- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Какво да направя, за да го впечатля?
hi hora da vi pitam ne6to prez vakanciqta 6te hodq na edna vila zaedno s nqkolko preiqteli! sred tqh e i mom4eto koeto haresvam kakvo da napravq za da go vpe4atlq i kak da mu priznaq 4e go haresvam???molq vi pomognete mi spe6no e!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
ami zna4i tva e edna ot malkoto temi koito 6te pi6a seriozni raboti sq zna4i ne6toto koeto 6te me vpe4atli ako sum na mqstoto na mom4eto e :
da kajem e edno nikakvo vreme rano sutrinta sledobed ili ve4erta po tymno kazva6 mu 4e ti se razhojda na vyzduh no nqma6 kompaniq ili te e strah ot tymnoto (ne ot tymnoto ami ot tova koeto nqkoi pedofil moje da ti napravi i za tova iska6 myj do sebe si ) po pytq na razhodkata slu4aino ti stava studeno i go hva6ta6 za rykata ama napravo q pregry6ta6 kato puhen me4ok ei teq momenti na izkustvena blizost sa ti koza ne go propilqvai kato pravi6 vsi4ko tova go gledai v o4ite s pita6t pogled (ne typpo) ai uspeh i da sa 4iftosati
напълно съгласна сам със vvs_go.....разкарвай се с него кани го така на разхотки...дрънкай те любимите ви теми4ки питай го 1 как е с гаджетата и ако няма му кжи 4е го харесваш....!!!
мхм разходката е супер като план, ти ако тръгнеш да го прегръщаш, държиш за ръка и т.н. най-вероятно ще те целуне, ако ти се кефи... и да като прочетох първия пост си казах - определено да излезем сами по нощите... И накрая ест трябва да има целувка независимо от чия страна :P И на сутринта разкажи колко му е дълъг в форума :P
виж разходката е перфако има некви чуства 100% ще те целуне и след това кото ще стаа ще стаа пък ко не му се излиза ще го фанеш некаде на тясно (сами) и таи
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
Hmm mi zna4i obra6tai mu pove4e vnimanie ot kolkoto na ostanalite.Dai mu da razbere 4e imam6 po specialno otno6enie kam nego eh no ne se natrapvai.Proqvi izvesna blizost i ot vreme na vreme mu hvarlqi po nqkav mnogozna4itelen pogled.![]()
Ми не знам, флиртове, закачки, най-важното е да му покажеш, че го харесваш.Можете да си пуснете музичка и да потанцувате.
А, бе, честно да ти кажа ако и той те харесва каквото и да му кажеш или покажеш (с цел вашето събиране) ще стане работата. Иначе идеята с разходката е мн добра идея.![]()
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.