.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    452
    Guest

Как да разбера ако някое момиче ме харесва??

Ами кажете ми някакви знаци, които правите ако харесате някой плссс

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Като я питаш

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Като я питаш
    Да, верно тва е най - удачния начин

bgb
    Guest
    прекалено абстрактен въпрос мен ако питаш... не мисля, че може да се каже така

жесмелия
    Guest
    Ами аз например му се усмихвам повече,гледам го в очите,когато му говоря,пускам някой флирт/закачка ии много неща,но е различно-просто гледам да се държа по-свободно пред него и си показвам интереса по някакъв начин.

MACKA prez no6ta
    Guest
    Ami zna4i gleda6 go po na4in koito toi da oseti interesati kam nego(no ne tvarde natrap4ivo).Pokazva6 mu go ponqkakav na4in dali s jestove dali v razgovor ili predpriema6 ne6to po direktno otivo6 i mu se obesnqva6.......

ами гледам повече да си говоря с него,да се усмихвам повече,търся го с поглед,може би повече се опитвам да сам около него ,в неговата компания ,за да намираме общи теми и т.н....а друг знак 4е някой те харесва е ако се почуства неловко пред теб в определена ситуация например някакъв базик за вас или него/нея ..и сякави такива

:P е 4е не си ли ли4и бе брато4ка...ня по отворенит моми4ета си им ли4и..усмихвст ти се....зака4ат се...ходят след тебе сядат да си дрънкате сладко сладко приказ4ици....и такива ми ти работи....

Град
    In The Heart of Darkness
    Ами и според мен е доста абстрактно за да се каже обаче аз казвам от мое име:

значи тъй като винаги се случва така че си харесвам момче което изобщо не познавам което виждам за пръв път после втори трети и така -почввам да го следя и да го гледам - но обичам да се крия и не искам да разбира той нищо такова- затова аз никога не свалям явно и открито. Ако е от по-хитрите и умни момчета ще се досети че го харесвам само защото го гледам - това е!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Ами и според мен е доста абстрактно за да се каже обаче аз казвам от мое име:

значи тъй като винаги се случва така че си харесвам момче което изобщо не познавам което виждам за пръв път после втори трети и така -почввам да го следя и да го гледам - но обичам да се крия и не искам да разбира той нищо такова- затова аз никога не свалям явно и открито. Ако е от по-хитрите и умни момчета ще се досети че го харесвам само защото го гледам - това е!
    Дами и господа, представям ви една бъдеща (или настояща?) серийна убийца!
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    личи си най-вече чрез очите когато едно момиче те търси с поглед, когато непрекъснато се опитва да види къде си и с кого, когато скрито не наблюдава (макар че това скрито винаги е най-явно!) това значи тя изпитва нещо към теб
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си