Първоначално написано от
идиота
Значи ходя на уроци за кандидатстване след 7 клас.Там има едно момиче, което страшно ми допадна.Аз нямам никакъв опит с гаджетата(нито пък с целуването).Тя е много карсива, но не мога да кажа че съм влюбен в нея, защото все пак още не я познавам като човек(въпреки че си имам някаква представа все пак), тъй като тя е от друго даскало и се виждаме само на уроците.Не съм я виждал никъде извън уроците и нямам представа с кой се събира и каква и е компанията.Не се притеснявам за това употребява наркотици, защото е умно момиче.Но все пък да се върна на темата...Значи по време на уроците я търся с поглед и се опитвам да й намекна, че я харесвам...Засичаме си погледите.Случвало се е да ми прави някакви намеци, но не знам дали наистина е било намек или само си въобразявам, защото искам да ме харесва.Опитвал съм се да направя някакъв намек в разговор но някакси ми е неудобдно пред другите.Все пак нямам опит в тези неща и може би си въобразявам чакам тя да направи първата крачка...Но вече остава само около месец и половина когато ще свършат уроците и се чувствам отчаян.Сега съм на мнение ако по някакъв начин останем насаме или се засечем само двамата директно да я поканя на кафе, защото не знам като свършат уроците дали ще я видя отново.
Малко дългичко се получи и оценявам тези които са си направили труда да го прочетата и най вече благодаря на тези които биха ми дали някакъв съвет