.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Град
    София

nai-poghodqshtata vazrast da stanesh roditel

spored vas koq e nai-dobrata vazrast za da stanesh roditel???

Guest

Re: za 14 godishnite maiki???

Цитирай Първоначално написано от temito
    naposledak postoqnno vijdam nqkakvi momicheta po na 14-15godini,koito butat kolichki s bebeta,super stranno mi e
    samo az li sam s po-ostarqlo mislene ili i spored vas ne e normalno da rodish na tazi vazrast?I vaobshte ima li vazrast,koqto e nai-podhodqshta da stanem maiki i koq e tq spored vas?
    Ами виж и на нас ше ни е супер странно ако в момента си трезвен или не си тъпанар.Баси темата.

А,къде по-точно ги виждаш тези момичета ? 0.o
    {Ar3 u GoNn4 FiGh7 FoR m3,d!e FoR m3,LiVe aNd Br3a7h3 FoR m3?
    Do YoU CaRe FoR m3? 'CuZ iF y0u DoN't 7h3n F.u.C.k. Y.o.U.}

Когато бях 7-ми клас ходихме да вземем интервю от един дом "Самариани" по точно от майките . Имаше едно момиче на 13 надуло корема . Най-гадното беше , че е с руса коса и зелени очи и много красива . Тяхните разбрали ,че е бременна и я изгонили от тях , когато и приятеля и разбрал я напуснал , останала без никои , но не се отказала от бебето си и отишла в този дом . Мисулта ми беше ,4е по този начин можеш да си провалиш хубавия животец...
    Затва презервативчето в джобчето и

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Град
    София
    toq pa bahti tupaka si be momi4eto te pita ne6to ti se prai6 na ebati tupaka leleeee

PO TEMATA az li4no mislq 4 etyrqbva da si pojiveq predi da imam deca na kum 30 31-32 moje i pok kusno.A tova 4e pove4eto moi sau4eni4ki plqmpat 4e e rtiskovano za maikata mi moje i da e ako se e drusala cql jivot i se enapivala vseki den do kozirkata i pafka kat luda cigario ahaha sus sigurnost moje id a e riskovano, no az ne pravq takiva ne6ta obi4am postoqnite i zdravoslovni ne6ta.Na pove4eto mi sau4eni4ki me4tata im e sled daskloto (az sum 11ti klas na 17 godini) da s eomujat i da rodqt na po 21 i posle kvo? ahahha 6e se razvedat na 25 i 6e imat 2ro dete na 28 i kvo KRAI NA HUBAVIQ JIVOT tc tc.. ahha za mene jivota po4va sled 18 ne 4e dosega ne sum se zabavlqvala , no v kraina smetka za vsi4ko si ima vreme
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Град
    София
    abe za kvo vednaga me napadate....mi primerno v moito daskalo rodiha desetina momicheta,v kvartala mi ima pak gore-dolu tolkova,a i ako se razhodite v nqkoe parkche shte vidite oshte poveche mladi maiki

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Това най-вероятно са така наречените babysitter,демек детегледачкиаз съм на 19 и гледам 3 такива изродчета-сестрички.много възпитани и т.н.Хората като ме видят само с малкото ми се радват.Като ме видят с малкото и със средното ме гледат странно.Обаче като ме видят и с 3те наведнъж,определено срещам съжалението в очите им.И те,явно като теб,се бъркат,че са мои деца
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    София
    zabravih da dobavq EDNA OT KLASA MI ve4e 4astna u4eni4ka stana maika predi 1 mesec .....
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Мега фен Аватара на koalka
    Никой не смята това за нормално, освен може би ромите, ама те са отделен въпрос.Не си с остарели разбирания, за никой не е нормално.Но има и такива случаши, като са малки или поне не знаят как да се предпазват.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Имам един познат на 27, който има син от момиче, което е родило детето на 13. И двамата живеят горе-доло добре. Сега тя е на 19 и учи в университет, а той има няква строителна фирма.Живеят си добре...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Град
    София
    az sashto gledam edin bebcho i se sreshtam s dosta hora s deca....ot tam si napraih edna statistika za mene si,che dosta momicheta veche naduvat koremchetata na taq vazrast

Guest
    lelel hora i az sma na 14 ama ne moa si predstavq da rajdam ta na 14 ili 15 godi6nite psihikata im ne e gotova za tva! E to 4e ima e vqrno ama maj va romskite svurtali6ta I naistina ne e normalno tva 8 klas da dundurka dete! Ta tq do v4era si e igrala s kukli! I za tva enaj dobre da se pazi6 otkolkoto edno bebe da ti provali bude6teto!

Ти можеш да се лашкаш с по-голям
    примерно на 16-17-18

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: za 14 godishnite maiki???

