- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TOKIO HOTEL
Първоначално написано от didivid
О не те от толкова вълнения са си нарязали ръцете ,а сега идва и ред на краката![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Men mi haresvat imat hubavi pesni noo ne sum prekaleno zaribena ;]
Аз пък ги харесвамИмат много готинки песнички и наистина ми харесват
Не като повечето дето ги харесват само заради външността на Бил/Том (и такива екземпляри има). Но вие им викате гейчета, ама другите от групата как изглеждат освен Бил виждали ли сте? Примерно Густав - той си се облича най-нормално от всички.
![]()
И аз си мислех "Тез педалчета какво да им слушам", ама ме принудиха да слушам тяхна песен и ми харесаха. Вече им имам и 3-те албума на компютъраНаистина са готини, колко и странен да е Бил
![]()
Извинете ме, но който сравнява Tokio Hotel с Us5 е просто луд! Как може да сравнявате Us5 с Tokio Hotel?! То е ясно, че Tokio Hotel са си по-добре (за мене)Поне не са позьори. Забелязали ли сте старата визия на Us5? Ами новата им? Нямат нищо общо. От някакви "сладури" (така ги оприличават някои момичета, аз не съм от тях
) минаха към подобие на емо. Най-нормалния от групата им си тръгна. Защо? Защото е нормален и реши да не се занимава с тях (знам доста много за човек, който мрази Us5, ама повечето момичета от класа ми им се кефят
).
Tokio Hotel са си това. Винаги са били това. Бил винаги се е обличал така (признавам, че дрехите му ще ми отиват страшно много) откакто е известен (да де и преди е носил странни дрехи
). Но все пак това си е той.
И не са гейове. Това, че просто са по-различни, не ги прави гейове. Защо хората са толкова консервативни ...
брех..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ми май и тиПървоначално написано от _SL_
съгласна!Първоначално написано от dan4ety
http://www.stfu.se/Първоначално написано от toto_cb_fan4e
като не знаеш недей плямпа глупости
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
сега ще ми се правиш на важен...![]()
^ Стига сте срали в темите с вашите тъпи точки![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от why^n0t
Повярвай ми не искаш да имаш нищо общо с майките им!![]()
![]()
Нека си направи кефа момчето бе. Ама или с 5 презерватива, или в гз, инак може да се пръкнат още такива копеленца. За най.сигурно с 5 презерватива в гз.Първоначално написано от lsd43
Grumpy old madman
Буламач пълен!![]()
tokio hotel e nai-velikata grupa na vselenata
6tom ne gi haresvate NE GI SLU6AITE
az sum zaklet tehen FEN no su6to taka mislq 4e nie malko prekalqvame
FENOVE NA TOKIO HOTEL nqma smisul da sporim s tehnite heituri
vseki ima pravo na mnenie ne mojem da im natrapim na6eto zarejete antitata
NE SI ZASLUJA nie znaem kakvo sa tokio hotel i tova e nai vajnoto! nai-vajnoto e da znaem 4e sme pravi
TOKIO HOTEL ANTITA
ne deite da obijdate tokio hotel! 6tom ne gi haresvate OK none gi obijdaite samo za da ni draznite!
az za4itam va6eto mnenie vupreki 4e to e protivopolojno na moeto
NE DEITE DA OBIJDATE TOKIO HOTEL NA PUK NA NAS FENOVETE
zamislete se nikoi ne vi e vurzal za stol i ne vi e karal da gi slu6ate ili da gi haresvate!!!
zapazete si mnenieto za vas NO NE NI DRAZNETE vseki ima razli4ni interesi ne moje vsi4ki da slu6ame 1 i su6ta muzika razberete go nai setne
PROSTO NE ZAKA4AITE TOKIO HOTEL MOLQ VI SE
Fen na TOKIO HOTEL se rodih
fen na TOKIO HOTEL 6te umra
I ot groba 6te kre6tq TOKIO HOTEL SA VURHA
Е това вече е...Първоначално написано от love_tom_kaulitz
ООО,групо на групите!Токио Хотел,кланим ти се!Приеми нашите дарове!Утре ще си купя новият ви албум и ще го слушам на всякъде!Възбуждат ме травестити като вокалът Бил.Искам да се омъжа за него!
Оооо,Токио Хотел!Най-великата група на ВСЕЛЕНАТА!Харесвам женския глас на Бил и педерастичното излъчване на останалите във тази изключително велика група!Обичам ви
![]()
![]()
....
Стига с тея скапани теми за ТХ .
Токио Смешка да си ходят в извратеното хентай филмче и повече да не се мяркат.
Пак ли бе? Е омръзна ми значи. love_tom_kaulitz - откъде я изрови тази тема? Като не искаш да се пише против тях не пиши и ти за тях - другите се дразнят. oth_fenka заключи вече една тема. Престанете!
Тъкмо бяха забравили и ти отвори спора на ново.![]()
Мисля, че веднъж вече водихте този спор, моля не го правете отново
Нарушена т.2 и т.11