.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Re: Начинаещ съм и имам нужда от помощ

Цитирай Първоначално написано от идиота
    Значи ходя на уроци за кандидатстване след 7 клас.Там има едно момиче, което страшно ми допадна.Аз нямам никакъв опит с гаджетата(нито пък с целуването).Тя е много карсива, но не мога да кажа че съм влюбен в нея, защото все пак още не я познавам като човек(въпреки че си имам някаква представа все пак), тъй като тя е от друго даскало и се виждаме само на уроците.Не съм я виждал никъде извън уроците и нямам представа с кой се събира и каква и е компанията.Не се притеснявам за това употребява наркотици, защото е умно момиче.Но все пък да се върна на темата...Значи по време на уроците я търся с поглед и се опитвам да й намекна, че я харесвам...Засичаме си погледите.Случвало се е да ми прави някакви намеци, но не знам дали наистина е било намек или само си въобразявам, защото искам да ме харесва.Опитвал съм се да направя някакъв намек в разговор но някакси ми е неудобдно пред другите.Все пак нямам опит в тези неща и може би си въобразявам чакам тя да направи първата крачка...Но вече остава само около месец и половина когато ще свършат уроците и се чувствам отчаян.Сега съм на мнение ако по някакъв начин останем насаме или се засечем само двамата директно да я поканя на кафе, защото не знам като свършат уроците дали ще я видя отново.

Малко дългичко се получи и оценявам тези които са си направили труда да го прочетата и най вече благодаря на тези които биха ми дали някакъв съвет
    Aбе ти как се казваш? Познавам едно момиче със същия проблем ....
    Пиши лично

Е в понеделник имам урок ще ви кажа какво е станало

Pauley
    Guest
    Nqma takiva filmi " Sram me e , namekvam i " otivash i pras pras q zagovarqsh estestveno v ramkite na normalnoto ne da se pravish na tejkar, che da q vpechatlish kakto kazvat ostanalite izpolzvai chara si.. usmihvai i se.. ako ti se usmihne i tq nachi ne e beznadejden sluchaq sled tova telefonen nomer.. kafence eventualno i nakraq happy end .. taka mislq az i estestveno nishto ne gubish ako opitash samo mojesh da specheelish deistvai i uspeh \/

Guest
    Помни - можеш да сбъркаш, само ако не действаш.

Guest

Re: Начинаещ съм и имам нужда от помощ

Цитирай Първоначално написано от идиота
    Значи ходя на уроци за кандидатстване след 7 клас.Там има едно момиче, което страшно ми допадна.Аз нямам никакъв опит с гаджетата(нито пък с целуването).Тя е много карсива, но не мога да кажа че съм влюбен в нея, защото все пак още не я познавам като човек(въпреки че си имам някаква представа все пак), тъй като тя е от друго даскало и се виждаме само на уроците.Не съм я виждал никъде извън уроците и нямам представа с кой се събира и каква и е компанията.Не се притеснявам за това употребява наркотици, защото е умно момиче.Но все пък да се върна на темата...Значи по време на уроците я търся с поглед и се опитвам да й намекна, че я харесвам...Засичаме си погледите.Случвало се е да ми прави някакви намеци, но не знам дали наистина е било намек или само си въобразявам, защото искам да ме харесва.Опитвал съм се да направя някакъв намек в разговор но някакси ми е неудобдно пред другите.Все пак нямам опит в тези неща и може би си въобразявам чакам тя да направи първата крачка...Но вече остава само около месец и половина когато ще свършат уроците и се чувствам отчаян.Сега съм на мнение ако по някакъв начин останем насаме или се засечем само двамата директно да я поканя на кафе, защото не знам като свършат уроците дали ще я видя отново.

Малко дългичко се получи и оценявам тези които са си направили труда да го прочетата и най вече благодаря на тези които биха ми дали някакъв съвет
    mi pokani q bre kvo 4aka6 samo ako se gledate ni6to nqma da stane izlezte nqkude ako si dopadnete super ako ne shit hapens

Благодаря на всички.Вече имам достатъчно смелост и понеделник ще поканя на кафе

Guest
    пропуснах да спомена... не е зле да подбереш кафето... трябва да си бил там някои и друг път, за да се чувстваш по в свой води. Музиката не трябва да е прекалено силна, за да се чувате, а не да стане "Каааквооо казвааааш?". Излезте малко преди да се стъмни (тоест да е тъмно после за да я изпратиш). На връщане може ако минете край пейка да седнете да си "поговорите", най-добре ще е пейката ако е пред тях, ако си аматьор - по-лесно ще обясниш, че искаш да си поговорите, да не се качва бла бла и т.н. и ако ти се кефи - тръгваш да я прегръщаш, ако не ти направи проблем - целуваш я.

Това наистина е полезно мерси

Guest
    ако имаш скайп ме потърси - bgb-dead, аз съм дал повечето от коментарите "гост"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си