.
Затворена тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 220 от общо 220

Тема: TOKIO HOTEL

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от didivid
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Ужасни са...тези педерастчета Пълна липса на талант...

Не ги обиждай, че ще си прережат гейските вени и няма да има на кого да се смеем
    Добре, няма . Тези...малки хомосексуалистчета са изключително талантливи в правенето на музика...духова музика . Ще бъде наистина жалко света да изгуби такива таланти...сигурно чудесно свирят на "инструмента" на продуцента им .

П.П. lsd43, човече, коментара ти ме израдва на макс !

мерси,но нека бъдем емоционални гейове така е по-добре

Честит празник на педалчетата от Tokio Hotel!

О не те от толкова вълнения са си нарязали ръцете ,а сега идва и ред на краката
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Men mi haresvat imat hubavi pesni noo ne sum prekaleno zaribena ;]

Аз пък ги харесвам Имат много готинки песнички и наистина ми харесват Не като повечето дето ги харесват само заради външността на Бил/Том (и такива екземпляри има). Но вие им викате гейчета, ама другите от групата как изглеждат освен Бил виждали ли сте? Примерно Густав - той си се облича най-нормално от всички.
    И аз си мислех "Тез педалчета какво да им слушам", ама ме принудиха да слушам тяхна песен и ми харесаха. Вече им имам и 3-те албума на компютъра Наистина са готини, колко и странен да е Бил
    Извинете ме, но който сравнява Tokio Hotel с Us5 е просто луд! Как може да сравнявате Us5 с Tokio Hotel?! То е ясно, че Tokio Hotel са си по-добре (за мене) Поне не са позьори. Забелязали ли сте старата визия на Us5? Ами новата им? Нямат нищо общо. От някакви "сладури" (така ги оприличават някои момичета, аз не съм от тях ) минаха към подобие на емо. Най-нормалния от групата им си тръгна. Защо? Защото е нормален и реши да не се занимава с тях (знам доста много за човек, който мрази Us5, ама повечето момичета от класа ми им се кефят ).

Tokio Hotel са си това. Винаги са били това. Бил винаги се е обличал така (признавам, че дрехите му ще ми отиват страшно много ) откакто е известен (да де и преди е носил странни дрехи ). Но все пак това си е той. И не са гейове. Това, че просто са по-различни, не ги прави гейове. Защо хората са толкова консервативни ...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    брех..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Както беше казал Светлио от Хиподил за тях : Да им е*а майките

Мразя ги тея прости педали травестити

Град
    Някъда там в небосклона...
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от toto_cb_fan4e
    трябва да цивря и да се обличам като момиче?
    Ми не просто твърдиш че ЕМО банди които абс всяко имо би се съгласило че са такива не са ЕМО...
    това че повечето са позьори мене кво ме грее?

много малко хора знаят какво е истинското емо

ти не си между тях
    ми май и ти

Град
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Аз пък ги харесвам Имат много готинки песнички и наистина ми харесват Не като повечето дето ги харесват само заради външността на Бил/Том (и такива екземпляри има). Но вие им викате гейчета, ама другите от групата как изглеждат освен Бил виждали ли сте? Примерно Густав - той си се облича най-нормално от всички.
    И аз си мислех "Тез педалчета какво да им слушам", ама ме принудиха да слушам тяхна песен и ми харесаха. Вече им имам и 3-те албума на компютъра Наистина са готини, колко и странен да е Бил
    Извинете ме, но който сравнява Tokio Hotel с Us5 е просто луд! Как може да сравнявате Us5 с Tokio Hotel?! То е ясно, че Tokio Hotel са си по-добре (за мене) Поне не са позьори. Забелязали ли сте старата визия на Us5? Ами новата им? Нямат нищо общо. От някакви "сладури" (така ги оприличават някои момичета, аз не съм от тях ) минаха към подобие на емо. Най-нормалния от групата им си тръгна. Защо? Защото е нормален и реши да не се занимава с тях (знам доста много за човек, който мрази Us5, ама повечето момичета от класа ми им се кефят ).

