- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izpitvahte li..........
izpitvahte li istinski 4uvstva kam mom4eto s koeto za parvi pat pravihte sex.pitam za6toto na mn moi poznati otgovora e ne.pravqt go ob6to vzeto za da mine pr parviq pat ei taka,koeto az ne odobrqvam ama kajete i va6eto mnenie![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Всеки сам си решава.
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Чесна казано планувах, как първият ми път ще е с въпросен човек (към който изпитвам чувства) но имаше обстоятелства които ме предразположиха да го направя с почти непознат...Но не съжалявам имах нужда направих го пък и поне не ми е гадно за този човек, защото ми е безразличен...
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
ами да ти кажа до скоро за мен той беше всичко...страшно го обичах...но времето лекува всичко и когато наскоро пак го видях разбрах,че той е само тръпка..тръпката от пържия път по принцип е носталгичен спомен за мен..но мисля че това не е чак толкова значително в наше време когато сексът е разменна монета![]()
Да, обичах го. Бяхме заедно 1 година преди да го направим...
da,mn go obi4am i vse o6te e taka
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да и все още обичам този човек.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И ац го направих с човек, който обичах и все още обичам. И изобщо не е било да мине там първия път, а е било израз на това, което чувствам към него!
hahahah do momenta pravq seks s tozi 4ovek... haaah obi4am go mnogo...
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Мхм.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Да
![]()
Робинята на Quench
Имах чувства и го намразих след това като разбрах ,че ме е мамил през цялото време!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
да обичах го и до днес се обичаме и то много много силно![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Не, направих го с девойка, към която нямах чувства и до сега съжалявам за което. Не беше нищо особено и още се измъчвам за това решение.![]()
НО животът продължава, следващата девойка си я обичам и така...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ne ... prosto taka se poluchi .. pone hodihme ot 3 meseca - ne beshe nqkoi sluchaen ot ulicata da podchertaq!
ne, imah samo fizi4esko privli4ane kam nego, ne ne sajelqvam 4e go napravih s nego
Изпитвам ги тези чувства и до ден днешен защото все още съм с това момче![]()
ami mai po onova vreme nqmah 4ak tolkova silni 4uvstva kym pyrviq si,no sega sme zaedno i go obi4am mnoogoooo![]()
ами тогава го обичах уж ама ся като се замисля не ми е пукало хич защото и аз съм го лъгала както и той мен
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Imah 4ystva koito oba4e ot togava sa stanali dosta po-silni![]()