Цитирай Първоначално написано от temito
    naposledak postoqnno vijdam nqkakvi momicheta po na 14-15godini,koito butat kolichki s bebeta,super stranno mi e
    samo az li sam s po-ostarqlo mislene ili i spored vas ne e normalno da rodish na tazi vazrast?I vaobshte ima li vazrast,koqto e nai-podhodqshta da stanem maiki i koq e tq spored vas?
    Много майки на 6-7 години, които често забелязвам да бутат колички, когато прекаля с марихуаната, ще се съберат този петък и ще блокират Парламента с количките си с искане за по-високи детски надбавки

Guest
    az sam mom4e na 14 i izvejdam bratov4ed mi koito e na godinka i kogato go izveda s gadjeto nqkoi si mislqt 4e e na6e i na men mi stava super sme6no

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Това най-вероятно са така наречените babysitter,демек детегледачкиаз съм на 19 и гледам 3 такива изродчета-сестрички.много възпитани и т.н.Хората като ме видят само с малкото ми се радват.Като ме видят с малкото и със средното ме гледат странно.Обаче като ме видят и с 3те наведнъж,определено срещам съжалението в очите им.И те,явно като теб,се бъркат,че са мои деца
    Ми и аз кат тебе...,постоянно като ме видят с сестра ми и мислят,че съм и майка .....
    Извод:Така,че не всяко момиче което видите да бута количка или гледа някое лапе,може да му е майка.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Ми и аз кат тебе...,постоянно като ме видят с сестра ми и мислят,че съм и майка .....
    Извод:Така,че не всяко момиче което видите да бута количка или гледа някое лапе,може да му е майка.

da tochno,az poneje gledam edno bebche i mene me mislqt za maika i poneje razgovarqm s mnogo momicheta s kolichki-dosta golqma chast ne sa gledachki,ami sa MAIKI,a i po kvartala mi,v daskaloto mi dosta rodiha....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sam mom4e na 14 i izvejdam bratov4ed mi koito e na godinka i kogato go izveda s gadjeto nqkoi si mislqt 4e e na6e i na men mi stava super sme6no
    А ти за т'фа ли излизаш с братовчед ти...

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Никой не смята това за нормално, освен може би ромите, ама те са отделен въпрос.Не си с остарели разбирания, за никой не е нормално.Но има и такива случаши, като са малки или поне не знаят как да се предпазват.

абе даааа са като чета темата излиза че сяка втора 14 годишна е майка
    глупусти
    тва са изолирани случаи
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    абе даааа са като чета темата излиза че сяка втора 14 годишна е майка
    глупусти
    тва са изолирани случаи

ei hora ne iskah da obsajdame 14godishnite maiki,ami tova na kolko gore-dolu e perfektnata vazrast da stanesh maika,ama qvno ne sam napisala temata kakto trqbva

подходящата възраст е тази,на която можеш да осигуриш на тва дете нормални условия за живеене .. не да си на 18 и да нямаш пари да му купиш памперси или да го храниш с некви помии Л:
    Майка ми казва:"Малки деца,малки проблеми..големи деца,големи проблеми"така че после идва трудното-дрешки,училище.Хем на детето няма да му е лесно да гледа останалите,че не са ограничени от нищо.. хем теб ще те боли че не си му предоставила това,което заслужа и има нужда,само затва че си сгрешила-"Често пъти малка грешка,голямо щастие руши."

Винаги използвайте презарватив!

Mislq 4e to4na vuzrast za maika nqma. No predpolagam nqma da e zle da si palnoleten. I zatova za mladite maiki - po4ti si4ki da ne kaja si4ki sa zabremeneli zaradi spukani prezarvativi ili kato si mislqt 4e kato ne ispolzvat prezarvativ shansa da zabremeneqt e mn malak.
    Mejdodrugoto minalata godina 7 klas : edna ot nashiq klas zbremenq ama se useti v 4-tq mesec i se polu4i edna gadna istoriq 4e teq v Qmbol ne moili da i napravqt abort pak neq q beshe strah da kaje na maika si .Che hodiha s klasnata v burgas bez maikai da razbere da rpravqt abort .Gadna istoriq ama edinstveniq na4in da ne zabremeneite e da ispolzvate prezervativi a puk ako se skusa piite edin Postinor Duo i ste gotovi
    Училиштето е прозорец към света, но ние сме културни и изолзваме врата !!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Незнам защо толкова я нападате. Вярно е че има детегледачки, но тя определено е права и аз знам доста момичета, родили на 14-15. За мен не е нормално. Но явно някой несмятат така.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    napravih abort na 16 godini,bqh zabremenqla ot spukan prezervativ....temito e prava poneje se interesuvam ot tezi neshta,po statistika broqt na maikite na tazi vazrast znachitelno narastva
    ako me pitate za aborta-v nachaloto bqh mnogo neshtastna,razbira se shtqh da si obicham detenceto,no shteshe da bade greshka,nqmashe da mu osigurq jivota koito bih iskala to da jivee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си