теми ....
Аз пък си ги харесвам и не ми дреме кой какво ще си помисли за мене.
Щом не са си сменили стила до сега, значи и на тях не им дреме за хорското мнение, което е достойно за уважение!-особенно ,имайки си в предвид колко чалгари "станаха" хаусури и метъли за да са харесвани, което си е напоау смешно![]()
Токио хотел са сатанисти! Твърде са тежки! Представям си ги с вериги и танкове уааа![]()
Токио Хотел рулз.
П.П. Май от целия форум само аз съм бил на техен концерт, а? Завиждате ли? Яд ли ви е?
Grumpy old madman
офф....пак ли се започна с тая тъпа и безмислена тема???![]()
;]
Те са на първо място в класацията на блек метъл групите....
aaaa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak li po4nahte s temite za tokio hotel weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,predi okolo dva meseca foruma be6e pulen s temi za TH,tukmo se utihna i sa nekoi pak,deewa teq pedal4eta
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Бе някви гейчета там дет се правят на метълъли![]()
Някой да ги хвърли в месомелачка дано !
All I hear is "Burn!
Нищо лично към феновете, но групата е SHit. От 3 години зная за нея, а едва миналата разбрах, че вокалиската всъщност е мъж(остаите визията, ми то и гласа женски)
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
О не, нека да не обиждаме хотелиерите ,да не вземат да си прережат вените като някое емо ,че даже ще ми стане мъчно, че света е изгубил още едни урудски подобия на мъже![]()
Айде мамка ви бе! Никой ли не слуша Cinema Bizarre?!![]()