Tokio Hotel са си това. Винаги са били това. Бил винаги се е обличал така (признавам, че дрехите му ще ми отиват страшно много ) откакто е известен (да де и преди е носил странни дрехи ). Но все пак това си е той. И не са гейове. Това, че просто са по-различни, не ги прави гейове. Защо хората са толкова консервативни ...
    съгласна!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    трябва да цивря и да се обличам като момиче?
    Ми не просто твърдиш че ЕМО банди които абс всяко имо би се съгласило че са такива не са ЕМО...
    това че повечето са позьори мене кво ме грее?

много малко хора знаят какво е истинското емо

ти не си между тях
    ми май и ти
    http://www.stfu.se/

като не знаеш недей плямпа глупости
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    сега ще ми се правиш на важен...

Град
    ^ Стига сте срали в темите с вашите тъпи точки
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Цитирай Първоначално написано от why^n0t

Повярвай ми не искаш да имаш нищо общо с майките им!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от why^n0t

Повярвай ми не искаш да имаш нищо общо с майките им!
    Нека си направи кефа момчето бе. Ама или с 5 презерватива, или в гз, инак може да се пръкнат още такива копеленца. За най.сигурно с 5 презерватива в гз.
    Grumpy old madman

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Буламач пълен!

tokio hotel e nai-velikata grupa na vselenata
    6tom ne gi haresvate NE GI SLU6AITE
    az sum zaklet tehen FEN no su6to taka mislq 4e nie malko prekalqvame
    FENOVE NA TOKIO HOTEL nqma smisul da sporim s tehnite heituri
    vseki ima pravo na mnenie ne mojem da im natrapim na6eto zarejete antitata
    NE SI ZASLUJA nie znaem kakvo sa tokio hotel i tova e nai vajnoto! nai-vajnoto e da znaem 4e sme pravi
    TOKIO HOTEL ANTITA
    ne deite da obijdate tokio hotel! 6tom ne gi haresvate OK none gi obijdaite samo za da ni draznite!
    az za4itam va6eto mnenie vupreki 4e to e protivopolojno na moeto
    NE DEITE DA OBIJDATE TOKIO HOTEL NA PUK NA NAS FENOVETE
    zamislete se nikoi ne vi e vurzal za stol i ne vi e karal da gi slu6ate ili da gi haresvate!!!
    zapazete si mnenieto za vas NO NE NI DRAZNETE vseki ima razli4ni interesi ne moje vsi4ki da slu6ame 1 i su6ta muzika razberete go nai setne
    PROSTO NE ZAKA4AITE TOKIO HOTEL MOLQ VI SE
    Fen na TOKIO HOTEL se rodih
    fen na TOKIO HOTEL 6te umra
    I ot groba 6te kre6tq TOKIO HOTEL SA VURHA

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    РОФЛ

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от love_tom_kaulitz
    tokio hotel e nai-velikata grupa na vselenatа
    Е това вече е... ООО,групо на групите!Токио Хотел,кланим ти се!Приеми нашите дарове!Утре ще си купя новият ви албум и ще го слушам на всякъде!Възбуждат ме травестити като вокалът Бил.Искам да се омъжа за него! Оооо,Токио Хотел!Най-великата група на ВСЕЛЕНАТА!Харесвам женския глас на Бил и педерастичното излъчване на останалите във тази изключително велика група!Обичам ви ....

Град
    Стига с тея скапани теми за ТХ .
    Токио Смешка да си ходят в извратеното хентай филмче и повече да не се мяркат.

Пак ли бе? Е омръзна ми значи. love_tom_kaulitz - откъде я изрови тази тема? Като не искаш да се пише против тях не пиши и ти за тях - другите се дразнят. oth_fenka заключи вече една тема. Престанете!
    Тъкмо бяха забравили и ти отвори спора на ново.

Мисля, че веднъж вече водихте този спор, моля не го правете отново

Нарушена т.2 и т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си