ne namerih takava tema i reshih da napravq
iskah da vi popitam znaete li grupata Us5?ako da kakvo mislite za neq koi sa vi liubimite tehni pesni ... ako ne gi haresvate zashto
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
OBI4AAAAAAAAAAAAM GI!!!!!!!! Us5 4ever!!!!! te sa the best!!! Naprao ravni nqmat \/ Vsi4kite 4lenove na grupata me kefqt ama Richie i Jay sa si naj-qki :P A Us5 prosto nqmat lo6a pesen
no naj mi haresvat "Just because of you" "maria" "in the club" "what about" "bad girl"
Us5 4ever! Tokio hotel never!
Ооооо много им се кефя...Най-вече на Крис,Ричи и Джей.Наистин нямат лоша песен!Мноу са яки!
ТОКИО ХОТЕЛ-KILL!
Защо ли..
Как му се викаше...
Прекалено са лигави (меко казано) ?!![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Не е казано,че всеки трябва да ги харесва,но ако може НЕфенове на групата да НЕ пишат и фенове на ТХ!![]()
![]()
Шот ще падне голяма кавга!![]()
![]()
![]()
ТОВА БЯХ АЗ ЗАБРАВИХ ДА ВЛЕЗНА!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Истината боли, прости ми ...И все пак чети внимателно -
Никъде не е казано, че трябва да има само положителни мнения,сеш сеПървоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
Пък и ок .. спори си колко са велики, в какво можеш всъщност да ме убедиш..?
![]()
![]()
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
Ми не ме радват особено!![]()
Защо![]()
Ами като за начало са тъпи ,с няква малка капка талант
колкото на дете явило се в ''КОЙ Е ПО-По-НАЙ''Лигли са(извинете лигльовци,но моето мнение не от значение в крайна сметка ,така че няма да се хабя повече!А и аз попринцип не харесвам бой банди от сорта на Блу или пък Бекстрийт Бойс...
Нищо лично към никой,да не земете да се обидите нещо!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
УАУ!!! силни думи от фен/ка на ТОКИО ХОТЕЛ !!!Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
4uvala sum gi min lqto mn`mi haresvashe pesni4kata im maria.. taka i ne q namerih s klip v netaposle po4nah da slu6am dr..muzika ii mi stanaha golemi bozi
![]()
![]()
no kakvoto i da si govorim kris si e..
![]()
![]()
Tия няква Boy Band ли са ?
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
мхм....много ми напомнят на Блу,Бексртийт боиз и тем подобните лигьовци.......,е че ония по-малкия русичкия е сладък не може да се спориПървоначално написано от CandyKiller
![]()
Само дет е гейПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
П.П. Кат гледам цялата група са некви гейчета...
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
копеленца кво да кажа дразнат-мн са ми...лигави като гейчета са ми,НО НЕ КАЗВАМ,ЧЕ СА да се разбереме от сега,че не ми се влиза пак в спорове.
Първоначално написано от miminia
Ами не -въобще не ги харесвам-не обичам лигави БОЙ групички![]()
Радват ме!Имат готини песнички!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Пфууу да му се не види!Добре,обиждайте ги,ОК!Има и теми за ТХ така,че....
Ми добре,темата придоби популярност! =D> =D>
Абе оставете заблудените да си обсъждат гейчетата ! Аз не ги харесвам![]()
olelele tiq o6te li sa6testvyvat? abe ne se li zadarjaxa prekaleno mn... bi trabvalo ve4e da sa istoriq kakto vs podobni grypi4ki ,pravqt po edna pesen i se razpadat
![]()
Ima dva tipa xora:
1.Tezi koito me xaresvat
2.I tezi koito mogat da varvqt po dqvolite...
ako ne az - Koi...?
ako ne taka - Kak...?
ako ne sega - Koga....?
Не ви е срааам, не харесвате ъс файв ....![]()
Сега ще ви скастрят.
![]()
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
Ayy sladyri sakris i richi sa naiII qkii
am ot pesnite im me kefat po4ti vsi4ki na naiiiiiii-naii me kefqt pesnite MARIA,COME BACK TO ME BABY,IN THE CLUB
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
а аз казвам.Първоначално написано от miminia