Човекът - Враг или Приятел на природата.. тема по БЕЛ! HELP
Човекът - Враг или Приятел на природата
тема за есе имам за другата седмица и ви моля да ми дадете идеи какво да пиша.. аз имам някакви идеи, но ви моля да ми кажете вие за какво бихте писали, ще съм ви адски благодарна Аз лично бих писала за това, че хората опропастяват природата със индустрията, със изсичането на горите.. ама това нещо не ми звучи мн добре тъй като темата е по литература.. не знам.. за какво да пиша, хора, плс помогнете! Мн ще ви обичам Мерси мн предваре
Ако някой я има темата плс да я постне или ми дайте само идейки!МН МОЛЯЯЯ
[-o< [-o< [-o<
Re: Човекът - Враг или Приятел на природата.. тема по БЕЛ! H
i as mog ada pomogna. i na meni vednuj mi se padna da pi6a takova ese i as purvo napisah 4e 4ovekut e vrag na prirodata(koeto se okaza po obemno)i posle napisahg 4e 4ovekut e i priqtel na prirodata(koeto se okaka 5 reda ) i kato za krai napiah"tova ozna4ava 4e 4ovekut moje da bude i vrag i priqtel na prirodata za6toto....."
Ми си4ко си зависи от хората Тъпо е да лепваш етикет на си4ки хора...... ей ся природозащитниците... мноо ясно че те са приятели и защитници на природата.... Но от друга страна хората които дори само една хартийка хвърлят след природата или дори настъпват една мравка, пак може да се нарекът врагове на природата.... Иначе и ние сме си част от природата... но и ний си вредим сами на себе си.... Мноо примери биха могли да се дадат, затфа че сме врагове на природата.... Нз вероятно с ништо не ти помогнах, ама се пак се опитах.... Аз кът извод бих написала има че има и приятели има и врагове на природата, важното е ние от кои бихме избрали да бъдем
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Помогнахте ми Аз щях да напиша, че човекът е враг, ама сега реших да разгледам и двете възможности..
само че това, което ми се струва странно е да пиша за природата, в смисъл примерно, че предприятията замърсяват въздуха и че човекът за да натрупа повече пари убива невинни животни например.. и да напиша това в тема по БЕЛ??? това не ми се връзва, но за това трябва да пиша, нали???
tedincetooo_joint_baby
твоята тема по литература ли беше? И като си писала за такива неща - че човекът сам разрушава и вреди на природата, правилно ли беше, в смисъл г-жата ти не е искала нещо по-различно, нали?