- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
Tokio Hotel - Rescue me
This used to be our secret
Now I'm hiding here alone
Can't help but read our names on the wall
And wash them off the stone
I trusted you in every way
But not enough to make you stay
Turn around
I've lost my ground
Come and rescue me
I am burning can't you see?
Come and rescue me
Only you can set me free
Come and rescue me
Rescue me
Rescue me
We lied when we were dreaming
Your crying was just fake
I wish you could deny it
Here and today
My S.O.S on radio
The only chance to let you know
What I feel
Can you hear?
Come and rescue me
I am burning can't you see?
Come and rescue me
Only you can set me free
Come and rescue
Rescue me
You and me
You and me
You and me
The walls are coming closer
Our senses fade away
I'm haunted by your shadow
I reached to feel your faith
Your not here
Are you here?
Come and rescue me
Rescue me
Come and rescue me
I'm burning can't you see?
Come and rescue me
Only you can set me free
Come and rescue me
Rescue me
You and me
You and me
Rescue me
You and me
Set me free
Rescue me...
айде прочети http://www.fallchildren.org/?page_id=720 и пак ще говорим
щом не вярваш на уикипедия..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Те са гейове и толкоз ,не са музиканти ,още по-малко пък са рокаджии те са просто гейове .Азис ряпа да яде сравнение с тях ,иначе вокалиста им го признавам че е единственият травестит ,който ме държа в заблуда ,че е момиче повече от една седмица![]()
Не супер много уважавам циркаджиите много смях пада![]()
![]()
кат ги гледам ,направо се просълзявам от смях,няма лошо -светът има нужда от клоуни.
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Доказателство: Много е вероятно в популярните изпълнители на mtv.com да мервате имена като My Chemical Romance, Fall Out Boy, Panic! at the Disco и пр. силно пробили в медиите под знаменателя на емото групи.
Това е за когато твърдеше че МСR не са ЕМО.
А и на смятъш ли малко тъпо някой който не слуша ЕМО да поучава човек който слуша предимно ЕМО?
сега поне повярва ли че не са емо? и че всичките лайна които слушаш нямат нищо общо с това?
а откъде знаеш какво слушам и какво не слушам?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Незнам какви са ,но като искат повече хора да ги харесват да спрат да се правят на изроди ,а да се захванат да правят хубава музика, а не някаво извратено подобие за рок ,което ме дразни поради
факта,че потъпкват постигнатото на много по-добри групи преди тях,за да може те да пробият на музикалният пазар ,въпреки че за мен те лично не са нищо повече от клоуни![]()
опорочващи рока и метъла като цяло
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Просто не се държиш като човек който слуша ЕМО...
трябва да цивря и да се обличам като момиче?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз не съм лезбич,че да се забия с нея.Първоначално написано от toto_cb_fan4e
Инак...да кажем,че е момче.Дори и да е последния на земята,пари да ми дават-няяяма да се хвана с нея...ъъ,него.
Ти си дръж Билка,слушай си тоалетната хартия,но не натиквай мнението си на другите.![]()
Първоначално написано от Pedigree
+1точно казано !
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от _SL_
Ми да не знаеш ли?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И не забравяй бретона до земята
![]()
![]()
![]()
това ти трябва ,за да си емоционален,просто трябва да станеш гей
![]()
нищо повече
.Спокич базикам се,но за изискванията не!
![]()
Хах, кажете ми какъв е смисъла да се спори... "лудите" фенове на Токио Хотел са като коне с капаци - те са най-добрите, обожавам ги, тоя е много сладък и т.н. и т.н.... Досега аз лично не съм чула един уместен довод или доказателство,че те са НЕЩО в музиката. Защото за мен са доста далеч от музиката. Има си хора, които преди години са дали душите и сърцата си за тая музика, а ей такива като Токио Хотел само копират.. и подражават... А и великите им фенове са много запознати с това , от къде аджеба тръгва тая ти музика..
Нямам какво да кажа повече, нападайте колкото искате, врещете и крещете по "момиченцата" и си живейте живота! Само не тровете нашия с 1000000 поста от сорта на : "Велики са! Който не ги обича да си гледа работата и т.н."
Ми не просто твърдиш че ЕМО банди които абс всяко имо би се съгласило че са такива не са ЕМО...Първоначално написано от _SL_
Ок няма да го натиквам просто всеки слуша различна музика и мисля че е тъпо хора влюбени в ТН да спорят с големи анти-фенове щото няма да излезе нещо хубаво...Първоначално написано от Pedigree
Какъв рок,какви 5 леа?!?!Велики рок групи са Deep Purple,Pink Floyd-все групи,които свирят по 30 години,а не няк'ви емовци на 15-16-17 годинки,които са се формирали преди 1-2-3 години...Първоначално написано от nicoleto
Може да те кефят,но определено НЕ СА най-великите!Може да са най-великите за твоето ограничено мислене,де...
Съгласна!!!Първоначално написано от lizzard_92
![]()
това че повечето са позьори мене кво ме грее?Първоначално написано от toto_cb_fan4e
много малко хора знаят какво е истинското емо
ти не си между тях
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от lizzard_92
+1 точно,кратко и ясно![]()
дължа ти една биричка
![]()
Срам и позор за рока!
Е.бах му майката,как можете да намесите тези педерунгелчета?!
По дяволите,та чувате ли се к'во говорите?!Аз циците си режа ако ТХ са рок,та и поп рок да е!![]()
+1Първоначално написано от Pedigree
ето това са достойни думи трябва да те черпя една биричка
![]()
Ужасни са...тези педерастчетаПълна липса на талант...
![]()
Първоначално написано от Marina__
Не ги обиждай, че ще си прережат гейските вении няма да има на кого да се смеем
![]()
Добре, нямаПървоначално написано от lsd43
![]()
. Тези...малки хомосексуалистчета са изключително талантливи в правенето на музика...духова музика
. Ще бъде наистина жалко света да изгуби такива таланти...сигурно чудесно свирят на "инструмента" на продуцента им
.
П.П. lsd43, човече, коментара ти ме израдва на макс!
Първоначално написано от Marina__
мерси,но нека бъдем емоционални гейове така е по-добре![]()
Първоначално написано от lsd43
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честит празник на педалчетата от Tokio Hotel!