- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лезбийка...
Обичам едно момиче от няколко месеца насам... пробвах всичко: разходки, цветя, кафета, романтика (буа тва не струва!) и накрая се оказа, че е лезбийка, има приятелка от няколко години... според вас какво трябва да правя и само не ми казвайте да си набия една чакия...![]()
Каквото и да ти казват, най-вероятно двете няма да искат да правят тройка с теб. Ако умираха за пенис, нямаше да са лесбийки.
Стани гей че да и е гадно :P
Дали наистина е или просто оправдание...(поне аз съм имала таксива ситуаций) ще я забравиш как кво ...Или стани травестит![]()
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
Първоначално написано от DarknessInside
![]()
emi nqma kakvo da naprvi6.i s mom4e da e i s momi4e da e zaeta e.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Питай за 3ка, ма само да гледашСигурен съм че няя да ти дадат да пипаш ! Сори за тебе, жал ме е. Имал съм подобна ситуация. Жените са по луди във връзките си с жени и не го преживяват толкова лесно, когато се разделят 2 'приятелки'
е и ако тфа не е простотияПървоначално написано от злия нууб
![]()
добре че не ми се е случвало
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
А може да ти е казала, 4е е лесбийка, за да й се разкараш най-накрая от главата. Аз и мои приятелки много редовно се е налагало да го правим тоя номер, като се завърти около нас някой прекалено нахален, който от намеци и от не не разбира
![]()
Робинята на Quench
отиваш и питаш директноот заобикалки няма смисъл
![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
е те това се нари4а яякооо прецакване!!!...ми пи4 щом е лисбиика ти нищо не можеш да направиш!
![]()
а и бтв, на който не му върви в любовта му върви в игритепробваи с cs
![]()
ама 4е си изродПървоначално написано от In`Tears
![]()
Първоначално написано от DarknessInside
![]()
![]()
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
А мене ми върви и във двете.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
еми то и аз съм го правила тфа за да разкараме едно момче от една от най-добрите ми фр и беше мн забавно и той най-накрая се отказа ама само щи кажа че и да беше и да не беше лизбийка щом не ти се кефи...
....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...
е че кое му е лошото?![]()
че как няма да е лошо да не иска да спи с теб за да спи с друго момичеПървоначално написано от In`Tears
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
имах предвид да играиш csПървоначално написано от BloodraiN_M
![]()
pi6e se LESBIIKA,a ne LEZBIIKA![]()
Всъщност се пише "лесбийка".
А какво ще направиш, ако някой гей та 'ареса?![]()
Тва е подобно...![]()