Цитирай Първоначално написано от dan4ety
Аз пък ги харесвам Имат много готинки песнички и наистина ми харесват Не като повечето дето ги харесват само заради външността на Бил/Том (и такива екземпляри има). Но вие им викате гейчета, ама другите от групата как изглеждат освен Бил виждали ли сте? Примерно Густав - той си се облича най-нормално от всички.
И аз си мислех "Тез педалчета какво да им слушам", ама ме принудиха да слушам тяхна песен и ми харесаха. Вече им имам и 3-те албума на компютъра Наистина са готини, колко и странен да е Бил
Извинете ме, но който сравнява Tokio Hotel с Us5 е просто луд! Как може да сравнявате Us5 с Tokio Hotel?! То е ясно, че Tokio Hotel са си по-добре (за мене) Поне не са позьори. Забелязали ли сте старата визия на Us5? Ами новата им? Нямат нищо общо. От някакви "сладури" (така ги оприличават някои момичета, аз не съм от тях ) минаха към подобие на емо. Най-нормалния от групата им си тръгна. Защо? Защото е нормален и реши да не се занимава с тях (знам доста много за човек, който мрази Us5, ама повечето момичета от класа ми им се кефят ).

Tokio Hotel са си това. Винаги са били това. Бил винаги се е обличал така (признавам, че дрехите му ще ми отиват страшно много ) откакто е известен (да де и преди е носил странни дрехи ). Но все пак това си е той. И не са гейове. Това, че просто са по-различни, не ги прави гейове. Защо хората са толкова консервативни ...
съгласна!