Цитирай Първоначално написано от Fallen Leaf
Цитирай Първоначално написано от Този под "Shadow Wa
Фирзен, чакай. Станала е някаква обърквация. Аз говорех за Линкин Парк, а не за ТХ. Аз не съм гостът под мен. Този е някой друг. Аз не съм емо. Падамси по всякакви стилове(особено в метъл средите) и не се ограничавам, но си падам предимно->65% Ню-Металист.
Ох, верно е станала.
Да, определено знам, че LP не са станали това, което са с едно щракване на пръстите и продуцентска магия.

Това и имах впредвид, duh!
Може да ти дам твърди доказателства с цитати, но вярвам, че знаеш за какво говориш. Тези изречения май ме подведоха. За него написах поста под този на "Shadow_Walker" (много разбран човек е между другото)
Цитирай Първоначално написано от Фирзен
Но едната не е такъв пошъл корпоративен трик. И май не говоря за Tokio.
Нещо май не съм прочел поста ти по-внимателно Помислих, че казваш, че LP са корпоративен трик. Иначе е вярно, че третият албум Minutes To Midnight в своята "супер фен" версия->CD+DVD+Книжле-> струва 100$. Шинода много преди издаването му се е опитал да развали договора на групата си с лейбъла, но са му предложили осем(да 8) цифрена сума за правата над албума и той не е могъл да откаже. Сега не ми се търси къде бяха доказателствата за това, но мисля, че е истина. Иначе те отдавна вече не са Ню-Метъл.